Към морето варненкИ отправят взор, че с детето в къщи си е зор! - 36

• 13 436
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • морето и сините вълни :)
абе и на мен ми се стори много малък за 6 месеца Flutter Flutter Crazy

# 211
Въхххх,Христинче,ти Кючек ли му играйш на туй дете бе hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy е кво да се у4и от малко

такаааа за утре кой къде ще бъде в морската ,смятам да съм там цял ден Peace

# 212
  • Варна
Привет и от мен. Ние тези почивни дни се скъсахме от разходки; морската беше обиколена многократно  Crazy  Мисля утре ако е хубаво времето пак да сме там, но вече искам да се запознаем, че ми е скучно да бутам количката сама. Сега ще се опитам да сложа и една наша снимка, да не ни подминавате  Flutter

Ето и без очила:
http://picasaweb.google.com/yanina.fileva/4/photo#5168703484280800290

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 20:14 от Yanina

# 213
  • Варна
махам я тогаз че да не товаря темата

Wink

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 20:03 от Virginity

# 214
  • Варна
Вержи, мерси за помощта. И аз май успях да сложа снимката Simple Smile

Казвайте сега за утре кой къде. Името ми е Янина  Flutter

# 215
Здравейте мацки!
Липсвахте ми днес  Hug чак сега успявам да дрсна някой ред.
Гледах снимките , много сте готини  Hug  Мисля, че като се запознаем Морската градина вече няма да е същата  Laughing  голяма веселба ще става   Joy

Утре сме на линия само да се разберем къде да се изчакаме , че всеки по различно време си излиза. Ние най - късно към 14 часа ще сме в морската. Горе на пантиона, ли ще се чакаме или под него на пейките до кафе машината? А ако имате други предложения кажете.

Вержи имаме същата количка като вашата   Laughing

# 216
  • Варна
е значи лесно ще се познаем  Mr. Green
ами май на пантеона няма как да се объркаме Peace ние ще пробваме сутринта да хванем очната в крачка да ни прегледа и да си вземем епикризата и после слизаме надолу. понеже не знам колко ще се бавя, няма да връзвам тенекии да ме чакате Blush , ами направо ще звънна на някой от обичайните заподозрени, да видя накъде сте  Wink

# 217
  • морето и сините вълни :)
ухх,и аз искам да се видим.Ама моя  като почне да реве ме прави луда Rolling Eyes Rolling Eyesи неща да са срамувам Embarassed Embarassed
зимата станал домошар нашия ,та сега  гледам да свикне   малко.щотоооо  няма  амине неговата
сега като го науча да яде и в стола з ахранене ,значи ще яде и в количката така че  сдмао чакам момента и  няма да са прибера хич Peace
още една седмица две максимум. и го мятам Mr. Green
ше ми с еопъва ,ама не е познал Mr. Green

# 218
Yanina много сладко е излязало бебето ти, едно серьозно гледа в апарата Laughing и се мръщи голям сладур  thumbsup може да се засечем утре в морската ако ви позная да го видя този пич  Sunglasses

# 219
Yanina много сладко е излязало бебето ти, едно серьозно гледа в апарата Laughing и се мръщи голям сладур  thumbsup може да се засечем утре в морската ако ви позная да го видя този пич  Sunglasses

Т и сега к'во търсиш си нов зет ли Whistling

# 220
Здравейте мамчета!
И аз да не остана назадда публикувам
актуална снимка.

# 221
Извинявам се само да допълня,че на първата снимка до мен е дъшеря ми-Кристияна.Казвам се Таня

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 02:54 от tan4uka

# 222
е добре де , аз не се виждам да се развикам ако видя някоя мама с ник от форума Joy коя как се казва Peace

# 223
  • Варна
Обръщам се към мамите с малки бебоци ! Искам да Ви питам - Използвате ли шезлонг за вашето бебе ? Моля Ви да споделите мнение за марка и дали сте доволни ! Питам ви защото ще купуваме такъв подарък за наша много близка и искам да сме максимално полезни относно качеството ! Ако може пуснете линкове към моделите от които сте доволни ! Благодаря ви !

# 224
Добро утро мамчета!
Точите, ли колелата за разходка  Joy
Казвам се Петя но домашните ми викат Пец, така че и на ник да ми извикате все тая  Joy

Обръщам се към мамите с малки бебоци ! Искам да Ви питам - Използвате ли шезлонг за вашето бебе ? Моля Ви да споделите мнение за марка и дали сте доволни ! Питам ви защото ще купуваме такъв подарък за наша много близка и искам да сме максимално полезни относно качеството ! Ако може пуснете линкове към моделите от които сте доволни ! Благодаря ви !

Ние ползваме шезлонг на Бертони и съм много доволна. На него има едни топки и дъщеря ми още от 3 месец почна да ги закача. Определено съм доволна   Peace

Общи условия

Активация на акаунт