Великобритания - тема 14-та, пролетна

• 28 428
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
 Честит празник и от мен! Пожелавам на България и всички българи- успехи, развитие и по-бързо да станем истинска част от Европа.Да се свърши един път за винаги с това варварство и да дойдат достойни дни за всички българи...Но няма да продължа, за да не отекчавам с моят патриотизъм.

Относно количките..аз съм си харесала Mamas and Papas- Pliko Pramette.Спрях се на нея защото искам да се гледаме с бебето (Face to face mode), сравнително по-лека е, мъничка.И дизайнът е добър.Цената също е приемлива 300 паунда, а в ebay може да се намери нова, в кутия+ доставката за около 215.Което си е доста голям офф.

# 151
  • Лондон
Честит 3ти Март! Дано страната да стане толкова хубава някой ден, че всички ние с радост да се върнем!

Благодаря ви за отговорите... Реших да отида да го видя този Рамон на живо и тогава да преценя какво да правя.

Колкото до количките... не съм тръгнала още да купувам - само оглеждам, но поне сега ще знам какво да гледам. Благодаря ви пак!

# 152
Здравеите и от мен. Честита баба Марта! Честит 3-ти март bg. Бъдете здрави и вярваите в успеха на любимата ни България Peace.
 Да изкажа и аз мнение относно количките. Моята щерка я изгледах в Graco с допълнителното столче. Но да подчертая с една цяла дръжка Naughty. Когато поодрасна, взехмве лятна количка пак Graco Mosaic, обаче с две дръжки (отделни). Еиииии такъв зор ми бе6е с тази количка ви казвам ooooh!. Ужасно неудобна с тези две дръжки, ужасно трудно се бута, много друсаща и твърда. Добре че сега като се прибирахме от БГ и се счупи едното колело и я изхвърлихме. Наложи се да си извадя старата от тавана и ооооооо направо излетяхме с бебка Laughing. Такъв комфорд, леко се бута с една ръка, има огромен багажник и е супер удобна за пазар. Но това е моето мнение момичета и моя опит Peace. За магазините - Riverisland, NEXT, TOP SHOP, Doroty Perkins.

# 153
Британски момичета... Simple Smile  благодаря още веднъж!  Hug И аз като  miravmbd, предпочитам качество пред количество.  Rolling Eyes

Така че Праймарк ще отпадне от "листата за посещения"... Joy Ще наблегне на другите магазини за които сте писали...

Честит празник на българите  и от мен и цялата "норвежка дружина'  Hug

# 154
Честита празници и от мен!
При нас вали сняг ... то не че ще се задържи, ама точно вчера насадих един куп цветя, които по всяка вероятност ще загинат! (оплаках се от английското време)
Отиде ми инвестицията Simple Smile
Снощи пък взех че се оплаках от един "съсед", който си изхожда кучето където завари. Сложих надпис да си държи кучето настрани от градината ми, той взе че започна да хвърля пликчетата с л... в нея.

# 155
 Shocked AG, вие къде живеете? A ти защо сложи надпис, а не говори с него? Освен да говорите сега, друго не мога да измисля... ooooh!

Завидях ти малко за снега, де  Blush Може и да не загинат цветята; няма да се задържи сняг.

# 156
AG, вали ли още снежец? Щракни 1-2 снимки докато не се е разтопил. Миналата зима като заваля, набързо облякох Тео и навън да го снимам докато има. Mr. Green

ЧервеноВинце, весело да си изкарате, като дойдете насам и добре да си напазарувате Simple Smile

Да ви кажа каква я свърших и аз  Mr. Green В петък успях да се заключа отвън и в мен ни ключ, ни телефон и пари нямах. Нищичко! Взех детето от градина, че действието се развива към 18ч и отидох в съседите, които бяха достатъчно усложливи да ми помогнат да прескоча оградата през задния им двор. Трябваше да се покатеря на покрива на бараката им и оттам у нас. Добре, че не бях заключила нашата задна врата...

# 157
  • Bristol
И аз правих снимки на децата, когато наваля сняг тук  Laughing Синът даже снежен човек беше спретнал в предния двор, който вечерта го откраднаха  ooooh!
Makeda, акробатични изпълнения си правила  Crazy Ние в едно от жилищата ни имахме подобна брава, много стресово беше всеки път, когато излизах, да не си забравя ключа!
Резултатите от класирането за гимназия излязоха, одобрили са второто ни желание. Сега не сме сигурни, дали наистина това искаме  ooooh! Училището е на 6 мили от нас, не е ли множко?!

# 158
мишолина, не го знам кой е, не че ако го знам и съм учтива, това би свършило работа.
Един годсподин най-учтиво го помолих да си сложи каишките на кучетата ( два огромни добермана ), защото ни е страх с малката, той ми отговори, че кучатата му били спокойни и нямало нужда да стоят на каишка, като допълнил зад гърба ми, че кучетата му били много по-мили от мен Simple Smile.

Makeda, снегът спря отдавна. Валя много хубаво на парцали около час, но се беше хванало не-повече от сантиметър. дожкато се върна от у-щето той се беше стопил. Напрявих няколко снимки сутринта, когато започна да вали, но не съм ги гледала, нито сваляла.
Децата се разваха много на снежинките Simple Smile
Съчувствам ти за заключването! Извадила си късмет и със съседите, и с това че е било отключено отзад .

мери, вие щом и снежен човек сте имали това е било наистина сняг!
Ние сме одобрени за първото желано, ще изчакам да започне, пък тогава ще се радвам. 6 мили ми се виждат много (като разстояние за каране от дете, а не като време), ако ще иска да ходи с колело, но ако ще го караш или има удобен транспорт това си е никакво разстояние.
Аз на мойта блейка едва ли ще гласувам доверие да кара толкова много (и 2 мили не бих го пуснала да кара сам Embarassed).

# 159
И аз правих снимки на децата, когато наваля сняг тук  Laughing Синът даже снежен човек беше спретнал в предния двор, който вечерта го откраднаха  ooooh!

Joy Joy 

Мери, ха честито, че са одобрили поне второто ви желание  Peace На мен 6 мили ми се струват много. Не знам. Вие сте в Бристол, нали?! Училището, което беше първо желание, на какво разстояние е от вас?

AG, като писа, че валяло на парцали и си представих такава приказна зимна картинаааа.... Ех, размечтах се и аз за снежинки  Blush Честито и на теб за приемането на детенце в училището, което сте желали най-много   bouquet

# 160

Joy Много се смях със снежния човек... Joy Явно при вас са дефицитни затова се крадат.  hahaha Тук ги има в изобилие и във секи двор  Sunglasses

Ето как е сега при нас...та ако искате малко сняг да ви пратя ... Mr. Green  Hug

Момичета, как е  времето / най-вече в Лондон/ в началото на април. newsm78 Хич си нямам на идея със зимно яке ли да пътувам, с пролетно, да мъкна ли пуловери, или с ботуши ли да съм... Crazy  newsm78

Не бих искала куафара  ми да  е пълен с дрехи от тук за натам,а обратно.  Mr. Green Дда е празен от тук  и да го напълня от там  Joy

# 161
  • Лондон
http://www.mutsy.nl/language/europe

Teзи колички са много хубави на външен вид Simple Smile (аз се занимавам с дизайн и ми е слабост.... )
Някой да ги е виждал/ползвал?

# 162
  • София
Червено винце, там ходят цяла зима с тия еспадрилки им викам аз, като индийските пантофки, дето сега са много модерни...
няма да са ти нужни зимни ботуши и палта, вземи си пролетни и един пуловер да си имаш за всеки случай. И видях че са ти изброили разни магазини, мога да ти препоръчам и ТК МАКС, там се намират намалени стоки от другите магазини, купих си много хубаво яке на Roxy за 50 паунда, намалено от 150. Но има и боклуци и трябва да разполагате с време да се ровите.
Успех и весело изкарване.

# 163
Не обичам сняг имам една преживяна зима във Финландия стига ми.За количките е няма такава дилема,същото е като с дървено креватче или travel cot и накрая ги имаме и двете,първата ни количка е  Mamas and papas-travel system- не съм доволна мисля ,че за новородени най-удачно е да има carrycot и да се гледа бебето ,сега сме с  Bugaboo и мисля ,че това е най-сполучливото возило засега,но подозирам ,че и през Макларън ще минем защото ми се вижда доста удобни за деца над годинка.

# 164
IGNIS...мерси за препоръката.  bouquet  Една мама  вече ми писа на лични за този магазин. Simple Smile  Ще се посети на всяка цена, стига да го намеря.  Sad

LOKO...да не мислиш, че аз много обичам зиамата... Crossing Arms   Особено тука е дълга  6 месеца...  Crazy 

Ама си викам...хубавото поне на зимата тук, че е пухкава и бяла и има сняг. Не обичам дъждовни зими с ветрове и киша... и мъгли  и ветрове, каквито са в България Rolling Eyes

Приятна седмица момичета!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт