За Египет-най-важни неща,които да не забравям и съвети.

• 135 294
  • 620
  •   1
Отговори
# 300
Утро77,добре дошла!Да разбирам,че сте си изкарали добре и не е имало вируси и настинки??  bouquet

# 301
За Райския остров -  Според мен Райският остров не е за изпускане! Препоръчвам го горещо!  Peace
Аз бях си решила да го посетим, но сега след тези думи просто не трябва да се изпуска. Peace

# 302
Утро77,добре дошла!Да разбирам,че сте си изкарали добре и не е имало вируси и настинки??  bouquet

В интерес на истината  - не се разминахме с вируса и този път.  Sad Още първия ден в късния следобед дъщеря ми се разболя, а вечерта вече и съпруга ми беше болен. Аз, Слава богу, пропуснах - може да имам имунитет от предния път! Направо не мога да си обясня. Бях помъкнала минерална вода от Бг, миехме си зъбите и лицата с минерална вода, мокри кърпички нон-стоп... Съмнява ме ресторанта в Кайро, в който обядвахме...  newsm78

Добре, че минава бързо - ден-два. И успяхме да се насладим на останалата част от почивката си.  Simple Smile

# 303

За Райския остров -  Ние се върнахме онзи ден от второто си посещение в Хургада. На нас лично Райският остров адски много ни харесва и затова отново го посетихме.  Пътува се с яхта около 1 час. Много е приятно самото пътуване. Красотата на червено море е неописуема.  Преди да се стигне до Райския остров се спира за час на 5 метра дълбочина и който иска може да поплува, за да разгледа по-отблизо коралите. Самият Райски остров наистина е изцяло пясъчен. Но плажът му е невероятен - светъл пясък, кристално чиста светло синя вода и интересен подводен свят. Рибките плуват буквално из краката ти.  Няма нищо общо с плажа на Хургада. На острова се обядва и 2-3 часа се плажува.
Според мен Райският остров не е за изпускане! Препоръчвам го горещо!  Peace
Другата пролет живот и здраве ще го посетим! Харесва ми този Египет!

# 304
Утро77,много съжалявам за вируса,но добре,че бързо е преминал.По принцип имунитет към вируса имаш само ако го изкараш и докато си там (в смисъл един път изкараш ли го,не те хваща пак докато си там),но напуснеш ли страната край...При следващо идване пак може да те просне...Така,че твоето е било късмет явно  ooooh!
Но пък то и в Бг си имаме вируси,така че спасение няма.По-добре на плаж тогава  Crazy
Елфа,и аз така - много го обичам тоя Египет  Peace

# 305
и аз много го харесвам този Египет, но за съжаление харесвам още тоооолкова много места, че... ooooh!  кое по-напред?  Tired

# 306
и аз много го харесвам този Египет, но за съжаление харесвам още тоооолкова много места, че... ooooh!  кое по-напред?  Tired

И аз го харесвам Heart Eyes.Но ти сега за Италия, пък аз наесен в Тунис Simple Smile

# 307

И аз го харесвам Heart Eyes.Но ти сега за Италия, пък аз наесен в Тунис Simple Smile
Много сте прави. Аз юни мисля в Турция, а за Тунис и Малта също си го мисля, но ще е другата година. Но Бастет сподели моля те , може и на ли4ни къде ще ходиш в Тунис и в кой хотел, пък като се върнеш ще разказваш.
Относно Египет обещала съм го и на децата, така че ще не ще, все ще трябва да се "замъкнем" до там и да видя още веднъж поне пирамидите!

# 308

Много сте прави. Аз юни мисля в Турция, а за Тунис и Малта също си го мисля, но ще е другата година. Но Бастет сподели моля те , може и на ли4ни къде ще ходиш в Тунис и в кой хотел, пък като се върнеш ще разказваш.
Относно Египет обещала съм го и на децата, така че ще не ще, все ще трябва да се "замъкнем" до там и да видя още веднъж поне пирамидите!

Аз съм пуснала тема за Тунис - ама някъде на по-задна страница се е наместила. Та там да си обменяме впечатления, идейки и прочие.

# 309
Utro77 имам един малко тъп въпрос - на плажа на Райския остров има ли чадъри? Защото ако трябва 3 часа да се пържим, дори и във водата можем да слънчасаме.

# 310
Чудя се аз за какъв Райски остров говорите,а то било Giftun.Ами така кажете...Ето снимки: http://images.google.com/images?hl=en&q=Giftun&um=1&ie=UTF-8
http://www.varsanyipeter.com/photo/Egyiptom_Hurghada_Cairo_2001/Giftun/index.html
Слънчобраните се виждат на втория сайт   bouquet

# 311
Чудя се аз за какъв Райски остров говорите,а то било Giftun.Ами така кажете...Ето снимки: http://images.google.com/images?hl=en&q=Giftun&um=1&ie=UTF-8
http://www.varsanyipeter.com/photo/Egyiptom_Hurghada_Cairo_2001/Giftun/index.html
Слънчобраните се виждат на втория сайт   bouquet
E, то било супер....

# 312
Има чадъри от палмови листа с доста дебела сянка!  Simple Smile
Струва ми се, че това на линковете не е точно Райския остров. Има няколко острова един до друг.

# 313
Така е,има няколко острова със събирателното Giftun.Туристите обикновено ги водят на Mahmaya (така май се казваше тази част от острова).На първия линк има снимки от много места,вкл. и хотели,в чието име присъства Giftun.То под снимката си пише.Това е,което излиза на Гугъл.
Вторият линк е с по-конкретни снимки и там ги има палмовите слънчобрани  Mr. Green Sunglasses

# 314
Момичета, много се надявам завърналите се да споделят впечатления. Hug

Общи условия

Активация на акаунт