Баба Марта наближава, АПРИЛчето все по-силно шава!

• 13 500
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • варна
Кали,дръж се още малко!
За секса-още не ми се ще да го спираме,а и причина няма.Че после като родя няма да го бъде поне 20-на дни Sad

# 91
  • София
За секса мен пък ме е страх, признавам си  Embarassed
Няма причина да не правим, но мойте лудости и параной май са ми в повече и ме гони яко шубе, коркия ми мъж......той нищо не казва, ама .... Embarassed

# 92
За секса какво да ви кажа... И аз нямах много мерак като цяло по време на бременността, обаче последната седмица съм като...разгонена отвсякъде  Laughing
Мъжът ми не е спрял да ме тормози и сега е много доволен от живота  Joy
Обаче как да му се невиди, баш когато почнаха контракции и болки, започнаха и тея мераци  Thinking кофти съвпадение  Mr. Green

doly_dog да ти кажа за омекотителя не помня-Lenor мисля, но сега си взех Silan. Важното е да е Sensitive. Иначе бебешките дрешки стават едни твърди.  Thinking Аз даже не ползвам омекотител за нас, но за бебето ще ползвам  Peace

bebkobub, аз пък не пиех Магнерот и сега почнах-заради болките. Сигурна ли си, че трябва да го спираш, щом така те боли?  newsm78

КРИСИ, съжалявам за хубавия котарак  Hug Ама после пак ще си го вземете  Wink

# 93
Кали,дръж се още малко!
За секса-още не ми се ще да го спираме,а и причина няма.Че после като родя няма да го бъде поне 20-на дни Sad
Ама и на мен не ми се ще.  newsm78
Даже мисля като дойде 10ти март (на 1ви април ми е термина), да станем особено активни  Heart Eyes Анли уж помагал за по-лесно и бързо раждане. Най-много да предизвикам раждане по-рано, но не ме притеснява. И без това с Кало се измъчих и родих секцио. Може пък сега това да помогне  Joy

# 94
кали какво казва доки за тея болки, дано ти минат, натоварвала ли си се или може да са наистина от секс. Почивай и лежи повече, дано ти минат  Praynig
Ето го нашият пакостник, още се чудим дали да го махаме, ама както е свикнал да ходи във всички стаи, как ще го ограничаваме да не влиза при бебка незнам  newsm78 , ще ни побърка от мяукане. Свекитата не го искат, баща ми има мъжки-няма как, няма къде да го дадем, а си го обичаме много и ако го даваме временно(докато бебка стане поне на 5-6 месеца), искаме да е на някои близък човек.Вие как сте с домашните любимци?
КРИСИ страхотно коте!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 17:50 от Aquariel

# 95
  • варна
Kaли,и аз знам,че секса в 9м. е дори полезен,но тези болки може и от него да са.Обясни на бебока какъв студ е навън,да не бърза още да излиза Simple Smile
Акварел,и ние имахме котарак,дадохме го на роднини преди да се роди "малката".Месец след това обаче(аз бях в 8м.) мъжа ми взе немска овчарка Simple Smile.Това лято взехме още една овчарка,женска,която на 10.03 ще има кученца.Така се получава при нас-куче,бебе,куче,бебе Joy

# 96
а някой да е чувал лоши отзиви за колички Cangaroo?

Лично аз само положителни  Peace Ние сме решили да вземем моделчето Карера.

# 97
tedi_ip ама вие ще сте пълна къща. А в апартамент ли сте?

# 98
Aquariel , д-рът каза да пия Магнерот и толкоз  Wink в понеделник съм на мерене на тонове и ще видим  Wink

А за домашните любимци моето мнение е, без да искам да предизвиквам конфликти е, че ако имам куче бих го оставила. Но котка-не. Коварни животни са, много хитри и много ревниви. Ако се добере до бебето и влезе в креватчето, не знам  Shocked Освен това предизвикват повече алергии  Rolling Eyes
Имали сме няколко котки, 1 от тях ни донесе много неприятности. Бяха много мили, обаче едната се нахвърли на майка ми на гърба й, докато шие на машина без никаква причина.
Майка ми от любов "й прости".
След няколко месеца майка се протегна да я гушне, а тя й захапа пръста и се увисна.  ooooh! Close Последствията бяха доста кофти и това ни беше последната котка  Tired
Не знам защо са ми много милички, много гушливи, но са много коварни същества понякога  Rolling Eyes

Моля котколюбителите да не ми се сърдят  Hug

tedi_ip
, говоря му, говоря му...че на тоя студ ще му е скучно само вкъщи. Да си стои там Mr. Green

# 99
Здравейте момичета  Simple Smile

Само да ви кажа че съм добре, просто вече съм си вкъщи Simple Smile Дъщеря ми ми отнема повечето време тези дни. Иначе направих пролетното почистване, приготвих си и багажа за болницата и оттук нататък ще се гледаме с Майчето, че после като се роди Алекс ще ми е трудно да й обръщам много внимание.

Ами това е Simple Smile

Четох че Дари и Рая растат и хубавеят, само така и скоро да са си вкъщи Simple Smile

Честити празници на всички, които съм пропуснала Simple Smile

Много много целувки и някой ден като малката спи ще се включа за по-дълго време че сега обикаля около мен или по-скоро около лаптопа  Crazy

Heart Eyes

# 100
кали ама от хигиенна гледна точка кучетата се извеждат поне 2 пъти на ден и рискът да се внесат мръсотии и зарази от вън е огромен. Домашните котки които не излизат и се ваксинират са чисти. Съгласна съм с тебе че са ревниви и са коварни животни ама  и аз съм в чуденка какво да правим. Като че ли искам да го дадем да си изпера килимите и одеалата и да ми е чисто у нас, ама като никои не го иска ми е жал да го махаме, пък и той хич не пуска косми, чист е доста.В крайна сметка бебка е най-важна, ще видим  newsm78

# 101
ама като никои не го иска ми е жал да го махаме
Тук те разбирам, понеже много обичам животните и много се привързвам  Rolling Eyes

# 102
Aquariel , д-рът каза да пия Магнерот и толкоз  Wink в понеделник съм на мерене на тонове и ще видим  Wink

А за домашните любимци моето мнение е, без да искам да предизвиквам конфликти е, че ако имам куче бих го оставила. Но котка-не. Коварни животни са, много хитри и много ревниви. Ако се добере до бебето и влезе в креватчето, не знам  Shocked Освен това предизвикват повече алергии  Rolling Eyes
Имали сме няколко котки, 1 от тях ни донесе много неприятности. Бяха много мили, обаче едната се нахвърли на майка ми на гърба й, докато шие на машина без никаква причина.
Майка ми от любов "й прости".
След няколко месеца майка се протегна да я гушне, а тя й захапа пръста и се увисна.  ooooh! Close Последствията бяха доста кофти и това ни беше последната котка  Tired
Не знам защо са ми много милички, много гушливи, но са много коварни същества понякога  Rolling Eyes

Моля котколюбителите да не ми се сърдят  Hug

tedi_ip
, говоря му, говоря му...че на тоя студ ще му е скучно само вкъщи. Да си стои там Mr. Green

Напълно съм съгласна за котките.Имала съм 3. Втората както си лежахме на леглото взе , че ме одра в окото.
Третата ми изяде доста обувки и дрехи.

# 103
 Aquariel  и твойто е голям сладур. аз съм уговорила майка ми да го вземе ,въпреки , че никак не и се искаше. но ако беше отказала щяхме да си го оставим   . толкова сме свикнали ,че не мога да си представя да го гледат чужди хора и да не го виждам.питах ветеринарния и той каза ,че няма никакъв проблем при положение ,че нве му се дава сурово месо и има всички ваксини . нашето е и много добро и никога не е захапало или изнервничило някога ако ще за опашката да го влачиш.единствено ме притесняват космите ,защото точно напролет се сменят ,а при нашето са в изобилие . и неговите са много леки и летят във въздуха и така има навсякъде. чудя се и за алергиите . до 5,6 месечна възраст бебчето дали ще има вече имунитет  Rolling Eyes

# 104
И аз незнам, мисля да питам доки др. път, и да се консултирам с педиатър евентуално той ще каже как е най-добре. Много хора гледат бебенца с котки и кучета, ама има и мноого протворечиви мнения.Направо незнам какво ще правим? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт