Цветя, балони, палава дружина - МАРТенчето става на една година!

• 10 997
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Да ти е жив и здрав рожденника, Муци! Да расте умен, смел и упорит! И да вземе от майка си позитивизма и чувството за хумор!  Tada

Да му тропнем едно хорце.   Stuck Out Tongue Closed Eyes

261uu  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu

# 136
  • Пловдив Белащица
Честит първи рожден ден на Ал.
Да расте здрав, умен и с много късмет.

# 137
Да ви се похваля: една приятелка ще ползва Мила за модел на Червената шапчица, която ще рисува. Идеята беше нейна и аз естеФствено съм много горда  Blush

# 138
  • София
Честит първи рожден ден на Ал на Муцуна!
 Да е жив и здрав, много послушен и да бъде за радост на мама и тати!
А на прекрасната му майка пожелавам да е все така духовита, изпълнена с мечти и много обичана!   smile3525

# 139
Честит рожден ден на Ал!!! Да бъде много здрав и усмихнат!

Поздрави на всики, които имат поводи за радост!   Heart Eyes

Ето малко снимки и от нашия рожден ден. Нямам време сега да ги пусна в нашия албум - http://stefidobrin.multiply.com/photos/album/36

bouquet и слънце, въпреки студа!

# 140
  • София
Мацки, качих няколко тоалета на Кари. Дайте мнение кой е най-добър за РД-то й плийс  Hug

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=218921&photo=15

На мен последния най-много ми хареса Simple Smile Най-весел ми се вижда Simple Smile

И на мен последния най ми харесва! Hug

# 141
Честит първи рожден ден на Ал! Нека расте здраво, игриво , пакостливо и многоооооо щастливо дете!
Честит празник и на тебе Муцунка, и на цялото ти семейство и прекрасната Гера  bouquet
Уини, последния тоалет ми хареса най-много Peace
Фелисидад, разкошен е малкия рождениик,усмихнат и чаровен. Личи си, че сте си изкарали добре. Свещта на тортата от неделята ли я купих те/ незнам дали се нарича свещ Embarassed/
Лили, чудесна възможност за чаровната Мила Hug

# 142
То верно, че 18.02 дошъл Simple Smile
Муци, да ви е жив и здрав малчугана   bouquet Много да ви радва и слуша!
Купонът да е нон стоп през целия ден и безброй положителни емоции. Специално за теб

# 143
Честит Първи Рожден Ден на Ал bdbaloni newsm38!
Пожелавам му да расте здраво и усмихнато дете!

Честито и на Муци!

# 144
Честита първа година на Муцун, муцка жив и здрав да ви е мила,много да ви радва и да ви ядосва Mr. Greenщастливо детство!!!Весел празник на цялото семейство

# 145
  • Сливен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛ,
ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО,ОБГРАДЕН ОТ НЕОБЯТНАТА ЛЮБОВ НА МАМА И ТАТЕ Heart Eyes

а това е специален комплимент към мама Наде

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 11:26 от iva i moni

# 146
  • Stara Zagora
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДЪР
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО УСМИХНАТ

Да слуша много мама и тати и цял живот да ги радва smile3525
[/color]

# 147
Здравейте момичета!
Отдавна не съм влизала във форума, много съм кът с времето.
Надявам се, че всички дребосъци са добре и с нетърпения чакат първият си рожден ден  Heart Eyes ( някой вече са изкарали купона, да са живи, здрави и много усмихнати да растат!)
Честит празник на Муцун и мама Муцуна. Да расте здрав и безгрижен малкия чаровник! Страхотно първо парти ви желая!
 Ния е станала голяма палавница. Обикала неуморно из цялата къща, но не смее да се пуска от ръката ми. Много обича да обикаля в кръг. Имаме си само 3 зъба, като последния едва онзи ден проби. Види ли някой да яде нещо започва да си иска и гледа много гладно  Mr. Green
Как ще празнувате рожденните дни на мъниците – домашно парти или клуб? Аз май клоня към домашно парти, но все още не съм се захванала с приготовление.
Мен ме тресе треската с детските ясли с пълна сила. От първи април оставам без баба и трябва спешно да намеря разрешение на проблема кой да гледа Ния.
В този ред на мисли ми се ще да ви попитам дали имате някоя позната детегледачка да ми препоръчате? Другият вариянт е частна ясла, също събирам отзиви.
Айде до скоро и предварително благодаря на тези, които ще ми отговорят Wink
Цункайте сладурчетата си и весела седмица!

# 148
Вили, благодаря за хубавите думи HugИ свещичката, и фойерверките ги взех от Неделя Wink
Winnie, на мен също последния тоалет ми допада най-много за празника Peace
Виждам какви вълнения ви тресат около концерта на Металика CrazyАз честно да си призная не се вълнувам толкова от това събитие, както от предстоящия концерт на Лени Кравиц - вече и билети си имам Party

# 149
Честит първи рожден ден на Ал на Муцуна!
 Да е жив и здрав, много послушен и да бъде за радост на мама и тати!
А на прекрасната му майка пожелавам да е все така духовита, изпълнена с мечти и много обичана!   smile3525

На една годинка АЛ е вече
Муцуниното мъничко човече  bouquet
от малък-залък ей го става мъж
ще препуска веч на мир и длъж
Мама и тати много-много  ще обича
на hahahaнаточени мацки в любов ще се врича
На семейството си радост той ще бъде
в живота му щастието да пребъде!!!  :bouquet
:

Общи условия

Активация на акаунт