Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява уебсайтът www.netmums.com?
Кои са препоръчителните евтини опции за настаняване в Лондон?
Какво представлява изследването за синдром на Даун по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява уебсайтът www.netmums.com?
-
Кои са препоръчителните евтини опции за настаняване в Лондон?
-
Какво представлява изследването за синдром на Даун по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне с гаденето и сутрешното неразположение по време на бременност?
-
Какви са препоръките за кръщаване на дете в Англия?

Mira!
А за компания, още малко и ще имаш нон-стоп такава!
Фотоапаратите бяха в забравената чанта. Добре, че портфейла му беше в якето, а там изненада, личната му карта
Колко пъти вече се заричам да взимаме директен полет, но като започна да купувам билетите и по друг начин виждам и разсъждавам
Обаче нямахме този късмет. Децата бяха малко хремави и от двата кратки и един след друг полета, ужасно ги заболяха ушите. Аз затова винаги нося Калполи с мен. На малката й помогна, но баткото не го отпусна. Като се прибрахме му дадох ударна доза Капрофен и марш в спешното. Докато чакали там с баща си го отпуснало, waiting time бил над 3 часа! Дойдоха си без да видят лекар. Сега чакам 4:30 и ще го водя в нашата поликлиника, през това време го дрогирам с Калпрофен, поне това му действа! А като пристигнахме в Лондон, за капак, куфарът ми липсваше

Аз последно бях чела, че не можело сурово месо, а мъж ми твърди нещо съвсем различно.