Немската дружина се запознава таз година - 62

• 13 749
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Малко късно се вклю4вам, бях zатрупана от Риен с 4етива на 4ужди еzици. Благодаря отново, Риен, много полеzни се окаzаха, а и голямо удоволствие е да про4етеш нещо по време на сутрешната zакуска.
4естито на вси4ки праzнуващи, бъдете живи и zдрави, и вие и теzи, които праzнуват с вас!
И едно голямо БРАВО на Мате zа успеха с осиновяването!
 БРАВО

# 166
Абенд, мацки!

Сигурно десет пъти вече е питано, но е дошъл и моят ред. Простете ми, забравям.
Има ли някой от Майнц или околността? За помощ иде реч. Малка и неангажираща особено.

Мистичке, вълшебни сте! Вълшебство!

Мате, и ти си магьосница. Да ти дава Господ сили да се бориш и занапред в тежката кауза!

Вечке, бъди силна!

Мами на оливащи се дечурлига! Оставете ги да се цапат, няма иначе как да се научат. Мистичната е права.

Вчера намерих портмоне с много пари (за джобни) и няколко карти. Лежеше на пешеходната пътека, а около него хиляди
разпилени монети. Лудото Миче щеше да бъде прегазено, докато събира чуждото богатство.
Трудното беше да намеря координатите на мадамата. С едно име какво да направиш в държава с Datenschutzgesetz?
Знаех си, че трябва да стана детектив. Laughing
Трогателното беше, че мацката искаше да ме възнагради и кеш. Знам, че така се прави, но аз искрено се смях. Момичето не знаеше как по-напред да ми благодари. Помолих я, някога, ако намери моето да ми го върне. Grinning

# 167
Ох,  муни ти си велика, винаги със свежа случка  Grinning
аz съм потънала в л***а, от три дена спрях да се храня, дори и факта, че са на моите обожавани деца, не ги прави по_малко мириzливи  Whistling
добре, че ви има вас, да се раzсея и посмея.
Малкият ми син (18м.) zапочна от годинка да бърка по чиниите, гледайки брат си, сега се храни zавидно добре, яде си сам дори и супата, така че не спирайте поривите zа самостоятелно хранене, вече има добри zащитни средства.
Риен, не спирай да предлагаш, Анди пие все още млякото със сламка, а сокове и вода от чаша, само вечерта му оставям шише с накрайник, zа да не се олива.

Мистик,  товапредполагам са подаръци zа гостите, какво точно представлява?

# 168
Котаранке, не им се давай! Както Хемингуей е казал, всички сме в лайната, но някои от нас гледат към звездите.
Препоръчвам ти тази нощ лунното затъмнение. Следващото ще е чак 2015. Дано поне дотогава не се налага на хапката ти да ти присяда. Wink
С една дума - бързо оздравяване!

# 169
Добър вечер!
Pipe,няма за какво да ми благодариш.
Ашколсун , мато, маш аалла!
Таня, давай да маца. но имай едно наум- почнат ли сами да ядат не  дават после да ги храниш.Или поне Мая беше така.
Мерси за отговорите. Явно ще се преобличаме. Ще накупя всички възможни чаши от пазара. Просто ми се искаше да почне да пие от нещо, което не се разлива като го обърнеш и не можеш да си мокриш чорапите в колата например. Като чашата на Нук с твърд накрайник. Но трябва много да се дърпа, а нея я мързииии. В нас наложих вето на биберона, мая гледа къде що може чаша да докопа, грабва някоя лимонада , клецва се пред теб и вика "Трин-Кеен"/ или кинкен, ако я мързи/Не може човек да си намери лимонадата.
Абе и аз се пробвах от 6тия месец да дам мек накрайник и още тогава бях отсвирена, все отлагах и ето на.
Откакто съм се заинатила обаче пие по-малко течности. 250-300 мл сок/вода и 250 мл мляко на ден. Та като сте тръгнали да ми отговаряте , за да не губите инерция и докато Лиска не се е появила да ме скастри, че на отчетна го обърнах:
ПО колко мл пият на ден вашите деца, дето са толкова големи, колкото моето диване?

# 170
Риен, Милена пие 2 4аШи мляко и 2, 3 4аШи вода. 4аШите са пластмасовите от Икеа, дето ги спомена Жабата. ОЩе когато я zахраних и съответно zапо4нах да й давам да пие вода, и дадох да пие от 4аШа. Биберон не поzнава, 4аШа с накрайник има само zа раzходките. От Зигг не може да пие, то и аz пробах, наистина не е лесно  Confused
Скоро й дадох да пие сама от 4аШа и бях иzненадана, 4е тя не раzля ниЩи4ко  Shocked  Сега все по 4есто й поzволявам...но с самостоятелното хранене сме малк наzад  Whistling

Котке, бърzо да се оправяте  Hug

Мамун, Ася е в ДармЩат, Зима във Франкфурт а аz живея 20км северно от Вийzбаден. За какво става въпрос?

Мата, евала, Шапка ти свалям  Hug

# 171
Мата, много се радвам  Hug ! Дано детето най-накрая получи един хубав и добър живот! Детството са му скапали, но за това пък се надявам, че в бъдеще ще е много щастливо с леля си! Peace Възхищавам се от това колко много направи за него!  bouquet
Бибе, честито! Пожелавам ти мъж ти да те слуша все така  Wink !
Двойно гражданство твърдо да  Grinning !
Муни, аз не съм в Майнц, но съм на близо. За какво иде реч  newsm78 ?
Коте, оздравявайте бързо! Hug

# 172
Мистик, честито за сватбата, много хубава и сияеща булка видях на снимките!   Wink

За повечето неща май не съм в час и трябва да наваксам с информацията от предните теми. Виждам, че Мата пак прави чудеса, невероятна е, нали?  Heart Eyes

Мерси на тези, които ми стискаха палци за изпита. bouquet Имам 1,3 и малко ме е яд, защото всичко си казах, но явно не успях да покрия съвсем очакванията им. Не съм била дала примери от истинския живот (дадох 1, ама нещо са си го пропуснали покрай ушите явно) и се налагало малко допълнителни въпроси да ми задават (ми като си формулира обширно въпросите, аз отговарям обширно и той ми задава допълнителни конретни въпроси за подробностите, няма как иначе да разбера за коя от 10-те функции иска да чуе подробности). Нищо, за следващите изпити ще знам да наблегна на тези малки детайлчета. Ето ви малка виртуална почерпка, става и за диетуващи дори:

# 173
Лутърке, честито!  bouquet А по какво беше изпита и какво следваш? newsm78 Нещо съм пропуснала май! Сега ли завършваш? Wink

# 174
Муни, погледнах луната като питка е все още не е zатъмнена. Друго си е човек да получи едно рамо, било то и виртуално.
Мис Лутър, честито, тая бира как ще я поделяме по сестрински или по_равно. Ти получили ли спиралата на шанел, аz не.
Риен, сламка не полzва ли твоята госпожица, и моята племенница (бивше кърмаче), пиеше само от авентски  биберон, но в компанията на сламко пиещия си братовчед смени беберона със сламка, не пръскай пари zа иzлишни чаши, на масата в твое присъствие давай й да пие от чаша, на вън или в колата и предлагай шише с накрайник  Peace
Зимке, има ли раzвитие по случая с лекарствата?

# 175
ЗиМа, уча Информатика-Диплом с Nebenfach Икономика (BWL). Този изпит ми беше нещо като Abschlussprüfung по Nebenfach-а и оценката влиза в дипломата заедно с оценката по един интердисциплинарен проект. Остава ми да си напиша дипломната работа и да положа Diplomhauptprüfung-ите, при които ще ме изпитват на около 12-15 лекции в рамките на един месец.  #Crazy Надявам се за една година да успея да свърша всичко.

Котаранке, всеки да си я даунлоадне биричката, variable Kosten са й равни на нула, тъй като е един вид информационен продукт. Тоест може да бъде реплицирана безброй пъти безплатно и ще има за всички желаещи.  Laughing А спиралата я получих още през декември доколкото си спомням. Ако пазиш мейла с потвърждението, пиши им да ги питаш защо така при теб не е дошло нищо.

# 176
девойки, формундшафт настойничество ли е или попечителство. аз лично считам, че е настойничество. а бетроюнг е попечителство.
поради това, че в ДЕ има формундшафт само на лица до 18, а в БГ май възрастта няма значение.
басси и любител-юрист се налага да ставам-ужуст.

# 177
Берлинчанки,

Какво ще кажете за едно градинско парти през пролетта?
А ще има и много поводи за поливане. CrazyТе си знаят кои. Mr. Green
Децата ще щъкат в градината 1swing,а ние  cook beer2 beer3 .
Това го замислям за ден на детето.В неделя се пада. GrinningТочно като по учебник. Wink
Иначе може да се направи генерална репетиция веднага. Mr. Green
Ако е с деца има едно детско кафене във Фридрихсхайн. http://www.paul-und-paula.de/
Ако е само по женски ще го измислим. Thinking

Na und? Blush

За 8-ми март НЕ мога.Март и май ми е много напрегнато. ooooh!

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 10:43 от Mon Cheri

# 178
риен, а ако толкова не ще да пие от друго, освен от биберон, zащо не zапоченш постепенно да раzширяваш дупката? докато не и стане все едно дали е биберон или не?

# 179
ЗаЩото не иска да капе,като и даде ча6ата в колата или леглото.

Общи условия

Активация на акаунт