Баба Марта наближава, АПРИЛчето все по-силно шава!

• 13 492
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • In someone's dreams
Добро утро на всички мамчета!
Ама много сме изписали вчера, браво.

Аз да ви се оплача какви гадни случки ми се случват тази седмица: в понеделник след работа ходих да си измия колата и като си я взимах така се изтупках на плочките малко преди да успея да влезна. Добре че паднах на една страна. Ходих вчера на лекар за да се уверя че всичко е наред. За мой късмет обаче точно по време на прегледа така ми се стегна корема - стана твърд като топка и доки каза веднага на системи /не че не ми се случва доста често/. Да обаче аз съм на работа и трябва да се върна да си взема чантата и нещата, накара ми се едно хубаво, че ходя още на работа и то с колата ... ама се разбрахме да отида в 16 часа.
Гледахме бебчо на ехограф - всичко се оказа наред, плацентата, водите, той не се е обърнал и си е с главичката надолу. Тоновете също бяха идеални, цитирам док. Каза че много му била порастнала пишката  Laughing
Да обаче не свършват до тук моите премеждия: прибирам се аз в къщи в 19.30 часа, моите хора умрели от глад и ме чакат. Малката с температура. Давам аз сиропи, тя искам яйца, та искам яйца. Какво да правя, правя и аз пържени яйца и къде ми дойде на ум да оближа вилицата. Така си изгорих устните, момичета, такава болка скоро не бях усещала. Ествествено ми станаха три мехура под формата на зъбците на вилицата  ooooh! Мъжо се бъзика с мен че приличам на Анджелина Джоли, ама само по горната устна  hahaha Гледа човека да ме развесели.
Но и това не е всичко - докато вечеряхме ми се счупи и един зъб .... Просто нямам думи какъв антикъсмет ме е налегнал.

Поне се радвам че всичко с малкия човек е наред. Днес е много активен, раздава здрави ритничета.

А за секса - какво беше това ..... яде ли се, пие ли се  Sunglasses

Айде, че стана много дълго, ама да ви развеселя аз с моите премеждия. Хубав ден на всички мами  Hug

# 136
мим4о, много ви е хубаво пуфито!!! и ние преди имахме едно такова сладурче, ама за съжаление му дойде реда  Confused!!!
  Абе момичета (кокичета) вие ме хвърлихте в размисъл относно "креватните изпълнения"!!! Ние......абе правим го тоз секс, ама секс е силно казано, щото няма нищо общо с преди  Embarassed! То тез кореми ( и на двамата) така ни пречат, а и вечер аз като се наям и......не ме търси за нищо! Пък и съм станала една  Animal Pig и много ме е срам от себе си! Като го питам моя хубусник кога ще правим секс, той вика, че чакал от мен инициативата.......след тез ваши приказки, ще взема да се инициативирам (дали има такава дума  newsm78) довечера, че срамота!!!!
  А сега по-сериозно! Въпрос към мамите раждали секцио-аз все повече почвам да се притеснявам, че може да ме сполети и този вариант, колкото и да не го искам, но ако бебето не се обърне както си му е реда.....нема начин! Та моля да споделите опит: наистина ли е добре след операцията да се стане колкото може по-бързо, защото от това зависело и по-бързото възстановяване? И след това....кой се грижи за бебето, нали не трябва да се вдига тежко? Аз ще съм сама и не знам как ще се справя! И колко време след операцияте ще мога вече да си го взимам сама, да го къпя.....дни, седмици, месеци  newsm78????
  Айде стига толкова философски размисли, пожелавам ви един прекрасен пролетен ден! newsm51

# 137
  • Варна
Ясмина, не, с Калоян не съм имала грам контракция преди да ми предизвикат такива в болницата  Peace

Ами това е! Тези контракции (подготвителните) подготвят матката за раждането, значи сега всичко ще мине нормално.  Peace

Milenni ама че кофти случки. Добре поне, че малчо е ОК! Ами и аз предния път като легнах за преглед и коремът ми беше като камък. Лекарката каза само да пия Магнерот, с никакви системи не ме е заплашвала.

# 138
  • Пловдив
Емма, бебето не се включва в категорията тежко Peace Аз моето си го взех веднага, като излязох от интензивното, и съм си го оправяла сама Peace Виж, да влачиш количка по стълби например...... А за възстановяването си е по принцип до организъм, но и според мен колкото повече се залежиш, толкова по-зле. Аз още на следващия ден тичах в болницата нагоре по стълбите, щото чух бебето да плаче. Точно тогава ме срещна акушерката, която ме прие и ме пита -Ти как роди все пак, бе, леля? Аз-секцио. Тя- ми що тичаш по стълбите Rolling Eyes Да ти кажа, като видиш/чуеш малкото същество и не ходиш, ами летиш Heart Eyes
Milenni, ти в каква серия си влезнала newsm78

# 139
Та моля да споделите опит: наистина ли е добре след операцията да се стане колкото може по-бързо, защото от това зависело и по-бързото възстановяване? И след това....кой се грижи за бебето, нали не трябва да се вдига тежко? Аз ще съм сама и не знам как ще се справя! И колко време след операцияте ще мога вече да си го взимам сама, да го къпя.....дни, седмици, месеци  newsm78????
Да ти кажа мен много ме болеше, но веднага на сутринта, след като се наспах след секциото (то беше вечерта), станах и отидох сама до тоалетната. После правех всичко възможно да се разхождам повече, не се залежавах.
Болеше, но като ми донесяха бебето, всичко ми минаваше-явно и психиката играе голяма роля. Peace
Като се прибрахме вкъщи, съм се грижела сама за бебето. Е, разбира се, че таткото помагаше, но си го вдигах, кърмех, повивах, къпех... Така че смятай, че от момента, в който се прибереш вкъщи, можеш да се грижиш пълноценно за бебето си  Hug

Ясминкаааа , от твоята уста в Божиите уши, мила   bouquet

jul, стискам ти палци.  Hug И да искат да ми предизвикват раждане, вече не искам  Twisted Evil ДА не ти казвам какви мъки преживях  Shocked Така че ако не тръгне нормално, да ме режат  newsm78

# 140
Vercho, kalli и Ясмина, добре, че сте вие!  Hug Като написах вчера, че си правим редовно секс, а другите момичета пишеха, че не правят, се почувствах виновна и безотговорна. Пък просто се чувствам добре и затова не спирам секса. Даже като дойде средата на 9-я месец започва един сексмаратон, ще види мъжът ми! Laughing Нямам намерение за преносвам. Пък ако не помогне за раждането, поне е приятно!!!

Не знам дали е нормално, но досега нито веднъж не съм почувствала контракция. Да, понякога, ако лежа по-дълго по гръб, коремът ми се опъвя някак, но не и да се свива матката. Дали е възможно да съм толкова тъпа, че да не различавам контракциите?!  newsm78 Болки пък изобщо не съм имала от около 3 месеца. Пък нали уж било хубаво да има поне подготвителни контракции...

Vercho, и аз като теб вече не се притеснявам толкова за бебчо, макар че съм по-назад от теб със седмиците. Просто се успокоих някак и си живея животът нормално и без ограничения. До 5-6 месец много се пазих!

# 141
  • Пловдив

И да искат да ми предизвикват раждане, вече не искам  Twisted Evil ДА не ти казвам какви мъки преживях  Shocked Така че ако не тръгне нормално, да ме режат  newsm78

Не ми казвай, този филм вече го гледах веднъж Twisted Evil

# 142
  • Бургас
Ася, спокойно, де Peace Аз през първата бременност грам контракция нямах предварително; чак две седмици преди раждането от време на време имах фалшиви болки, но после нямаше проблем при раждането и като за първо раждане мина даже бързо. И сексът не е проблем като няма предпоставки за забраната му. Чак пък безотговорна Rolling Eyes Все пак едни и същи неща действат по различен начин при различните организми Wink

# 143
  • София
Milenni много съжалявам че така ти се насъбират едно след друго гадните неща. И аз имам такива серии, като влезна и всичко ми върви наопаки.....

Са секса аз вчера казах, мен ме е шубе, а и дори и да се престраша мъжа ми неще, "поне да влезнеш в 9-ти месец" ми вика, сигурно и него го е страх. Пък и аз в последните дни се чувствам толкова зле.... анти-жена, станала съм слон, цепя се навсякъде като презряла диня, от една седмица и коластра имам и въобщееееееее Sad Него казвам с лошо не ме разбирайте погрешно, аз се радвам че имам коластра, защото това добър знак, но толкова неща се събират че въобще не се чувствам привлекателна за себе си, да не говорим пък са пред мъжа ми. На всичкото отгоре така се подувам и носа ми сутрин е като на клоун ОГРОМЕН, цялата подпухнала и да ви кажа такъв мерак ми идва за секс чееее да не ви говоря Sad

Нищо още малко остана, искам само бебешора да е здрав и да е добре (че мен пак са ме обзели разни параной) пък ще преживея известно време въздържание Simple Smile
Пък и се притеснявам дали бебчо ще се обърне, не искам секциоооо .... ох дано, е ако няма друг начин ще го преживея ама ..... Simple Smile
Извинявам се за отрицателния пост Sad

# 144
Здравейте и от мен ,
ама каква хубава тема сте подхваналииии  Embarassed и мен ме е обзела вълната за секс,дето се вика денонощно мисля,пък какви сънища  Whistling на периоди ту  ми се ще ту ми се не ще  ма не сме го спирали за повече от седмица  Laughing,колкото до практикуването ами практикуваме си е не всеки ден,ама поне е всяка седмица .За позите и ние като Емма,и двамата с коремите  Laughing ама се намират пози  Blush ЗА оргазма винаги като почнем и си мисля дали няма да стане нещо ,обаче най-много да вкара някои шут  милото както се получи онази вечер,и моя мъж вика " аууу то рита"  Grinning абе каква картинка сме само  Laughing
 За котките - и ние си имаме космат котарак,няма как да ви покажа снимки,и имаме голям проблем защото няма на кой да го дадем,наште имат три,и много се бият ,пробвахме.А пък при свекитата те са в къще не искам мацата ми да става улична   Sad иначе можем да им го дадем,За отмъстителен,не е такъв,а напротив нашият е толкова галиовен,че ние страх че ще се шмугне и ще легне при бебето,а той как ни спи по главите  до лицето ,само беля ще ни направи ooooh! Мислехме за варианта  с изолирането от стаята ,ама няма да се получи при всички положения.
  За контракции-имам от време на време ,Не пия  магнерич,докторката каза да не го пия вече защото матката трябва да се подготви  за раждането и главата на бебето растяла повече от него,само дано да се обърне бебето до тогава,щото и аз съм се шашнала много  с това секцио.
  Ася няма как да не разбереш контракцията и аз така мислех,ама взе че се получи един  два пъти,ще разбереш не бой се,по скоро ти пожелавам да не разбираш де  Hug
  МНого се разписах ,пожелавам ви лек ден и без авариен,Милени -гледаи с  усмивка на нещата Hug

# 145
Лурдес, много сладка снимка на аватара Peace
Мерси, vercho Hug

А за секса - какво беше това ..... яде ли се, пие ли се  Sunglasses

hahaha hahaha И ние сме така Grinning

# 146
  • варна
И аз не се оплаквам засега от липса на секс.Понякога мъжът ми казва"да не му стане нещо на бебето",но само колкото да е казал нещо Simple Smile
Миленни,кофти ден е бил,дано вече няма такива.Иначе предполагам какво ти е било-и аз имам такива серии Sad
Акварел,в апартамент сме,но кучетата сега не са с нас(добре,че има цех,в който да стоят).Страх ме е обаче мъжкия да не направи нещо на малките докато поотраснат,затова 45 дни ще са вкъщи, в отделна стая.Надявам се да се справим някак си.

# 147
Ася няма как да сбъркаш контракция, и аз преди все се чудех дали ги пропускам, ама като получих разбрах че не може да ги сгрешиш, коремът ти става на камък, даже трудно ходя и трябва да седна, после минава. За сега само такива подготвителни имам, да чукна на дърво. От време на време обаче както тази сутрин много ме боли коремът около пъпа все едно натъртено незнам от какво е, като мускулна треска  newsm78
за секса съм точно като сисее и доли дог, едно че се чувствам  Animal Pig, гърдите са ми станали  bombs (те и преди бяха големи) и имам чувството че съм ходещ хипопотам, друго че мъжо не иска, което се случва за пръв път откакто сме заедно и ми е много странно. СЕга вече разбрах какво им е на дебелите хора и защо се задъхват, само да родя, стягам се в кръста и от кростренажора няма да слеза!  Wink Пълно въздържание с мъжа сме, снощи имаше някакви намеци  да правим секс ама нямаме презерватив  ooooh! и се отказахме, пък и аз бях изяла една купа със салата и едвам дишах  Crazy
Milenni миличка не се притеснявай, само се пази и дано да нямаш повече такива премеждия  Hug
Снощи говорих с майка ми и аз съм се родила с краката напред  #Crazy не е станало дума за секцио, макар че тогава правели ама много рядко, пък и в Стара Загора кой специалист ще се наеме да прави сексио 80-та година. Та гадното е че съм била главично обърната единия ден и когато на майка са и изтекли водите и отишла да ражда се видяло че съм се обърнала с краката надолу. Голям късмет просто, горката без упойка ме е родила и с много шевове. Дано моита бебка не се обърне и тя в последния момент Praynig

# 148
Кали, всеки ден... хм, не сте лоши Wink Ние сме по-нарядко, но пък редовни Joy

Ася, аз също нямам нито болки, нито контракции. При един от последните пъти ме заболя, но не беше нещо страшно, а и ние бяхме малко по-бурни Embarassed Вече сме по-полека. Аз още от началото на бременността съм на мнение, че докато аз се чувствам добре и спокойна, всичко ще е наред. Досега точно така се и случва Grinning

Милени, не знам да се смея или да плача на историята - звучи трагикомично Wink Дано да ти тръгне по-късметлийската.... Hug

# 149
tedi_ip поне имате място къде да ги държите, а само за 45 дни няма да има проблем според мен, пък и те ще са бебчовци и няма да шават кои знае колко:) ще се оправите 100 %  Wink

Общи условия

Активация на акаунт