на малката красавица на Льонката. Все такова лъчезарно и усмихнато момиче да бъде. Много целувки и весело парти довечера.
на Нели. Много хубави моменти да имаш.Ей Ема вчера след това скитане през деня заспа рано рано - нямаше 8 и съответно и аз успях да си легна рано. И днес бях толкова свежа че успях да
. По-хубаво щеше да бъде да си изразходвам енергията в разходка, но този вятър ме отказа.
Цвети ми ела да ни видиш нас де (та да ни видиш и миглите-не че са ни големи). Тая седмица ще е хубаво времето що не се надигнеш за една разходка из нашия квартал.
Иве страхотна е новата тема, както винаги

А за килата - аз съм писала при друго обсъждане ама и сега пак да си кажа - като влезнах да раждам бях около 73-74 някъде, след родилния дом бях станала 63 (като забременях бях 58), но доста бързо качих 2 и сега съм 65. Дано да не качвам повече, но не се и ограничавам заради кърменето. Ще сваляме кила когато се стопли времето.
Ох хайде да се надигам да се оправяме да ходим на консултация. После ще се отчета.

Изписаха ни едни капки за температура, обаче това мойто дете освен кърма друго не признава и хем, че са сладки не ги ще и не знам как да я излъжа да й дам 

Та така,но още малко.Още десетина дни съм му дала за освежаване и нанасяне.
темата е толкова сладка с тия зайчета.
).