Сватба във Варна

• 9 061
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
 Didka:D, вероятно говориш за това  http://www.hotel-koral.com/index2.php?page=home         Много е хубаво,така е и стават чудесни сватби! Знам от опит.

# 16
Ресторанта на хотел Азалия е мястото за вас- невероятна красота и обслужване. Ако сватбата ви е лятото ще останете просто възхитени - има огромна тераса вътре е много красиво.
Отидете до хотел Азалия в Св.Константин да го видите ще ви заплени.
Успех!!  bouquet  bouquet

# 17
Ресторанта на хотел Азалия е мястото за вас- невероятна красота и обслужване. Ако сватбата ви е лятото ще останете просто възхитени - има огромна тераса вътре е много красиво.
Отидете до хотел Азалия в Св.Константин да го видите ще ви заплени.
Успех!!  bouquet  bouquet
И на мен ми беше фаворит, но за зимна сватба не става

# 18
Не разбрах кога ще е сватбата,но ако е лятна-ресторанта на хотел "София"/Златни пъясъци/ е уникално як!Целият е в прозорци,светъл и уютен,а и е розов. GrinningМного ми допадна!

# 19
Друг хубав ресторант е този на хотел "Романс"-Дружба Peace

# 20
  • Варна
Ние си пишем тука...авторката да вземе да се включи, ще има ли сватба, няма ли да има  Heart Eyes

# 21
Нашата сватба беше в "Комитово ханче".Не знам доколко познавате Варна,но се намира до Мебелна палата.Много хубава сватба стана.Пожелавам ви щастлив семеен живот Wink

# 22
Моята сватба ще е на 23.08. в Камелия.Останах очарована от украсата,която предлагат от самото заведение.Има каталог от който си избираш.Кувертите също са много изгодни  PeaceНай-доброто като цена и съдържание от всички,които ни предложиха други заведения. Ние даже си сменихме първоначалната дата,която си бяхме запазили в ритуалната и църквата, само и само тържеството да се състои там.Надявам се,че няма да останем разочаровани Simple Smile

# 23
Здравейте аз съм от Варна и си запазихме дата за нашата сватба в ресторант Камелия, има много противоречиви мнения за ресторанта и започвам да се плаша дали всичко ще мине както трябва щастливото събитие е на 28.06.2008 и незнам какк ще мине вси4ко, казват че гостите от хотела се оплаквали от силната музика и карали Ди Джей - а да намаля музиката накой ако е запознат с този проблем моля да пише baby_neutral

# 24
За Камелията мнението ми е отрицателно...
Подходящи ресторанти за сватба са Бриз 1 и Бриз 2 (тук хората са ми роднини Simple Smile - обаче нас не можаха да ни съберат....максимум 50 човека).
Моите предложения са - ресторант "Хоризонт" в Морската градина и р-т "Морска сирена" на пристанището(нетрадиционна, но вкусна кухня - тук организирах аз тържеството си).

# 25
  • Варна
Didka:D, вероятно говориш за това  http://www.hotel-koral.com/index2.php?page=home         Много е хубаво,така е и стават чудесни сватби! Знам от опит.

Бях на сватбата на моя близка приятелка в този ресторант. Разкошна обстановка, хубава храна, можеш да виждаш младоженците, независимо в коя част на залата си, всичко новичко и лъскаво, но... Ами какво да ви кажа, при предварителна уговорка за доплащане за час-два след 23ч, в 23:10ч угасиха лампите и отказаха да ни оставят по-дълго (защото им била втора сватба за деня и били изморени). Това беше най-милото, което направиха при изпращането на гостите. Ако са сменили управителката - ОК, ако не - бягайте надалеч. Това беше октомври 2006, дано нещата са се променили, защото ресторанта е наистина страхотен.

# 26
Наистина незнам, какво да няправя, но вече нямаме избор, стана късно да търсим нов ресторант ще се моля само всичко да е ок през деня в ритуална та в църквата а за ресторанта незнам, дано гостите останат доволни,а за часа мисля че все пак от 19 часа до 23 часа, ако направят проблем ще е достатъчно да купонасяме, 4 часа, а и аз незнам как ще издържа през цялото време на токове, и разкарване цял ден, дано мине всичко и да си отдъхна, но и мен ме плени обстановката и украсата видях ще бъде в тон с роклята ми......................... Rolling Eyes

Благодаря Ви, че сте обърнали внимание на моя проблем.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 27
Нашата сватба също беше в Камелия, много хубаво беше, музиката свършва в 12 , но все пак то и за повече нямахме сили  ! Украсата е фантастична, като в приказка беше , така че ...

# 28
# 29
  • Варна
И ние вчера капарирахме Камелия Laughing Много уютна е обстановката, грабна ме от вратата - някак домашна и топла. За храната съм чувала от много места, че е ок, аз съм била там отдавна и нямам пресни впечатления. Колкото до музиката - нашето ще е дневно парти и то по-скромно, така че не ме притеснява този въпрос. А след нас има друга сватба, тъй че ще ни гонят към 17 часа - няма начин Whistling

Общи условия

Активация на акаунт