ВРАЦА - 9

• 10 863
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Дайте един бански на заем и фиу  hahaha
Ето ни новата придобивка

# 91
Хей здравейте и от мен,как сте днес, има ли разходки.

# 92
zdrasti,momi4eta!!! imam edin vopros-4uh 4e v novia medicinskia centr-koito e zad bolnica-moze da otida na priem pri doktorite ot detskoto otdelenie.koi znae kak te rabotiat?te vzimat kato za 4astna konsultacia?moze niakoi znae kolko?telefonite na kabineta? Praynig
  i o6te edin vopros-ima li vav vratza dobir detskia ortoped?
otsega blagodaria.

p.s.izviniavamsia za gre6ki Embarassed

# 93
Халатчето е много хубаво  Wink

# 94
А добър вечер  Crazy Ние бяхме навън до преди един час. Много хубаво временценце.
Халатчето наистина е хубаво, с малко дълги ръкавки, но ще ни става и като поотраснем. Само дето не е до стъпалата, но това не е кусур  Wink Вие излизахте ли днес? Ние ходихме в градинката до площад Ботев, която се води, че някога е имало гробници, но са ограбени. Малко странно да правят на такова място детски кът, но е хубавко  Peace Утре сигурно пак може да минем от там, но ако сме с мъжете, на тях няма да им е интересно там може би.

# 95
айде и аз да се разпиша.като излязох следобед,та допреди малко Laughing то не беше разходка,хапване,кайве........сега само ще хапна нещо и хоп в леглото Joy

# 96
Я кажете какво и къде ядете. Похвалете някое заведение (за ядене де)  Whistling

# 97
 ние освен в славянските кътове и на пицария,в други заведения за храна не ходим Party

# 98
Поне аз харесвам да ям пици в заведениото до Металик нали има едно площадче като защанеш с лице срещу металика се пада в дясно на 2-етажа на втория има билярд. Правят ги много хубави. Малко обяснявам на дълго но не знам как да ти го обясня по иначе  Embarassed а ако ти харесва китайска ми харесва новия китайски до борса берит на светофарите след благоев ако го знаеш. Сега не се сещам за друго  Thinking

# 99
Само чакаме да стане топличко и да идем някъде с бебчо. Това за новия китайски ми звучи много добре. Ние ходим в пицария Милеви, Метър Бира - Валя нямаше и един месец, когато я заведохме там(беше много топло вечерта), а след ремонта е станало много добре. Обичам да ям дюнерчета под Хемус. А новото магазинче на дунав с тези дребни бутерки също го харесваме много - само влязохме и нищо не остана в тавичките  hahaha При болницата има едно заведение на самообслужване с манджички (народни рецепти). Много вкусни неща, а шницелите и бобеца и .... ммммммм дояде ми се  Crazy

# 100
поспаланки,още ли наните Laughing?аз отивам да приготвя закуската,после да си взема душ и отново излизане

# 101
Добро утро
Ооо аз станах още в 7, но полусанитарен ден е днес и чак сега приключвам.

# 102
Здравейте и от мен,ние ходим във Вечерница,а мога да ви кажа къде според мен има най-хубавите дюнери сочнички са и не са някакви сасухрени.Срещу Била има едно за пиле на грил и там ми най-харесват.Пробвала съм дюнери на всякъдето където съм видяла че продават,но там на този грил най ми харесват.Може ако не сте ги пробвали да идете да ги опитате.

# 103
Аз не съм ги пробвала, но като мина от там ще ги вкуся  Wink

# 104
аз ги опитах вчера и наистина са мнооого вкусни

Общи условия

Активация на акаунт