Отговори
# 45
  • Бургас
Никки, добре че драсна поне два реда;нещо не ти харесваме в последно време,нали? Joy

Недейте така бе хора, няма такова нещо...., ама имах много работа за вършене, а като вляза във форума се закраствам прескачам от тема в тема и се заблейхосвам и нищо не върша, та за това реших докато не свърша квото имам за правене никакъв форум......... и то отмина цяла тема  Embarassed

Ние с нашия татко не си разменяме подаръци за св. Валентин..... Но пък винаги се събираме с приятели и отбелязваме Трифон зарезан с много настроение и порядъчно количество вино.

Пеш, както си беше изградил един напълно устройващ ме режим да ляга в 11 и да става в 11 с едно спане през деня, от една седмица, независимо кога ляга в 9.00 е буден /а днес още в 8.00/ и заспива точно преди да хапне за обяд.....и... всичко отиде на кино, до вечерта на може да издържа без второ спане, а като спи втори път - нощта е наша. Отделен въпрос е, че аз като съм си легнала в 3.00 в 8.00 тази сутрин бълвах гущери и змии ..., направо не ми се мисли, трябва да се нагаждам сега аз на неговия режим. Ей, на вече е 14.00 часа, а той не е обядвал и е на едно плодово пюре от сутринта, как издържа идея нямам, но си спинка сладко, сладко.

# 46
Брех, Ники ти ме утрепа в вашия режим. Аз едвам дочаквам Дани да го сложа в 20.30, че да си седна след това спокойно да хапна, да позяпам тв. Какво е това 11 часа. Как издържаш бе жена ? На мен ми е зор когато ми пропусне едно спане, че се чудя какво да го правя. Ама всеко чадо лудо с номера си, както казал народа ... Joy

# 47
poli.jekova, Нора преди 24 часа не заспива НИКОГА. ooooh!
Ама сме си свикнали. Аз си лягам към 1 часа и сутрин ставаме в 9, 10, а понякога и в 11  Wink, но рядко. После спи от 14 до 16 часа. Опитвала съм се да й го изместя часа на лягане ама абсолютно безуспешно.

# 48
Е, тя затова си има задявка с Пеши, щото ако беше с Дани, който си ляга в 20.30, Норето щеше да скучае и да се огледа за някой друг.  Heart Eyes
Ама то в Бургас слънцето да не залязва къде полунощ ?  newsm78
Аз не бихиздържала на вашия режим, дори по мои сметки си лягам по-рано и от Норето, хехеее.

Мами, кажете някакъв бабин илач за болно ухо, ама да е проверен, да не забравя да кажа, че е за възрастен човек.

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 16:35 от poli.jekova

# 49
  • Варна
аз напоследък съм изкукясала и си лягам къде 3-4 часа Tired после не ме питайте като ме събудят в 9  Close аз съм от поспаливите и ми трябват около 10 часа сън за да се наспя, но пък съм проста кукумявка и не си лягам по-навреме Crazy
Лора заспива към 9-10 напоследък, като изключим зъбоболите #Crazy които ни държат будни и кисели до към 12-1. Тя вече се научи да се изправя сама като падне! допълзява до най близката опора и става  Mr. Green днес ми почукваше с четката за коса на душ-кабината докато се къпех  Rolling Eyes

моя мъж НИ подари игра - World Of Warcraft, The Burning Crusades, и акаунт в европейския сървър. Но! не ме оставя да си играя с героя...като седне да играе и край!  Rolling Eyes

# 50
И Митачето е със сополи днес, баща му кихаше тия дни и явно го е заразил.Това време е ужасно.
А в Бургас явно има нещо по-различно Laughing Като бяхме там най-късно в 8.30 Митко е отворил очи, за спането си лягаше горе-долу нормално, като си дойдохме в Сф пак си е същия сънливко, да може и мама да се наспи, че няма кой да и помага тук.
Поли,за уши знам само топло олио, мен майка ми така ме е лекувала.Иначе на Митко по Коледа му бяха изписали капки за уши Отипакс, мога да ти кажа в листовката какво пише, ако те интересува.

# 51
Здравейте маци, как сте Simple Smile
От доста време не съм влизала във форума  Blush надявам се да успея да изчета темите Simple Smile
Я я я, Вержиии, в кой  server сте? И аз съм ненормална WoW маниачка Simple Smile

И мойта госпожица си ляга късно, към 11  а аз се мъча да я приспя от 9 и в повечето случаи заспивам а тя се разхожда из стаите и баща и я гледа Simple Smile

# 52
И нашия режим на нищо не прилича, вечер като му се спи от 8 започвам да го приспивам и към 12 се отказвам и изнервена заспивам. Едва се удържам да не му зашия един, спи му се и едва гледа, но не се дава. Баща му го доомаломощава, но най ме е яд, че си губя цялата вечер в приспиване и съм вързана с нега вместо да обърна внимание на каката или да свърша нещо по къщата. То не е носене, песни, друсане, заплахи, мляко, вода, мляко и пак вода, накрая като го друсам ми кламбучка, но той пак иска да пие, само и само да не заспи.
Иначе е чаровен - пуска мазни усмивки, че и налита да се целува, гледа ме в очите влюбено и сигурно си мисли: "Мамо, откажи се, нека де сме си добри, не ти ли омръзна, аз и така те обичам, не е нужно да ме приспиваш!" Това съпроводено с близане по лицето и лазене по мен донякъде ме удържа де не го смачкам с два тупаника.

Заканила съм се да започна да го будя в 6 да видим хубаво ли е? За съжаление и аз не мога да стана толкоз рано.

# 53
  • Vaudreuil Canada
Благодаря много на мамите-помощници със списъка за прощъпулника - взех си бележки и смятам да се стегна да направя на детето питката че нещо много се замотахме с това упражнение.
Ние напоследък сме ориентирали спането в 9 вечерта - сутрин ставането е към 8-8.30 като се буди поне 2-3 пъти през нощта. Спиме веднъж на обед за около час между 13-14 часа. Лошото е че аз си лягам към 12 и сутринта гледам стерео след събужданията през нощта.
Напоследък покрай тия кътници отказахме храната - стана много злояд и се чудя какво ще правя. Просто е мъка. Само цица признава - как ще се храни в детската градина не ми е ясно.
Я споделете колко деца вече сами се хранят с лъжицата? И колко пият от нормална небебешка чаша?

# 54
  • Бургас
Я споделете колко деца вече сами се хранят с лъжицата? И колко пият от нормална небебешка чаша?

Нито едното, нито другото

Брех, Ники ти ме утрепа в вашия режим. Какво е това 11 часа. Как издържаш бе жена ?
И аз като Вержи съм нощна птица, преди 2-3 трудно заспивам, но съм медунка и ако не поспя 10-12 часа съм яко злобна сутрин, обаче после ми минава и свежарствам като кукуряк и така до другата вечер...., като минат 5-6 такива вечери сдавам багажа... лягам рано, наспивам се и отново на същата въртележка....... То това май е от възрастта... newsm78

# 55
  • Варна
pebble играем в emeriss аз исках да те питам ти в кой си ама гледам че рядко си онлайн и тука и в ICQ , май не ти остава много време от WoW  Mr. Green
ако имаш Skype дай да те адна,че аз напоследък само него ползвам, да обменяме опит,по скоро ти де,аз сефте играя  Mr. Green гледам ти си Алианс ... ние сме Хорда  smile3534 аз съм с blood elf mage 8 lvl, мъж е с undead warlock 16 lvl Sunglasses личи си кой играе повече  Joy

eleazar това все едно аз съм го писала! Лора така се глези и мазни че направо ме изкарва извън кожата !!!  Close

Никки не душа - от пристрастяването към компютъра е  Mr. Green

# 56
То това май е от възрастта... newsm78

Никки не душа - от пристрастяването към компютъра е  Mr. Green

При мен е и едното и другото... Лягам къде 3 и ставаме в 9 горе долу, ама сутрин само храна и пампа сменям - докато не си изпия кафето не артикулирам човешки! Добре че останалото живо се е изнесло преди това, щот съм склонна към убийства...Иначе Дивна към 22-23 заспива, ама не ми пречи - то тогава ми почва денят, така да се каже.

Шемет, аспирации към лъжицата имаме, но висшия пилотаж не го владеем. С чаша обаче си пие много хубаво, макар личната ́и да е с преходен накрайник - покрай батковците се запали и бързо свикна да не подлива (почти).
Поли, ако има гной - "свещички" с марля и восък - майка ми така ме е спасила от тежка операция, ако те интересува пиши на ЛС - ще ти обясня подробно...

# 57
И аз съм от нощните птици, но съм си така и без компа и от по-млади години, та май си е природа - кукумявка.  Laughing

За спането направо ви завиждам, защото моята хубавица освен, че ме вдига по 100 пъти нощем иска да и правя и мляко от около месец, а сутрин в 7-7:30 ми пее или реве да ставаме.  #Crazy А глезенето преди сън е съпроводено с песни, сладко пърпорене, пляскане и галене на мама или тати, а на теб хем ти е смешно, хем ти се ревеееее.

# 58
Соня се опитва да борави с лъжица, но само с по-гъсти храни.Чаша използва само ако и я държа и дори тогава е неумела.

# 59
Лорка днес се събуди в 6.50ч,а снощи заспа в 23ч.какво и става незнам,но на мен не ми допада. Няма желание да се храни сама,а от една ракиена чашка пие сокчета,само и половината е върху гърдите й.А чашата с мекия накрайник й харесва,но още глупавичка и не се сеща да си я надигне за да пусне течност.Новия зъб дето ни тормози още не е избил,а толкова вече стърчи и белее,че направо ми иде "да резна кожичката" #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт