Отговори
# 15
Да бееее....и аз много се нервя на такива майки дето ама хич не се съобразяват, че като заведат детето си болно ще се разболеят и другите ooooh!
А най се дразня като кажат: "Нищо му няма, има сополи от зъбите, а кашля щото се дави ooooh!"....абе то евдам диша от запушения нос, ама нищо му нямало....е не ги разбирам тези мами, но разни хора, разни идеали, нали знаете...

Ох, ядосах се....Дива пешеходка, дано бързо отшуми Peace

Лека и спокойна нощ  bouquet

# 16
привет

Шеметче   bouquet ти си супер,браво за темичката.

Лори,ми е по добре,слагаме капки,ама това Дентокинд не съм й давала още.Някой давал ли е от тези хомеопатични таблетки?
Диде,и при нас е от зъбите,ама си седим вкъщи и не я събирам с други деца.Затова Алекс и Понтес,ни се сърдят Wink Надявам се другата седмица да се видим в парка.

# 17
Диде,и при нас е от зъбите,ама си седим вкъщи и не я събирам с други деца.

За да не се ядосвам като Пешеходката не ходим нито в клубове, нито на гости, а си стоим вкъщи и в парка. Малко е тъжно това самоотлъчване, но няма как.

Инче, радвам се че сте по-добре вече. Ако другата седмица, някой слънчев ден се засилите към парка, моля уведомете, за да ви посетим дружески. Домъчняло ми е за вас и за среща въобще.

# 18
Привет в новата тема!  Hug
Благодарности на Шемета!   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ESY !
С пожелание за безгранична любов и вечно щастие !

# 19
  • Vaudreuil Canada
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ESY!

Шемет,поздравления за темата   bouquet

А кога спите бе хора?Като гледам как пишете посред нощите?

Тъй става като главния оформител на темите ни е пуснал в девета глуха ..... Никкиииииииии къде си!!!!
А аз не спя щот съм със 7 часа след вас часова разлика - та си лягам, когато вие ставате  Confused

# 20
  • Варна
пък аз не спя щот съм зомби Shocked връчих тържествено злостър на зълвата и викам тая вечер - купон!!!
да ама мъжа ми се зарибил по World of Warcraft и до преди малко игра, и вместо да се отдадем на джиджи биджи като свободни хора - той каза -  "изпълни ми мисиите аз ще си легна малко"  Tired
боже времето вън е ужасно в момента - духа отвратителен вятър, отивам да си прибера прането,или поне което не е отлетяло...
Никито сега е във Фотошопска предконтролна треска  Joy а аз не мога да се вредя на компа и време за фотошоп нямам... Rolling Eyes

ЧРД ESY

# 21
  • Vaudreuil Canada
Никито сега е във Фотошопска предконтролна треска  Joy
Знам знам ...ама това не я спасява от неизвиненото отсъствие  Mr. Green

# 22

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ESY !
                    ДА БЪДЕ ВСЕ ТАКА ЗАСМЯНА, ОБИЧАНА И ВЕДРА  МАМА НА  КРАСИВАТА ГЛЕЗАНА  Grinning !
                                                     МНОГО ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕ !

# 23
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ESY !   newsm38  bdbaloni  baloni

Да е жива и здрава и много щастлива мама!  cheers

# 24
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕСИ!
ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

# 25
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ESY! ДА СИ ВИНАГИ ОБИЧАНА И НАЙ-ЩАСТЛИВАТА МАМА!!!

# 26
ЧРД Еси,Желая ти здраве,за да сбъднеш,мечтите си,желая ти щастие,за да се радваш на малките неща в живота,любов ти желая,за да я споделиш с близки и приятели и ти желая късмет,за да те сполетят само хубави моменти….

Поли,ще ти звънна,като излизнем навън.

# 27
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ESY!  bouquet  bouquet  bouquet
Ние вчера правихме прощъпулник на Митачето и след дълго обмисляне човека си взе отверката  Mr. Green На мама инженерчето, не се учудих много като той все на кабели налита.По-късно ще кача и клипчето.

# 28
Честит рожден ден на Esy и на Ивето Кундурджиева, със закъснение !
Бъдете все така мили мами, запили женствеността и красотата си !

Иве, честито инженерче ! Wink))
И моля мамите, които имаха рождени дни и тези, които имат и ще имат, вземете та се похвалете ей тъй по женски тука пред нас какво ви подариха любимите мъже. Все пак идва и 8-ми март и може останалите да почерпим по някоя идея. Сега като се замисля, на вашите мъже никак не им е лесно - то 14 февруари, то рожден ден, то ей дошъл и 8-ми март. Горките  Simple Smile

Магеста, изпълвам се с блаженство и наслада към поетичния ти талант като чета надписите под снимките ви. Браво, момиче !

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 17:10 от poli.jekova

# 29
Запис и от нас. Peace

Общи условия

Активация на акаунт