Декупаж 16

• 36 564
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
[шоши комплексирам се от твоите чинии,ама много са хубави бе,просто разкош -не мога да си ги представя да се използват по предназначение  Thinking newsm76 smile3501

Миражка, толкова се радвам като получа такава похвала  Embarassed 

Аз започнах Великденско - базарните приготовления. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222701

# 121
Момичета,благодаря ви за топли думи  bouquet
Шошката направо си майсторка на чиниите,вече можеш да правиш изложба с тях Grinning
Джулис много са хубави ключ и рамката,браво  bouquet
Полиад купата е страхотна,много харесвам,как си направила фона,много е нежен  bouquet
Мираж неее,ще бъда с вас Laughing другите керемидки ще правя с декупаж Laughing

# 122
  • София
Здравейте най-накрая и от мен! Специални поздрави на всички които участваха в конкурса, впечатлена съм от всяка една творба. Поздрави и на победителките и да не забравят да почерпят  Wink
Много хубави неща видях напоследък. И в предишната и в тази тема.
orkud  ех, че ми замириса на море ....
На Джули ключа е много свежарски. И бурканчетата на Уел и керемидката на Дадуся също са страхотни. Масичката на Мираж е като бижу. Очаквам другата да ни покаже. Поли, /адашки сме/  купата ти и всичко друго което показа е много добро. От кога се занимаваш с декупаж?
Сега и нещо от мен което след едногодишно изоставяне най-накрая завърших.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222911&photo=1 до края на албума.

# 123
Благодаря на всички за съветите.Мираж...вероятно няма да се справя с контура,нещо много ми треперят ръцете.

Zax от два месеца с правене ,а преди това още 2 с четене и разглеждане.

Аз си падам по дългото обмисляне.

# 124
Закс, искам да ми кажеш как направи тези тухлички, а? Голямо чакане, а? Явно, голямо зидане е падало, май ?  Joy Joy  Или майстора е бил добър  #Crazy Май така  newsm78
Джулс, ключа е страхотен. И аз искам такъв, пък.. tantrum А рамката ти просто говори.
Поля, не вярвам, че се учиш. Много добре си се справила. Зелената ти купа ми е фаворит   bouquet
Шоши, няма какво да се каже за чиниите ти ,просто . Остават ме без дъх.
Дадуся, керемидката ти е много хубава, но не оставай декупажа и нас  newsm17
Къдрокоске, много ми хареса чинията ти и чакам разяснения.
Сред конкурсните имаше две, за които лично аз, също чакам обяснения за начина по който са изработени - синята /май беше  № 5/ и тази на Радина.

# 125
  • Пловдив
Привет момичета,

Май си пазя произведенията за себе си само Simple Smile Днес реших да ви покажа моите опити в салфетната техника и декопажа. Ето две снимчици за сега.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223051
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223051&photo=2

# 126
Наирянка грешка,че не си се включвала досега,виждам аз явяваш се в разни теми,но си точно за тук  smile3521 Hug
Другите де се губитеее,никой не пише,видяхте хубавото време налии и...  animal037  Animal Snail  animal085 Naughty Crossing Arms smile3518

# 127
Ами не знаех в коя тема точно да го пусна...  newsm78  Има интересни неща, не само декупаж   http://www.kreative-werkstatt.com/index-Dateien/Page686.htm

Джулка, ти си тук:   http://www.kreative-werkstatt.com/index-Dateien/Page1725.htm

Наирянка, добре дошла!     bouquet   Тези маргаритки са ми слабост, а като гледам, добре стоят и на телефонче  Wink

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 21:51 от shoshkata

# 128
  • Пловдив
Мерси момичета Simple Smile

още един телефон направих с маргаритки, ама салфетката беше със син фон. Вече сиимам клиентела Simple Smile Сините маргаритки се върна да й направя втори телефон в червено и сърчица покрай 14 февруари. Така ме е яд, че не съм направила снимчици Simple Smile

Ако имам нещо ново пак ще се фукам. Ама къде ти...Вие сте врели кипели Simple Smile

# 129
Аааааа, фукай се, фукай се, много си е гот. А пък чак да сме врели и кипели.....

# 130
  • Добрич
Привет, дружина!  Hug
Да се отчета, че съм тук - чета, но не ми остава време да творя покрай мартенският ни базар.  Wink Базарът върви много добре и сме супер доволни. Картичките, които направих и пусках тук да ги гледате учудващо за мен се харесват и всеки ден правя нови, за да задоволим търсенето. Мартеничките ми също се продадоха.  Wink Изрекламирах се - сега съм спокойна! Ххихихи  Joy
Нирянка, добре дошла и от мен!   bouquet Справила си се страхотно! И аз имам направен тел. с декупаж - моят и страшно си го харесвам.  Wink Продължавай все напред!   bouquet
Шошич, първия линк, който пусна е върха! Особено много ми хареса японското пано, но и останалите са страхотни! Само дето не знам немски и хич не ми става ясно от какво са правени. Някой ще помогне ли? Виждам, че са на някаква панама или зебло и върху плоскости MDF, но това декупаж ли е или е рисувано?  newsm78 Шошка и тези ти чинии са много хубави!  Hug
Закс, най-накрая, душко! Браво на теб! Бутилката-църква е станала страхотна! Поздравления! Гледам църквата и кръстче си има!  Wink Страхотна е!  Hug
Хубав ден ви желая, момичета!  Hug

# 131
  • Бургас
Покрай тези Базари, тук настана суша, но пък това което се показва направо убива всякаква муза в мен кога задобряхте толкова, пък да не говоря за новаците  Crazy
Момичета в Бургас също ще правим базар и ще се радваме и ще бъдем благодарни на всякаква помощ

# 132
записвам се и тук - чиниите са страхотни  Heart Eyes
и аз ще почна да правя  Grinning
в Бургас откъде се купува този лак за салфетките ?  Blush

# 133
Джули ключето е станало супер!Рамката също.

Поли и аз като другите мисля,че купата изглежда завършена.

dadusq направо ме зарази с тези керемиди.Намерих си една в двора,но я кажи за шпакловането-с какъв материал и как го заглаждаш после?

zax много добре се е получило шишето!  bouquet

Наирянка добре дошла!Телефона е станал много свеж!

shoshkata ти направо взе да работиш на килограм!Кога спиш?
Чиниите са страхотни!   bouquet Тези със женските силуети какво са?

kadrokosa пускала ли си телефона си?

# 134
vanyiaq, какво ти е краклето на дъската, че пукнатините са станали толкова хубави?

Общи условия

Активация на акаунт