Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешките колички?
Какви са преживяванията на други майки с бебешки легла?
Какви са преживяванията на други майки с наддаване на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешките колички?
Форумът съдържа различни мнения за бебешките колички. Някои майки смятат, че тези с надуваеми гуми са удобни, докато други обсъждат теглото на стандартните колички. Освен това има спомен за грижи относно липсата на предна табла в някои модели. Важно е да вземете предвид индивидуалните предпочитания и нужди при избора на бебешка количка.
-
Какви са преживяванията на други майки с бебешки легла?
Майките споделят различни преживявания с бебешки легла. Една майка използваше детско креватче, което беше удобно за кърмене, докато друга използваше скрин с чекмеджета за съхранение на дрехи и аксесоари. От други майки се споменават идеи за организиране на дрехи и необходимостта от по-голям шкаф с растежа на детето.
-
Какви са преживяванията на други майки с наддаване на тегло по време на бременност?
-
Какви са преживяванията на други майки с болестта по време на бременността?
-
Какви са преживяванията на други майки с храненето по време на бременност?
- аз харесвам такива модели и ще търся такова с по-голям скрин и гардеробче, както ме посъветва Kokolin@ и Ninche
не е добре да има правила.
просто модела ми хареса страшно много
там още не съм ходила 
Една колежка така направи и сега хем си завършва, хем си има една сладурка на 4 години. Не като мен да чака да стане на 100 години, за да си завършела доктората.

. В понеделник бях на преглед и отново изненанда с пола- в 11-12г.с. ми казаха момче, а сега 90% са за момиченце. А аз вече се бях простила с идеята за панделки и роклички
.
без да се храня повече от преди, но всичко ми се лепи.
не знам вече какво да си мисля. МОят гинеколог ми каза че ако и следващата седмица не е наддало ще ме вкара в болницата на системи с глюкоза и витамини. На всичкото отгоре вместо да дабелея аз отслабвам. Сигурно съм някакъв феномен в медицината.