Към морето варненкИ отправят взор, че с детето в къщи си е зор! - 36

• 13 456
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
КалиМа  Joy голямо описание Crazy
Петс Joy ако пак ме подминеш ще те пляскам hahaha

# 166
Мислих, мислих и накрая измислих да си бучнем по една китка в косите, за да не се бъркаме.   Flowers Bouquet Мисля, че ще е достатъчно дискретно да сложим зад уше по едно карамфилче, за ориентир.  Laughing

# 167
Айде мами къде сте спите ли още. Ние с бебо сме на линия от 06.00 че бяхме гладни като лъвове. newsm64. Joy, а сега пък имаме колики и моя милост не можа да си легне но поне разгледах женските списания из нета...то ми писна все бебешки да чета Rolling Eyes
Айде ставайте вече да пием кафенца..и после на разходкааааааааааааа Laughing football

И дайте наистина да се организираме и да си направим една среща всички в морската някой ден от другата седмица newsm78, например на Слънчевата...

# 168
pets   теб съм те подминала тея дни Crazy

Аз предлагам срещата да е на пантиона -слънчево топло никоя друга луда няма да се качи CrazyВижда са всичко и всички те виждат JoyПоне вчера там беше идеално Sunglasses и като се събудят диванетата на някой люлки Flutter

# 169
  • Варна
сериозно ли в сайта пише 16 лв??? как не ги е срам! #Cussing out
ами ДВВ е права - на другите "пости" все има по 1-2 глутници майки а на пантеона не се сещам да съм засичала Thinking айде там да се съберем bowuu
моя звяр не можеш го обърка - косата му е по-голяма от него и е с коралово червено яке или маслено зелена грейка , аз се обличам както ми дойде  Rolling Eyes

# 170
Добро утро и от мен!!!В колко часа ?Ние към 11 излизаме,аз съм с червени ботушки и количка чиполино сиво синя Sunglasses.

# 171
  • Откъм Варната
...ами ДВВ е права - на другите "пости" все има по 1-2 глутници майки а на пантеона не се сещам да съм засичала Thinking айде там да се съберем bowuu
моя звяр не можеш го обърка - косата му е по-голяма от него и е с коралово червено яке или маслено зелена грейка , аз се обличам както ми дойде  Rolling Eyes

То хубу среща, ама ти да не вземеш да се объркаш и да дойдеш на време, ако въобще дойдеш де , щот нали и вчера щеше да слизаш, ама нещо не са ви видели, да не сте стана ли невидими Mr. Green

# 172
Ша има цял ден да висим кат ......  да я чакаме Mr. Green

# 173
добър ден Hug аз днес съм с мъжо в морската ина4е през седмицата съм налиния,където кажите все ми е тая само да не ме подминете Peace

# 174
Здравейте ранобудни мами!

pets   теб съм те подминала тея дни Crazy

DVV другия път да ми се обадиш   Hug  

Петс Joy ако пак ме подминеш ще те пляскам hahaha

Няма обещавам  Peace   Но ако не си облечена както като те видях не отговарям   Joy

Пантиона наистина е добро място за среща няма много хора и лесно ще се разпознаем  Heart Eyes
Аз днес съм си взела отпуск  Naughty  Детето на баща му, портфейла му в мен и айде по магазините и на фризьор. От почти 6 месеца съм като в зандан  #Cussing out  Така, че днес ще скитам сама   Naughty   Но от утре съм на ваше разположение когато кажете  Hug

# 175
Точно така Pets!!!!Моя още спи!!!!ЕЙ ся кат се събуди и отпрашвам!!

# 176
Здравейте мами! Страхотен ден. Днес бях от 10 до 13 часа в морската, естествено, никого не познах по описанието, но нищо, има време, ще почна да ви разконспирирам малко по малко. Ако е така топло още два дена, във вторник сме със Сашко на разходка. Докито каза, че може.  newsm44 Това бебче е ангелче, пу пу! Само яде и спи, направо не мога да му се нарадвам Laughing Дано не ни хванат колики! Thinking Отивам да си похапвам, че трябва и някой друг да папка после. Приятен ден! newsm10

# 177
Саша при толкова много хора днес остана да познаеш някой Crazy Днес все едно манифестация имаше Crazy

Времето го дават прекрасно  Heart Eyes http://bulgarian.wunderground.com/global/stations/15552.html

Ники има нов гъзарски елек, сега дефилира в къщи Flutter

# 178
Здравейте отново!
Днес наистина беше митинг. Ходих по магазините да си търся вишнави ботуши и като погледнах към ФК направо черно от народ. Представям си в Морската какво е било  Mr. Green Естествено не си харесах ботуши но поне се подстригах. Айде ще покажа ама да не ми се смеете, че не съм много фотогенична а и прическата не се вижда много ама нищо. http://images23.snimka.bg/005221060.jpg

# 179
в 5 и 30 се прибрах ме гопляма навалица  в морската Crazy утре пак ще съм с мъжо .но от понеделник съм налиния Peace

Общи условия

Активация на акаунт