Веселите МАРТЕНИЧКИ духат 4ри свещички

• 27 370
  • 273
  •   1
Отговори
# 75
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИ НА МАРИЕТА И ИВАЙЛА НА ФИФИ!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УМНИ ДЕЦА И МНОГО, МНОГО ДА СЛУШАТ!!!
И понеже вчера нямах възможност да вляза във форума, да честитя малко на патерица РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ИВЕТО И АЛЕКС!!! СПЕЦИАЛНО НА ИВЕТО ПОЖЕЛАВАМ ДА СТАНЕ ПРЕКРАСНА МАЛКА ГОСПОЖИЦА И НАЙ-ДОБРАТА КАКА НА СВЕТА!!!

За Ивето

За Ивайла

За Бори

# 76
Малеее, аз съм много зле с датите. Все си мислех, че днес сме 6-ти, а то било 5 март все още.  ooooh! Значи честитката за Ивето и Алекс си е съвсем навреме, а за Бори и Ивайла съм малко подранила.  Mr. Green
Клер, весело изкарване днес.   Tada

# 77
  • София
Ехооо! Мерси за пожеланията и честитките!

Честно казано, преживявам всичко все едно аз имам празник - даже сънувах, че в клуба са объркали тортата и не са поръчали такава с понита, каквато Ивето иска. Embarassed От сутринта Ивето е много развълнувана от подаръците, а пък довечера ни очаква весел детски купон. Mr. Green

Честито и на всички вчерашни рожденици, а също и на днешните! Да са живи и здрави и много, много щастливи!

# 78
Малеее, аз съм много зле с датите. Все си мислех, че днес сме 6-ти, а то било 5 март все още. 

Joy Тъкмо реших, че грешката е в мен Mr. Green

# 79
ЧРД на Ивета    bigdance2 newsm59
ДА е много много щастлива, много да ви радва и да расте с много късмет   bouquet

# 80
Кали, май си още 2 в 1.  Grinning

# 81
Кали, май си още 2 в 1.  Grinning
Даааа  Mr. Green
То ще се разчуе.  Laughing

Ще помоля някой да напише в темичката, като се появи бебо   Wink

Аз мисля да изчакам РД на Кало (20ти) и тогава да раждам  Flutter

# 82

Аз мисля да изчакам РД на Кало (20ти) и тогава да раждам  Flutter

Стискам палци и бебето да е на същото мнение.  Peace Пък ако вземеш да родиш на 20-и ще ти е много лесно после при организирането на тържествата.  Grinning Между другото има един любопитен факт, че бебетата в голям процент от случаите се раждат около рождените дати на своите близки. По същия начин хората умират около рождените си дни. От личен опит съм се убедила в това твърдение. Теди се роди на следващия ден след рождения ден на татко си. Сашко пък се роди 18 дни преди моя рожден ден и 3 дни преди този на свекито. Баща ми почина 20 дни след рождения си ден, баба ми пък 10 преди рождения си ден. Та мисълта ми беше да се подготвиш за раждане около 20-и. Mr. Green

# 83
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИ!!!
МНОГО УСМИВКИ МИЛО ДЕТЕ И БЕЗ БОЛЕСТИ ЗАНАПРЕД

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛА!!!
ДА РАСТЕШ ЩАСТЛИВА И УСМИХНАТА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ

А това е за Мариета и Фифи

# 84
  party023ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИ И ИВАЙЛА   ura dazzler1 Tada

Мили дечица растете много здрави, много щастливи, много обичани и много послушни!

Мариета, Фифи, честит празник и на вас  bouquet

Клер, чакаме новини от вашият РД Grinning

# 85
ЧРД на малките рожденици   newsm59 nbirthday

# 86
  • Пловдив
Честит рожден ден на Ивайла и Бори!!!
Присъединявам се към пожеланията за здраве, щастие и късмет!!!
Весели мигове на празненствата организирани във ваша чест и мноооого подаръци  Hug

За Мариета и Фифи:

# 87
  • София
Мариета, да ти е жив и здрав Борис! Да е умно, добро и мило момче и да израсте мъж с големи способности и с късмет!

Фифи, да ти е жива и здрава Ивайла! Да е хубава, весела и винаги заобиколена от любов!

Момичета, вчера купонът беше много як. Ивета не беше на себе си от радост. Получи страхотни подаръци, а вечерта подлудя от възбуда и кеф - голяма игра падна. Надявам се скоро да мога да ви пусна снимки.

# 88
 newsm59 Tada със закъснение на Алекс Ивета,бъдете много здрави,усмихнати и добри деца!
Честит Рожден Ден на вече големия Борис да радва мама и татко и да е най-слънчевото дете  party023
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания.  bouquet
Джони от къде разбра,че точно такава торта ще правя днес Laughing

# 89
Хайде пак да повторя честитките, че вчера нали ми куцаше математиката и обърках дните.  Mr. Green
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛА И БОРИ!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!!!

И за Мариета и Фифи

Общи условия

Активация на акаунт