Биха ни и имунизацията за хепатит Б.Много болезнена..Мария доста си поплака милата.Казаха ни да започваме със сокчетата, но на мен не ми стана много ясно.Ако някой има материал може да ми помогне..може и да сте споменали по-рано в някоя тема но не ми е останало време да прочета, за което се извинявам.Някой знае ли колко време не трябва да се мокри след имунизацията? newsm7От вчера съм ...в цикъл...и да ви се оплача сега...чувствам се ужасно...много силно тече../извинявам се за това че соподелям/!
Първо нервите са ми опънати до краен предел...второ, малката незнайно защо по цял ден реве и се къса.../мисля че не са колики/...трето няма кой да ми помогне с абсолютно нищо.У дома като ч ли бомба паднала ..не мога да намеря какво да облека. 
Да ви попитам давате ли водичка...розов етикет на Девин -изворната и ако давате дали я преварявате.Казаха ми да не я преварявам, но все пак съм длъжна да попитам.
Мммм друго друго...може да не спим през деня......Ноооо от 00:00 часа до 6:00 часа сутринтта спим
..то друго успокоително няма... 
Някой давал ли е от чайчето за колики на ХИП и дали има файда от него...или да си правя чая от копър и анасон...?
Честито на всички...които празнуват първи...втори месечинки

) пак там ще го родя 

и е многоооооо добра. взима ни по 10лв за 1 часкато редовни, а иначе мисля че е около 15-20 лв
Яни спа около час и после като ревна, ама и аз съм си заспа и не й бях взела чая, ами само остатъка от кърмата, което замина мнооого бързо. После й дадох чай от лайка, ама на нея като не й мерише на мастика и не ще. Та тя си повика и се наложи да развалим седянката с Мимозе
Чак на връщане се сетих за трика с биберона и шала и се прибрахме дремейки и тихи 
Миналата седмица се беше вторачила в мене докато хапвах компот и така ме гледаше, че чак ми преседна. Та й дадох една капка в устата и настана едно мръщене, едно облизване