КАЛИ
НАИСТИНА ТЕЗИ ДНИ ЩЕ ТИ СЕ СПУКА РАБОТАТА
, ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ИЗКАРАТЕ СУПЕР НА РД И СЛЕД ТОВА ДОВОЛНА И ЩАСТЛИВА ДА ТРЪГНЕШ КЪМ БОЛНИЦАТА ДА РАЖДАШ
, ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ИЗКАРАТЕ СУПЕР НА РД И СЛЕД ТОВА ДОВОЛНА И ЩАСТЛИВА ДА ТРЪГНЕШ КЪМ БОЛНИЦАТА ДА РАЖДАШ

добре, де, за мен червено 

А аз тъпата патка, вместо да й викна да не ми държи такъв тон пред всички деца, та и на РД на всичкото отгоре,обясних й, та даже с леден тон й се извиних. Сега така съжалявам, че не я поставих на място... 

ДА не говорим, че винаги ги уважавам и прочее.

Най-малкото можеха на таблото отвън да напишат...

Ще ми вика онази госпожа и ще разчита на това детето да ми предаде
, тая малоумна ли е? След като ти си по- добричка аз бих казала на съпруга ми да се заеме с нея. Гадна съм, ама наистина на простотията път няма да дам 
А за шубето много добре те разбирам, аз от сега се ужасявам като знам какво ми предстои, а какво остава на теб, която всеки момент ще го преживее. За съжаление в тази ситуация трябва само напред да вървиш, а като започне самият процес на раждане ще забравиш за страха и ще мислиш само за края. Стискам ти палци, мила и кураж

Майка ми вика: "вие от сватба ли идвате или от детски РД?"