Недейте така бе хора, няма такова нещо...., ама имах много работа за вършене, а като вляза във форума се закраствам прескачам от тема в тема и се заблейхосвам и нищо не върша, та за това реших докато не свърша квото имам за правене никакъв форум......... и то отмина цяла тема
Ние с нашия татко не си разменяме подаръци за св. Валентин..... Но пък винаги се събираме с приятели и отбелязваме Трифон зарезан с много настроение и порядъчно количество вино.
Пеш, както си беше изградил един напълно устройващ ме режим да ляга в 11 и да става в 11 с едно спане през деня, от една седмица, независимо кога ляга в 9.00 е буден /а днес още в 8.00/ и заспива точно преди да хапне за обяд.....и... всичко отиде на кино, до вечерта на може да издържа без второ спане, а като спи втори път - нощта е наша. Отделен въпрос е, че аз като съм си легнала в 3.00 в 8.00 тази сутрин бълвах гущери и змии ..., направо не ми се мисли, трябва да се нагаждам сега аз на неговия режим. Ей, на вече е 14.00 часа, а той не е обядвал и е на едно плодово пюре от сутринта, как издържа идея нямам, но си спинка сладко, сладко.

, но рядко. После спи от 14 до 16 часа. Опитвала съм се да й го изместя часа на лягане ама абсолютно безуспешно.

после не ме питайте като ме събудят в 9
аз съм от поспаливите и ми трябват около 10 часа сън за да се наспя, но пък съм проста кукумявка и не си лягам по-навреме 
които ни държат будни и кисели до към 12-1. Тя вече се научи да се изправя сама като падне! допълзява до най близката опора и става 
надявам се да успея да изчета темите
аз съм с blood elf mage 8 lvl, мъж е с undead warlock 16 lvl
личи си кой играе повече