Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешките колички?
Какви са преживяванията на други майки с бебешки легла?
Какви са преживяванията на други майки с наддаване на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешките колички?
Форумът съдържа различни мнения за бебешките колички. Някои майки смятат, че тези с надуваеми гуми са удобни, докато други обсъждат теглото на стандартните колички. Освен това има спомен за грижи относно липсата на предна табла в някои модели. Важно е да вземете предвид индивидуалните предпочитания и нужди при избора на бебешка количка.
-
Какви са преживяванията на други майки с бебешки легла?
Майките споделят различни преживявания с бебешки легла. Една майка използваше детско креватче, което беше удобно за кърмене, докато друга използваше скрин с чекмеджета за съхранение на дрехи и аксесоари. От други майки се споменават идеи за организиране на дрехи и необходимостта от по-голям шкаф с растежа на детето.
-
Какви са преживяванията на други майки с наддаване на тегло по време на бременност?
-
Какви са преживяванията на други майки с болестта по време на бременността?
-
Какви са преживяванията на други майки с храненето по време на бременност?

Сега къде ще търся,на работа,някой да ми стърже моркови и цвекло?
А преди си бях твърдо месоядна 

Купих я съвсем символично, от кеф и умиление, а пък ако случайно влезе в употреба в някоя хладна вечер на вилата, още по-добре

Но си мисля че някак инстинктивно избягваме да си напрягаме много коремните мускули
Аз никога не бих си позволила да отида на гости болна,като знам че там има бременна или бебе. Сега ако искам да излезем "на кафе" с приятелки,винаги ме предупреждават ако са хремави или нещо друго. Това си е до елементарно възпитание,според мен. Майка ми,като беше настинала,/живеем заедно/отиде за седмица при баба ми,за да не ме зарази.
освен това четох, че когато боледуваме по време на бременност създаваме антитела на Бебчето
!