Каква шевна машина и откъде

• 605 926
  • 4 400
  •   1
Отговори
# 1 125
Не, това е многооперационна шевна машина. Оверлозите Singer имат много модели, със съвсем други номера и букви. Оверлозите на тази фирма са много лесни за вдяване, настройка и са здрави, без да звучи като реклама. Пиши като пристигне пратката и първи впечатления от нея!

# 1 126
http://prikachi.com/delete.php?4832q9rs351n6no716o67nps6p80q1n7o4
Ето я машината , днес пристигна. Сама я взех и включих в контакта на празно без конец я пробвах. Довечера след работа ще имам повече време да я разучавам.

Поредния тъп въпрос 😁 , щом няма оверлог това възпрепятства ли ме в сътворяването на дрешки ?

P.S. Адмирации към темата и участниците, много сте мили всички Smile

# 1 127
Написала си оверлог, а си имала предвид оверлочни тегели, затова се заблудих. Да, има оверлочни тегели, които ще ти свършат работа. Не е като шев на истински оверлог, защото той шие с 3, 4 или 5 конеца. Общо взето машината има всичко, което ти трябва за шиене. Апетитът идва с яденето и след време ще ти се иска истински оверлог.

# 1 128
Написала си оверлог, а си имала предвид оверлочни тегели, затова се заблудих. Да, има оверлочни тегели, които ще ти свършат работа. Не е като шев на истински оверлог, защото той шие с 3, 4 или 5 конеца. Общо взето машината има всичко, което ти трябва за шиене. Апетитът идва с яденето и след време ще ти се иска истински оверлог.

Супер , обаче има някакъв проблем с машина прилагав снимка на плата отзад, надърпва конеца.
http://prikachi.com/delete.php?39np2pq7npq02s58oo4218293413onqpn0
Имате ли представа , защо се получава така. Аз ли бъркам нещо при настройката или машината е повредена?

# 1 129
Няма й нищо на машината. Стегни конеца на иглата! Ако е на 3, стегни на 5 или 6! Въобще стягай, докато се получи добър стегнат шев! Запомни, вдявай иглата, винаги при вдигнато краче!

# 1 130
Няма й нищо на машината. Стегни конеца на иглата! Ако е на 3, стегни на 5 или 6! Въобще стягай, докато се получи добър стегнат шев! Запомни, вдявай иглата, винаги при вдигнато краче!

Вие сте най-добрата. Много благодаря. За тази вече стига толкова тъпи въпроси, лека вечер Simple Smile

# 1 131
Благодаря за комплимента, но съм стопроцентов мъж!

# 1 132
Благодаря за комплимента, но съм стопроцентов мъж!
Ужас много съжелявам Sad
Нов ден , нов проблем. Днес цял ден обучение с машината и в един красив момент натискам педала прави 4-5 пода и конеца е вади от иглата. Къде пак греша Sad

# 1 133
Здравей! Не, не се вади, а къса конеца на иглата. Предполагам, че вече шиеш на друг по дебелина плат. Сега отпусни малко конеца на иглата. Постави на 4 и ако пак къса, или е нанизан както преди, пиши!

# 1 134
Здравей! Не, не се вади, а къса конеца на иглата. Предполагам, че вече шиеш на друг по дебелина плат. Сега отпусни малко конеца на иглата. Постави на 4 и ако пак къса, или е нанизан както преди, пиши!

Да отново същото, отзад е надърпано / както снощи / и конеца пак се къса. Дажи на места въобще не хваща конеца, остава празно

П.С. Тази машина излезе доста сложна техника Sad

# 1 135
Имаш ли резервна игла? Ако имаш, смени я и пробвай, като стегнеш конеца както беше преди! Нали не си шила нещо дебело и иглата да се е изкривила? Въобще, като стане някакъв проблем, пиши подробно какво е шито и как! Като при доктор. Пълна информация, за да има лечение.

# 1 136
Имаш ли резервна игла? Ако имаш, смени я и пробвай, като стегнеш конеца както беше преди! Нали не си шила нещо дебело и иглата да се е изкривила? Въобще, като стане някакъв проблем, пиши подробно какво е шито и как! Като при доктор. Пълна информация, за да има лечение.

Не съм шила нищо дебело само един чаршав, аз мисля , че е нещо от настройките / ако е възможно / иначе цял ден нямаше проблем. Сменях каларчето / нещо там да съм направила / . Натискам уж някакри настройки тукап ама знам ли и аз.
Ще пробвам сега да сменя и иглата

# 1 137
Постави калерчето така, че конецът да виси от дясната страна и го вдени в совалката! Винаги. Плоската част на колбата на иглата, да е от задната страна!

# 1 138

Не съм шила нищо дебело само един чаршав, аз мисля , че е нещо от настройките / ако е възможно / иначе цял ден нямаше проблем. Сменях каларчето / нещо там да съм направила / . Натискам уж някакри настройки тукап ама знам ли и аз.
Ще пробвам сега да сменя и иглата

Стана още по-голама бела изтървах иглата с една дупчица вътре в машина!!@

# 1 139
Спокойно! Развий двете болчета и махни плочката! Предполагам, че там е паднала. Само не ми казвай, че е паднала в друг отвор!

Общи условия

Активация на акаунт