Бабо Марто, я ела, в Стамболийски чакаме те откога!

• 9 314
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Марианка, и 28ми , и 15ти да пишеш за термин аз съм решила, че на 1ви ще раждам:) Така че не се притеснявай, нека си стои така.
Аз не си падам по зодиите и въобще по определения, които слагат някаква рамка на човек "той е еди-какъв си, защото е роден тогава". Освен мъж, жена или други очевидни факти   261uu Още не ме е нападнало любопитството да разбера какво ще е дЯтето. Ще взема да удържа до край и някой доктор да се изпусне да ми каже Simple Smile

# 241
Какво против Везните имате. И аз съм везна.
Иначе съм съгласен с bremelinka. Неможе всички хора да се определят в 12 групи.

Честито. Ще си имате една везна в къщи.  Peace
По-скоро бебе ще имаме, или поне това сме поръчали. smile3534

Не е важно какво сте поръчали, а какво сте изработили.  hahaha

# 242
И ако е момиче.... Браво, браво!!!  Joy
Не спменавай момиче, че bremelinka ще ни убие. Joy
Гепард, наистина ли си Везни? Хммм..., не приличаш на везна. hahaha Аз пък съм Лъвче, от онези там, кротичките. Joy

# 243
  • гр. Пловдив

# 244
Я да добавя нещо към кафето на zwetellina

Марианка по какво не приличам на везна. Живо кантарче съм си. Joy

# 245
Почвам да пия и да ям от почерпките ви. Ама как сте ги забъркали, да му е  драго на човек.
И споко - споменавайте момиче, момче, каквото искате. Няма да има убийства, нали ще си е наше Simple Smile

# 246
  • гр. Пловдив
Точно така бремелинка. Детенце е. А бе аз съм за момиче, пък ще видим накрая.  Hug Сега идваме от Вис Виталис и накупихме една камара дрехи, играчки и храна за малката. Умирам от кеф като пазаруваме за нея и още повече като се приберем и започваме да разопаковаме.  Crazy Ти не се ли изкушаваш вече да пазаруваш за бебешока или оставаш покупките за след раждането?  Thinking Ние накупихме почти всичко след раждането. Само кошарата беше взета предварително. И да ви разправям: термина ми минаваше, кошарата сглобена, а аз още с големия корем.  Mr. Green Ужас! Виках на мъжа ми - Давай да я прибираш, че ми действа депресиращо. Тамън го казах и айде... Доди момента Simple Smile Брей отплеснах се. Ама като се сещам и много се вълнувам. Като всяка майка предполагам Simple Smile

# 247
  • София
  Хайде и аз да се разпиша, че Цвети ме изкуши със стари, незабравими спомени. Мило ми става, като се заговори на таз тема  Hug. В момента всичко ми изплува в съзнанието, като ден днешен.
Цвети, със здраве да си позлвате покупките  Peace.
bremelinka, браво за клипчето и здраво бебче ти пожелавам  Praynig. Ако ти видя визията, ще позная пола  Wink.
 "Вис Виталис" ми е любим магазин, в който забравям кога съм отишла  Laughing.

# 248
О, нямам търпение да обиколим магазините. Като начало сме решили (разбирайте аз съм решила:)) да набележим какво ни харесва като цветове и модели и най-необходимите неща да купим. След раждането няма как да ги изберем заедно, а не искам друг да ги избира. Пък и плановете ни са да отида да родя в Троян.  Тогава ще е съвсем сложно. Поне количка трябва да имаме и да я ползваме като кошче там:))) Живот и здраве да стигнем до там, че доста време има.
Като решим да ходим по магазините ще ви питам да препоръчате модели и марки.

# 249
Дори, само кажи, кога ще идваш насам и може да тестваме твоя усет дали ще е момче или момиче:)

# 250
  • София
О, нямам търпение да обиколим магазините. Като начало сме решили (разбирайте аз съм решила:)) да набележим какво ни харесва като цветове и модели и най-необходимите неща да купим.
  Добре замислено  Peace.
И ние така направихме. Един тур за маркиране и втори за реализация. Само, че нашето синче излезна съвсем в началото. Добре, че бяхме свършили с покупките  Laughing.

# 251
  • София
Дори, само кажи, кога ще идваш насам и може да тестваме твоя усет дали ще е момче или момиче:)
Добре, тъкмо повод за срещичка. Но трябва и коремчето да ти се е позаформило. Ако не позная, надявам се не ме линчуваш  Mr. Green.

# 252
  • гр. Пловдив
Сега остава Dori  да каже - Ако е остро ще е момче, ако не - момиче  Joy Една бабина технология ми изплува. Извинете!  Mr. Green

# 253
  • гр. Пловдив
Бреййй, аз съм първа тази сутрин май. Ха, добро утро и лек ден от мен. Моята малечка още спи та чак се притеснявам  Rolling Eyes Отивам да шетам, та дано се поразбуди, че мина деня.  Joy

# 254
Тая технология за острото коремче и аз съм я чувала. Още малко да порасте и ще го гледаме:)

Общи условия

Активация на акаунт