LaRedoute.fr-Oбсъждане.Всичко за поръчката-50.ПРОЧЕТИ първия пост преди да питаш

• 67 372
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Date de remboursement /Type de remboursement /Montant du remboursement /Mode de remboursement/  Commande
le 15/02/2008                                                               3,90 ?                                     Note d'avoir                   N° 20080310651907 du 31/01/2008  
това е заявено:
JUPE blanchi  114  10  3,90 ?   
JUPE blanchi  126  12  3,90 ?
поръчката е от 31.01, подготвили са я на 15.02. До снощи нямаше проблем т.е не беше отразен. Цялата сума е изтеглена на 04.02.08

Това би трябвало да е цялата сума,която имат да ти връщат.И аз онзи ден видях,че ми се е появила една сумичка от 2.70 евро за връщане от поръчка направена на 23.01(а аз я чакам вече).Нямам артикул на такава цена,но пък само на две блузки като събера цените се получава точно толкова,така че сигурно те липсват.Но ми е написана общата сума,не поотделно.Сега чакам писмо и там ще е вече по-ясно от какво точно е сумата.Имах такъв случай ноември-обяснително писмо дойде  някъде седмица след като бях забелязала,че имам сумичка за връщане.
Предполагам,че само една поличка липсва и това са паричките за нея.

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 20:50 от Etna

# 331
  • София
Знам, че сега ще задам мн глупави въпроси, но ще се радвам, ако получа отговор:
1. Колко време е ефективен даден код?
2. Къде да следя състоянието на поръчката ми...дали е фактурирана и т.н.
Благодаря много

1. Пише си като го получиш. Обикновено 3 седмици.
2. В Суиви де команд, горе, до Аккуел.

# 332
И аз да споделя един код- 68039- дава ми някво намаление на ненамалени неща

# 333
Triumph
с този сутиен ще накараме мъжете си да ни дадат доброволно и техните карти  Joy
Моя мъж каза, че ако върви с мацака е многоооо навит  #2gunfire еййй много нагъл бе, само една поръчка имам и реве  #2gunfire

# 334
Знам, че сега ще задам мн глупави въпроси, но ще се радвам, ако получа отговор:
1. Колко време е ефективен даден код?
2. Къде да следя състоянието на поръчката ми...дали е фактурирана и т.н.
Благодаря много

1. Пише си като го получиш. Обикновено 3 седмици.
2. В Суиви де команд, горе, до Аккуел.

Благодаря!   bouquet  bouquet
А какъв е срока в който трябва да ми фактурират поръчката...Вчера пуснах първата си а още не е фактурирана newsm78

# 335
Включвам се по повод липсващия артикул от 3.90 евро. Аз имах същия случай: на 8.02 ми се появи в Mes rembourcements сумата 2.00 евро за липсващ артикул от поръчката ми на 24.01. В поръчката имах два артикула на тази цена - едното беше лот от слипове, другото - яке без ръкави. Седмица по-късно Сабине ми писа на мейла, че става въпрос за якето и ме попита как да ми върне сумата. Сега сме в процес на кореспонденция, макар че не ми е ясно какво ще правя с чек за две евро newsm78
Та с други думи, като изпратят мейл, тогава се разбира какво е липсвало.

# 336
  • София
Включвам се по повод липсващия артикул от 3.90 евро. Аз имах същия случай: на 8.02 ми се появи в Mes rembourcements сумата 2.00 евро за липсващ артикул от поръчката ми на 24.01. В поръчката имах два артикула на тази цена - едното беше лот от слипове, другото - яке без ръкави. Седмица по-късно Сабине ми писа на мейла, че става въпрос за якето и ме попита как да ми върне сумата. Сега сме в процес на кореспонденция, макар че не ми е ясно какво ще правя с чек за две евро newsm78
Та с други думи, като изпратят мейл, тогава се разбира какво е липсвало.
Направо си избери нещо за 2 евро и и пиши да ти пратят него вместо липсващия артикул или искай ваучер който да впишеш и остатъка да доплатиш с картата при следваща поръчка  Peace

# 337
Date de remboursement /Type de remboursement /Montant du remboursement /Mode de remboursement/  Commande
le 15/02/2008                                                               3,90 ?                                     Note d'avoir                   N° 20080310651907 du 31/01/2008 

това е заявено:
JUPE blanchi  114  10  3,90 ?   
JUPE blanchi  126  12  3,90 ?

поръчката е от 31.01, подготвили са я на 15.02. До снощи нямаше проблем т.е не беше отразен. Цялата сума е изтеглена на 04.02.08

Аз имам същото нещо с един бански в Mes remboursements, но в Suivi de commande най-последния артикул ми дава точно този бански и както разбирам, че го пращат по-късно. Това стана преди седмица, нито e-mail имам, нито нищо  newsm78

# 338
450, писах на Сабине, че искам чек за поръчване онлайн, който да бъде с девет цифри, че май от теб знам, че пращат някакъв със 7 цифри. Сега чакам отговор. А иначе и аз си мислех да помоля да го сменят с друго, ама не си намерих нищо за две евро, а пък и не знаех как процедират с доставката - дали за тяхна сметка го изпращат или ще ми начислят 6 евро.

# 339
  • София
А те после по пощата (не е елекртонната ми пратиха истинския ваучер с 9 цифри.

# 340
А те после по пощата (не е елекртонната ми пратиха истинския ваучер с 9 цифри.
А как доплащаш после? Нали избираш опция плащане с ваучер и ако нещата са ти за повече пари, отколкото е стойността на ваучера как продължаваш? И имаш ли възможност да ползваш код за безплатна доставка или подарък или в този случай - не?

# 341
  • София
Аз съм плащала само с ваучер, но някой писа, че просто след като напишеш номера, кликваш после и на карта, то приспадало сумата и с картата доплащаш разликата. Поне аз така разбрах. За код, може да ползваш, но не знам как ги проверяват после, аз лично не бих рискувала. Страх лозе пази  Joy

# 342
А как доплащаш после? Нали избираш опция плащане с ваучер и ако нещата са ти за повече пари, отколкото е стойността на ваучера как продължаваш? И имаш ли възможност да ползваш код за безплатна доставка или подарък или в този случай - не?

Някой в предната теме баше обяснил, че се избира плащане с ваучер, въвеждат се 9те цифри и после се доплаща с карта, имало го като опция.

# 343
450, благодаря ти!  bouquet На голяма мисъл ми бяха тия две евро  Mr. Green.  Ама да знам, че чакам още много поръчки и може да има и други такива "сакатлъци"

# 344
Получих потвърждение и сега ще си чакам отговора.
Ларедут да се замислят и за нощна смяна се налага май Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт