Нонич, калории има във всичко и не те вредят. Такова изказване пък е на пълен профан, извинявай, че така се изказвам за доктора ти. Киселините са проблем, киселините!

Днес и давам от двете гърди, но пак се борихме и залъгвахме. Представяте ли си вече я кърмя права, щом седна и започва рев.... Моля се поне да имам дори и малко кърма, колкото се може по-дълго.
. Дори и не му измерих ширината, може и да е повече от 70 см. Заших почти като на фигурата http://slingokonsultant.ru/makesling/sling-truba.php , само че с два, не с три тегела. Особеното е, че за да е по удобен трябва да се кръстоса на рамото. После обаче реших, че мога да го скося и пак извадих ножицата
за Нели и
за сладурката на Льонката!
. Отрежи един правоъгълник със страни 7 и 15 см, свий на тръба и залепи късите страни и готово. Пък бебето се вижда къде и как се слага на един от първите линкове, които ти пусна в предната тема.
.
Това го бях пропуснала

, сега съм между 70 (Дори 72 - зависи колко съм яла). Трябва да смъкна до 58. Доста е, но ще се борим. Само че не мога, докато кърмя, много ми се похапва. Нищо, ще си ходя такава обличка и бузеста една година. Не ми е за сефте.