Отговори
# 90
Ники, ти си ми астрален близнак - да знаеш! Хироус3 ми е ...мани мани, да не се почвам пак! Малко покрай бебката се изоставих, ама от неколко време дебна да да заспи и да се почва.... Ужас некъв - сериозно!

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 01:51 от Дива ирландска пешеходка

# 91
  • Бургас
Пешеходке тряя спретнем един дет мач  Mr. Green....
Моят мъж по едно време на турнири щеше да ме праща, добре, че почнах работа......, че незнам до къде щях да стигна....

# 92
Мале, малее, изтрещели мами- нещо тестостерона ви идва в повече. Призовавам ви да не играете докато децата са наоколо, че човек яко се настървява и да не се разхвърчи невинна детска перушина Wink.

И сега да не ви тормозя повече, да ви разсея излюзиите. Той Дани си хапва така от вчера, инцидентно, понеже една мама приятелка каза, че нейния вече се храни сам и аз реших да опитам. Но съм сигурна и не бих рискувала да дам на чадото супа и да я сърба сам, защото после с цялата покъщнина ще трябва да го пускам в пералнята.

Тини-Мини, аз не съм фен на Металика и таз музика, май са ми слаби нервите, но покрай една мама-приятелка успях да наглася вече мъжо с билет за концерта. Още не се е отблагодарил подобаващо   Naughty bouquet

# 93
Момичета много ви благодаря за отговорите.
Как се справяте с тия биберони, аз по цяла нощ търся биберона в кревата, сигурно през 30 мин. , егати кошмара е това, незнам как ще я отучвам, сега въобще не става.
След седмица започвам работа и незнам как ще се чуствам, сигурно не много добре newsm78

Днес е хубаво времето, приятна разходка за тези, които ще излизат.

# 94
Как се справяте с тия биберони, аз по цяла нощ търся биберона в кревата, сигурно през 30 мин. , егати кошмара е това, незнам как ще я отучвам, сега въобще не става.
След седмица започвам работа и незнам как ще се чуствам, сигурно не много добре newsm78

Не пада голямо търсене, откакто Дани е отбит и спи при нас, дори да я изгуби не пада такава паника от негова страна, и дори спи по-добре и отказа сам сутрешното мляко. Минахме на "хич без ядене през нощта".
Как така след седмица ? Кой ще гледа Габка- как ги уреди нещата ?

Софийските мами, някой да даде идея за бар с кариоке и DJ, симпатичен (бара де), с приятна атмосфера, с не толкова солени цени, за да се проведе едно събитие в него.

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 11:56 от poli.jekova

# 95
  • Варна
Magesta няма ко да ми го бясняваш  Joy
до скоро играехме Diablo II, за 4 години безсънни нощи и висене по интернет зали, минахме от къде ли не,разпердушинихме всички сървъри и ни писна щото е малко скучно като няма кой да ти се опре Tired да не ти казвам че мъжа ми даже с оперираното коляно е слизал 4 етажа пеш с патерици за да ходим до DOOM да играем  ooooh!
та WOW също е на Blizzard и няма начин да не е качествено изпълнение Peace а че няма да се спи.... Rolling Eyes мъжа ми много се зарибява на такива работи общо взето,че и аз покрай него...ние така се запознахме де - научи ме да играя Диабло  Mr. Green
иначе сега сме в emeriss играем само с един акаунт - flesta - щото не ни се плаща повече, ама да видим дали скоро няма да му писне да се редуваме и да вземе второ PC и акаунт  Joy
той и Heroes играе ама мен не ме кефи тая игра нещо  Confused

много е лошо докато трепеш някаква гадинка детето да се промъкне и да ти натисне клавиатурата  #Crazy милото отнася един боен вик НЕ ПИПАЙ!!МАХАЙ СЕ ОТ ТУКА! Joy

# 96
Вержи, аз съм в Icq по цял ден, не знам как така не ме виждаш след като съм те аднала във визибъл листата. В скайп влизам по рядко но... "pebble01" така съм в скайп.ю
Моника седи в мен понякога като играя и блъска клавиатурата, но напоследък май е видяла как се движи героя та го мести доста убедително, ще каже човек че знае какво прави Simple Smile

Magesta, мисля че имаш право за wow, откакто имам собствен акаунт и си играя като най нормален психопат с мъжа ми аха да се избием но сега се пооправиха нещата де и пак.. не мога без wow, иначе се побърквам.. имам нужда от разпускане и аз като нормалните хора Simple Smile

# 97
  • Düsseldorf
Мацки, позагубихме се пак, че имам доста работа  по цял ден на компютъра comp03. Но се включвам за малко...

Понтес: Аз Свиленка не помня разказвах ли колко седмици или месеци бяха я мъчих и не щеше да помирише шише, докато накрая я излъгахме с баща й докато спи. Ама истински, дълбоко заспала - давам шишето на Авент с най-малката дупка (от всякакво друго се дави) и си издрънква 150-ти мл. и спи цяла нощ. То инак беше мъка- будене по 8 пъти нощем, щото мама пуска по 10 мл.... Та сега почти сме отбити и даже вече сама си взема шишето и пие от него, макар и не много...

Магеста: Аз и другаде съм споменавала, че имам едни любими бебешки кремчета, те са цяла серия козметика, която си носим от Германия, но може да я има при вас, Веледа/ WELEDA се казва. Има един крем (Pflegecreme) - просто не се сещам какво не съм й мазала с него и е велик. Всичко е 100% натурално, предимно невен съдържат и са N 1 или поне в челните почти по всички класации за еко-, био- и пр. продукти. И помага за всичко. Зачервяванията минават просто за минути.  Peace
Хубав ден, като остане време пак ще се включим!  Hug

# 98
  • София
Здравейте мами,
с Евка се възхитихме от уменията на Дани- бой, направо се храни като в изискан ресторант момчето, браво smile3501
За приборите исках да ви напомня да пробвате и СЛАМКА ако не сте, може да подейства Wink
Тини за концерта аз имах намерение на мъжа ми да му търся билет, но се оказа че не бил чак толкоз запален по Металика Rolling Eyes
Лили ако започнеш нова работа пак ще ти плащат половината майчинство до навършване на 2г на Габи.
С игрите аз съм скарана, мога цял ден да ровя форуми, обаче да седна да трепя виртуални гадинки хич не ме влече, нооо всеки с крастите си Crazy
Магеста дано бързо премине депресийката, ние пък миналата седмица само се карахме(предимно аз си намирах повод Embarassed), но и това отмина.

# 99
Моника седи в мен понякога като играя и блъска клавиатурата, но напоследък май е видяла как се движи героя та го мести доста убедително, ще каже човек че знае какво прави Simple Smile
hahaha  О-ооо ... и Георги е много добър на WoW Mr. Green
Двамата с него само дебнем баща му да стане от компа и се юрваме всеки за нещо : той за Baby Ejinstein, аз за форума.... Grinning
Той обаче няма нищо напротив да цъкне и WoW, докато бъде обслужен от мен за филмчетата  bowuu
Скача героя и го мърда и ... естествено блъска по клавиатурата здраво  Laughing
Един ден баща му  в парти , станал за секунда / за цигара/ докато цялото парти висят там и чакат нещо .
Георги отишъл на компа, въртял и подскачал героя му без цел и посока - напред, назад и изпринтвал в парти-чата два реда безмислици ....
Дъртия сяда .... и чете всички го питат : Какво става, полудя ли  ?  Grinning

...
много е лошо докато трепеш някаква гадинка детето да се промъкне и да ти натисне клавиатурата  #Crazy милото отнася един боен вик НЕ ПИПАЙ!!МАХАЙ СЕ ОТ ТУКА! Joy
Да, само че при нас драмата е друга .... след като бъде нагонен от при баща си , изтопурква при мен в кухнята, където аз надавам силен рев, целящ да го върне обратно в другата половина на стаята, само и само да не ми се пречка докато готвя  #Crazy Thinking
/Естествено аз винаги много се кефя , когато се пречка на баща си  Mr. Green а не на мен, обаче напоследък ги подозирам в някакъв заговор .. все мирно и тихо се разбират и Георги е пак овесен на крачола ми  Tired/
После защо детето мило и драго дава за комшиите и не иска да си тръгва от тях ??!!  Crossing Arms

# 100
# 101
За бибата аз ползвам текстилна верижка, щото не дрънка и не ме нерви. Лазар само спи с биба и я плюе по някое време, но посред нощ се пресеща и почваше преди един рев докато я издирим в леглото. Сега сам си я напипва и я завира обратно в устата, предполагам че това упражнение е многократно, но аз не разбирам.

Отчет от консултацията днес - 11 кг и 81 см.

# 102
Здравейте  Hug

Като ви чета мами за тия PC Games и ние преди така с Дими по НЕТ зали нощни правихме. После като си прекарахме НЕТ в къщи у нас по малко WoW, Heroes и Lineage II. Луда работа, то от тия игри много се изнервя човек, мани мани. Хубаво е, че от както забременях и родих бебо съпруга ми не пуши, слава богу, и не играем на игри. Ами нямаме много време. Сега разглеждаме в интернет, гледаме филми, малко 4ат в mIRC, Skype, ICQ.  newsm53

Вчера бяхме на консултация: качили сме. Сега Крис е 10, 600 кг. , а на см. пак сме си 77 см. Има апетит, хапва си, играе, ходи и иска да ти4а  running   love001

# 103
Дани синът ти е страхотен, изуми ме как си хапва като голям човек. Имате виртуални целувки от Теди.  Heart Eyes

А мамите маниячки на тез зарибяващи игрички, просто ме изумихте. Как се справяте във времето със задължения, дете, пък и игри?  newsm78

# 104
  • Варна
Пижу аз специално - никак,той затуй мъжа ми мърмори изпод вежди че ще хвърли компютъра през 4 етаж барабар с мене Mr. Green  Blush

Общи условия

Активация на акаунт