Към морето варненкИ отправят взор, че с детето в къщи си е зор! - 36

• 13 435
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • морето и сините вълни :)
Добрютрооо

айдее днеска  пак по  улиците ше миткаме Peace Peace

да ви  кажа оня ден като ходихме при педи ни иписах  козметика на Мустела-стелатопия.За дерматитната кожа.И трябв ада дам  60 лв за 3 неща.Направо ме заболя главата като видях цените #Crazy #Crazy #Crazy

# 196
  • Откъм Варната
Мами нормално е да пада косата след раждането, по време на бременността намалява нормалния косопад, и след раждането се възобновява, и което е трябвало да падне си пада тогава, за това ви се струва че много пада, но отминава и се нормализират пак нещата

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 16:32 от KaliMa

# 197
КалиМа е права за косопада на мен по4на д ами пада 3 месец и до 5 тия  убилно имах 4уството 4е коса янма да ми остане Naughty, но ве4е не ми пада толкова Peace

# 198
Здравейте,

Virginity - благодаря за отговора

За косопада, аз съм много доволна от ампулите на лореал за изтощена коса, които се слагат по 1 седмично в продължение на месец.

# 199
Здравейте и от нас.
Ние днес бяхме на гости на една вила, за да избегнем митинга в морската  Laughing
Смятам, че настина е най-добре да си публикуваме по една актуална снимка и така най-лесно ще се разпознаем  Flutter Досега търсех някоя свястна, но както казват хората : маймун застанал, маймун излязъл  Joy
Петс и аз искам да се подстригвам, че ми окапа косата. Ти доволна ли си от твоя фризьор?

Ето я и нашата снимка, ако ни видите свиркайте:

Оказа се че се познаваме.Имаш много поздрави от мъжа ми-Юлиан.Раротили сте заедно.
Много ви е сладка девойката. Grinning

# 200
Франческа- добре работи- като кажеш връх4етата- само цъфтящаото обира ,а не да излезеш без коса...и цените са нормални - още като се раждаше идеята за салона я заложи тази идея- да работи с нормални цени за нормални жени!! Peace !"куафьорите" да си седят с цени за пострижка от 30 нагоре.. #Crazy.така 4е ЗАПОВЯДАЙ
ДНЕС И УТРЕ НЕ РАБОТИ,защото е на семинар по ноктопластика...Winkно после- всеки ден Wink bowuu

И днес се разходихме хуууубаво,само дето познати май4ета не видях..ама много народ- разделихме се днес по двойки- татито с Ели,аз с Ани...те към Зоопарка,а ние за храната и после среща на Дървото...Wink Hug

трябва да си направя списък с бройката на мартениците,4е като гледам как се купуват....
hahaha

# 201
Оказа се че се познаваме.Имаш много поздрави от мъжа ми-Юлиан.Раротили сте заедно.
Много ви е сладка девойката. Grinning
Ееееееее супер  Grinning много поздрави на Юлчо . Знаех си аз, че като почнем със снимките ще излезе отнякъде някой познат  Joy

# 202
Здравейте мамчета.От мързел да пиша ще пропусна за без малко темата.Ами ние от кварталите докато се дотътрим в Морската вие ще се приберете.Лятото по ще бива.Като дойдем сутрин,че ще се моткаме с вас до вечерта.
Да ви се похвалим ходихме на консултация в сряда.Пораснали сме с 900гр/4.900/ и 5 см /57/.
Привет на всички нови момичета.
От 2 седмици съм с бретон.
Педи ни кара да почваме сокчета,защото и споменах,че Марти не ака редовно.Ми той няма още 3 месеца.Казах и,че няма да избързвам още.
За сега това.Отивам да дъндуркам глезльото.

# 203
  • Откъм Варната
...Педи ни кара да почваме сокчета,защото и споменах,че Марти не ака редовно.Ми той няма още 3 месеца.Казах и,че няма да избързвам още....

Хм, таз твойта докторка що не я пита каква е връзката между акането и сокчетата, на колко време ака бебо и на какво сте кърма или АМ ?

# 204
Ами Кали ако не му направя клизма,може и цяла седмица да не ходи.
А като съм му давала сокчета щели да му действат разхлабващо.Вярно,но ще му дам след 6-7 месец.Иначе сме само на кърма.Знам,че се усвоява 90% от кърмата,но защо не ака сам.Може да е с лениви черва.Не смятам,че вече е свикнал с клизмите.Защото в началото си акаше сам.От един месец някъде почна да не ака.

# 205
  • Откъм Варната
Мисля че няма нужда да се притесняваш, Митака и той така, случваше му се дака на седмицата 1 път, не съм му правила клизми, нито съм давала някакви работи за разхлабване, обаче беше спокоен и не даваше признаци да има запек, и си  акаше лесно когато му дойдеше момента, незнам при вас ако се мъчи детенце може би е добре с клизма

# 206
За мен даването на сок на тази вързаст е  доста неподходящо и неуместно!!!Но това си е лично мое мнение.Аз сок не съм дала и нямам намерение да е скоро.Но ти си майка и си решаваш най-добре! Peace
http://images23.snimka.bg/005228071.jpg
http://images23.snimka.bg/005228067.jpg
http://images23.snimka.bg/005218780.jpg
като ще се запознаваме,ето ме и мен! Grinning

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 18:06 от Христинчето

# 207
 И ние акаме на 3-4 дни, ама пък тогава си наваксва  hahahaВ началото много се бях притеснила, щото явно и беше трудно, напъва се милата, пръцка. Бях пробвала да я изакам, ама не се получаваше. После сама си свикна и двете си влязохме в такъв ритъм  Joy
И нас педито ни караше да взимаме сок  #Cussing out

# 208
  • морето и сините вълни :)
Въхххх,Христинче,ти Кючек ли му играйш на туй дете бе hahaha hahaha hahaha hahaha

# 209
Въхххх,Христинче,ти Кючек ли му играйш на туй дете бе hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy каквот дойде!!!!Тука празнувахме нова година! Peace

Общи условия

Активация на акаунт