Немската дружина се запознава таз година - 62

• 13 755
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
А ти я кажи от къде си точно може и да се знаем, макар че аз с бългърче не съм се взимала Thinking а от моя набор май доста Пламени ума че е било тогава модерно това именце.
Я пак си помисли, много години минаха от тогава, може и да си забравила вече Joy То може ли човек да си спомня за всичките си мъже Wink (Бъзикам се Wink)
Аз съм от Каблешково (75ти набор), към края на ученическите години мишкувах обаче от време на време и из Бургас Wink (иначе съм учила в Поморие)

# 196
  • в сърцето на един мъж...
Добре дошла, Пламена   bouquet Пък дано скоро те зарази вирусчето Wink
Бибе, те се пробват да ни надминат, ама като гледам организацията, ние май пак ще се съберем преди тях Laughing
Мате, по принцип знам че чуждите граждани излизат само с паспортите си, ама в случай как ще е с детето не знам. Там май е по-сложно, защото ще трябва да му се вадят нови документи в БГ, после да се докаже на ченгетата, че не искате да го крадете... ooooh! Ние по принцип като нямахме още акт за раждане влязохме с пасаван. После подадохме за акт за раждане документи и след това в полицията за паспорта. И пак ни искаха някой да гарантира за нас, че няма да го продаваме тва дете Close Ако искаш да питам на моята кръстница майка й, тя работеше преди в Бон и вади документите на моя син.

# 197
Мате, Таня е права, трябва да има Райzепас със снимка  Peace

Пламена, добре доШла   bouquet

Бибе, zабравих, прости ме  Embarassed  4естита годиШнина, оЩе дъъъъъълго да се оби4ате  Hug

# 198
Bibe, аз бъзика( какъв звучен бургаски израз Simple Smile) ти го хванах ама добре си ми изтипосала пръвописа  hahaha
Разминаваме се малко в наборите,аз съм '79-ти.

tanja33 и Geia привет и на вас   bouquet

ох момичета докато свикна тук да пиша май ще има доста странни постове от мен, извинявайте

айде ще бягам, че ме чакат едни задачки закачки

# 199
Много се радвам на новите попълнения!
Надявам се да не се уплашите и да спрете да пишете.
Приятни мигове с нас. Hug

# 200
И аz да потвърдя,че снимка в паспорта на детето трябва,БГ го иzисква.2004 като бяхме ne летиЩето да предадем багажите zа мен и Мартин няма да ви каzвам как ни иzненадаха,че не можем да летим,тъй като в паса на Марти няма снимка  Twisted Evil.Предните години става6е,но това бе6е нов zакон и ако не ни пуснели в БГ да минем авиокомпанията трябва да ни плати обратния полет и zа това не стана.Та от Щутгарт в 7 сутринта се върнахме до МÜнхен,след големи раzговори (бе6е сряда и амта тук не работе6е zа паспорта)успяхме в 16 да литнем_е,не до Бургас,а до Варна с друг полет естествено,но от тогава zнам_снимка дори и в паса на бебе !!!

# 201
  • гр.Варна, сега Германия
Здравейте, айде и аз да се включа. Чета ви редовно и съм писала тук но много рядко. Да кажа на мата, лятото водих с мен детето на приятелката ми. Имаше немски киндерпас без снимка, в бг друго не ми искаха, това беше достатъчно. Успех Simple Smile

# 202
Що ма Вечке, толкова ли сме страшни   Shocked Twisted Evil

# 203
Що ма Вечке, толкова ли сме страшни   Shocked Twisted Evil
Ми за някои - да! Joy

# 204
  • Germany
Да ви попитам нещо за ваксините - имахме час за утре да сложим и третата ваксина, но ми се обадиха от кабинета на доктора, че е болен и няма да може утре  Confused и най-ранния час е след 2 седмици. Обаче тогава вече ще са минали 8 седмици от предната ваксинация, а аз бях чела някъде, че ваксината се слага най- рано след 4 седмици и не по-късно от 8 седмици от предния прием. Те казаха, че няма проблем, но....нещо не ми е спокойно  Confused Rolling Eyes

Имали ли сте такъв казус  Confused

# 205
Десита, имала съм, да, няма проблеми и да е по-късно. Ние бяхме в БГ и закъсняхме доста с 2рата.
Добре дошли на новите мами!

# 206
Деси, никакъв проблем, слагали сме ваксини и далеч след 8 седмици. Явно се презастраховат

# 207
Кате, има ли драйфус? Sick

# 208
Удържам фронта още, минавам само с гадене и то най-смешното е, че ми се пригажда от сладко Joy
Дай ми лютеница, баница, суджук.... ooooh!

# 209
  • München/Stara Zagora
EE ами вечерница, ти си сменила ника, та добре че са на снимка дечицата та по тях те познах, гледам и трето се е задало, какво по хубаво от това. А и пепеляшка с втори юнак се е сдобила.
А при мен новото е , че от декември се изнесохме да живеем цялот осемейство в Мюнхен, понеже таткото ни тук си намери работа по специалноста.И сега ми е едно такова криво, че толкова приятели изоставихме в дрезден и тук още някак си не мога да свикна. Има ли и други мюнхенски мами впрочем???
Другото ново е че и ние  юли живот и здраве чакаме новото попълнение. И така, сега се гледаме с малкия тъй като и тук да се сдобиеш с място в градината е зор.Сега към 10.03 ще си ходим към старата загора .Самолетните билети обаче са доста скъпи, има ли някой който знае по евтини??? Ти няма ли да си ходиш към старата загора??
Ще следя темата и ще се пробвам да се включвам тук там.
  bouquet

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 14:01 от K I T T Y

Общи условия

Активация на акаунт