Работна тема за детските заведения!

• 28 810
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
МОмичет,а изчезнах 2 дни , та съм изпуснала  събитията тук Blush.Поемма каквото трябва.Ей сега ще прегледам подробно списъка  и ще се разпиша кои поемам.Днес ще звъня Peace

# 181
Имам чудесни новини, след вчерашния разговор с директорката, в крайна сметка тя предложи да опитаме с уни с-а, днес е занесен и след празниците ще го въведат Party Силно се надявам наистина препарата да действа така както чувам от други майки и наистина да спрат хреми и кашлици Praynig

# 182
Момичета, направила съм таблицата http://www.sisnet.bg/mariana/pod.pdf с препаратите от разширеният списък, за които намерих информация в пощата. Ако успеете да прозвъните и другите фирми след 7 май ще е чудесно, за да мога на 10 и 11 май да направя целият списък, да ги точкуваме и да излезем с решение. Мисля да изберем 4 препарата и да направя план как да се сменят. Сигурно вече ставам досадна, но това са препарати, които селектират резистентни щамове и е адски важно да имаме периодична смяна.
Весели празници засега !!!

# 183
Аз останах с впечатлението, че вие с Ани ще си разделите останалите препарати и затова не съм продължила да звънят по останалите фирми newsm78. След празниците с Ани ще се уговорим кои да поеме тя и кои аз и ще ги довършим. За мен не е проблем и всичките аз да ги поема, без НМИ, вече знаете защо. Просто трябва да знам. Peace

# 184
Кали, наистина трябваше да взема и аз учстие в звъненето, обаче миналата седмица не успях  Embarassed След 7 май съм на работа, а оттам няма как да звъня, ше ми е адски трудно до 17 май и затова ще  добре, ако успеете вие да поемете. Иначе аз мога да звъня след 17:30, ама не знам кой ще работи по това време. Прегледайте, моля, таблицата за да не съм пропуснала нещо от пощата.

# 185
ЗДРАВЕЙТЕ!НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ АКТУАЛНА ТЕМА ЗА ПРИЕМА В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ,ЗАТОВА ЩЕ ПИША ТУК.СИНЪТ МИ В КРАЯ НА МАЙ ГО ИЗПИСВАТ ОТ ЯСЛА,А В ГРАДИНАТА МИ КАЗАХА,ЧЕ СФОРМИРАНЕТО НА НОВИ ГРУПИ СТАВА ЧАК СЕПТЕМВРИ.НЯМА ЛИ И ПРИЕМ ЮНИ?ЯД МЕ Е ,ЧЕ НЯМА СЪГЛАСУВАНОСТ МЕЖДУ ЯСЛИТЕ И ГРАДИНИТЕ.В ЯСЛАТА НЕ ИСКАТ ДА ГО ЗАДЪРЖАТ,ПОНЕЖЕ ЩЕ НАВЪРШИ 3 ГОДИНИ,А В ГРАДИНАТА МИ КАЗВАТ ЧАК СЕПТЕМВРИ.ВСЯКА ИНСТИТУЦИЯ СИ НАГАЖДА РАЗПОРЕДБИ И ЗАКОНИ КАКТО И Е УДОБНО.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ С НЯКАКВО МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА!
ПРЕДВАРИТЕЛНО,БЛАГОДАРЯ.

# 186
  • София
Приемът в детските градини обсъждаме ето в тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=279482.0
Прием преди септември ще има само в някои детски градини (в зависимост от това къде са се освободили към момента места). В повечето случаи приемът ще е септември, за децата, които са се класирали (надявам се, че сте кандидатствали през новата система).
За деца като вашето (посещавало ясла към МЗ, а не ОДЗ) за съжаление няма предимство при класирането.

# 187
  • София
Има ли други желаещи за работната среща утре, аз ще гледам да отида, ще се коментира по - ранното отпушване на системата за 2002/3/4 г и за очакваното скорошно класиране. Някой да иска да се коментира нещо конкретно утре?

# 188
Здравейте момичета, аз съм на линия вече малко по-редовно надявам се, че имах много лични и професионални ангажименти преди празниците  ooooh!

Супер работа сте свършили   bouquet
Наде, ако можеш утре повдигни въпроса за препаратите, като имаш предвид, че Балева каза пред медиите, че работят вече и ще се разреши скоро  Laughing
От общината искаме да ни съдействат за организиране на среща - МЗ, РИОКОЗ и представители на районните кметове   Peace
Не знам обаче, ако Балева не е на срещата дали да повдигаш въпроса, при положение че се разбрахме с нея за среща  Thinking

# 189
Куки, късно влизам и няма да успея да се включа за днес за срещата, но наистина повдигни въпроса за организиране на една среща с преставителите, които Хриси е изредила във връзка с препаратите. Трябва да се каже там те да я организират, също да искаме от отдел "здравеопазване" към общината да вземат участие, защото въпорса касае и яслите, които са към МЗ.

Независимо дали Балева е там или не, повдигни темата, за да може в рамките на 2 седмици примерно да се организира.  Асоциацията на директорите така или иначе е важно да се включи, но дори и нея да я няма могат да ги поканеят от общината. Много искам да присъствам и аз на тази среща, но няма да ме има от 20 до 30-ти тази месец и ако срещата е тогава ще се изям от яд Rolling Eyes

Марияна, хващам ги фирмите сега, надявам се да имаме резултат тези дни.

# 190
Кали, аз съм на линия, но само привечер. Тръгнах на работа и ми е доста натоварено, а и Нико свиква трудно, така че ако имаме скоро резултат от фирмите ще мога да довърша таблицата в събота. Ако има среща за препаратите държа да дойда, за да мога да защита каузата, а и да ги обясня в широк форум подробностите за смяна на препаратите Simple Smile Само трябва да знам поне 3 дни предварително за да организирам работата в завода без мен.
Успешен ден на всички !!!

# 191
Аз вече съм готова, останаха само 4 фирми, Ани ги пое.

От всички фирми ми обещаха инфото, едната фирма Варненската няма представителство в София, могат да се пращат по куриер препаратите, като фирамата може да намали до 10% от стойността заради изпращането, ако поръчката е по-голяма.

Фирма Медика 67 от 1 година не внася препаратите, които ние искахме да проверим.

Ани каза, че е звъняла в Пачико и са я прехвърляли 100 пъти и май накрая се оказва, че такава фирам вече няма практически.

Шуменската фирма явно е от един човек, който пътува постоянно. Имат офис в София.

Прозвъних и двете фирми, на които вече се бях обаждала преди празниците, но бяха пропуснали да ми пратят инфото, едните бяха затрили листа, другата фирма ми казаха ,че са пратили вчера, но явно имат проблем със сървъра. Така че и там чакаме. Хува сана вече ти пратих нещата още перди да започнем проучването, Марияна, така че мисля, че няма нужда да им звъня отново.

Ами, общо взето това е. Сега чакаме. Grinning

Марияна, без теб на среща с директорките лично аз не се наемам да отида Laughing Вече имам опит ooooh! Аз затова искам отсега да се каже, че искаме такава среща, за да може да имаме време да си довършим нещата и все пак да знаем каква дата гоним.

Някаква част от инфото за препаратите е вече в пощата, надявам се до събота да пристигнат всички останали материали и другата седмица да имаш време да оформиш таблицата и да сме готови за среща Heart Eyes

# 192
Такааааааа- и аз току що прозвъних  останалите фирми от списъка.Очаквам мейли от тях Peace Надявам се наистина до събота да имаме информация за  всички  дезинфектанти, които ни интересуват, и да свършим нашата част от работата Hug .Останалото е в ръцете на работните групи и общините Praynig

# 193
  • София
Влизам само за да кажа, че днес по - късния следобед ще опиша за вчерашната среща в общината, говорихме и за препаратите с директорките

# 194
с две думи- да ни "пуснеш мухата" Grinning.
Ще чакаме отчета Hug.Днао е била ползотворна срещата!

Общи условия

Активация на акаунт