АвГуСтОвСкА кръв гореща, са навън и Пролетта посрещат!

• 16 578
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • София
eee много съм щастлива  Laughing и да споделя и с вас - една приятелка токущо е родила девойка Ева......това е трето бебе на мои приятелки за този месец - направо си е повод цял ден да съм като със залепена усмивка  Laughing

Честито на Ели - желая ти една мноооого спокойна и лека бремеменност   bouquet

Нана - дано за днес да няма повече поразии.
И ние сме със яка подутина на челото след вчерашно изпълнение върху асфалта.....Истината е, че вече е трудно да се оставят сами - Миташки е на вълна да побутнем стола и да се качим на него, за да достигнем нови висини. Освен това кухненската маса е вече новата му територия, върху която седи или пък танцува прав като тропа с кръчета.....абе само да останат цели..... Laughing

доскоро
ей какво пролетно време се е заформило 

# 106
  • софия
Лелееее колко много ми се спи   Tired.Найа и тя явно е гроги,защото ми заспа в 11ч. и не ми се мисли след това заспиване по никое време до довечера как ще сме  Crazy.
Ади,мерси,мацка за поканата,но май днес ще пасуваме.Поне така си мисля  Rolling Eyes...

# 107
Привет и от нас!
Първо малко със закъснение но от сърце :Ели честито мила!Много се радвам за вас!Пожелавам ти лека бременност и едно здраво бебе на финала!За красиво то е ясно ,справка - Насето (много ми е сладичък на мен с тези руси коси  Flutter) Hug
adrianska и аз им завиждам,ние с две май няма да усетим това усещане отново ... Rolling Eyes,макар че нищо не се знае Wink
Нана май имате спешна нужда от застраховка" домашно имущество ",радвам се че и палавника е добре Hug
Елфче и вие сте се видяли в приключение ,ама така е юнак без рани не ходи ,много  Hug и на вас.
Валка пусни някоя клюка де ,много постно така Mr. Green
Блан,Пепър,Вст80,Анди,Блу и другите муцуни ,да не изреждам, срам нямате ейй ,с тези срещи значи Crossing Arms,а ей така някой да реши да обиколи да види и опознае родината няма ли ?Искам и аз гости ,имам 12 седмици до полета ,така че на семейство по уикенд.Приемам предложения ,който не дойде се записва в тефтер и няма да близне кленов сироп и няма да получи плюшен лос,ако не ви стряска това не знам кое вече Mr. Green
Бахи много готини снимки hahaha
Pouh честити радостни поводи ! Hug
 elia_gg  и вашите са едни индианци от класа Mr. Green
Ние сме още с номер 22 за обувките и си носим тези от есента.Ще купувам на канадска земя нови ,да не ми правят излишен багаж,сега усилено проучвам цени ,наеми и други такива.
Ники обаче все повече ми заприличва на Васко Да Гама от село Рупча,лъже нагло,шеметее,и е голям разбойник Whistling
Еличето не може да се нарадва на топлото време и дългите разходки ,голям кеф и е.
Вече стоим цял ден по гащи и само навън сме с памперс,но от време на време сяда в мен и ме затопля приятно или оставя издайнически локвички тук там Mr. Green
Катери се по секцията като алпинист ,вече стига неподозирани висоти,скоро няма да има непокорени земи ,въобще стане ли тихо и спокойно е ясно белята е свършена.
Напоследък започна да забелязва птичките които храним на терасата и ги гледа скришом зад пердето и ми казва тихичко ,Пи-пи.Бяхме и с червено гърло и взимахме едно лекарство Ангин-хил,хомеопатично ,вече е по добре и в сряда сме на ваксина ДКТ,която отложихме миналия месец.Аз също развих завидни гласови способности от викане след двете "ремаркета" ,напоследък обаче правя друга тактика спрямо Елица,когато най много крещи не се опитвам да я надвикам ами казвам нещо тихо и тя за да не изтърве какво става и какво и казва спира за да ме чуе hahahaДейства ,защото тя си е голямо клю-клю.
такива ми ти работи около нас.
Кайли ти с тези вечери да не се отчетеш при ноемврийките  Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 15:15 от MamaMargo

# 108

Не знам какво му стана на моето дете, но един от малкото му хубави навици е минало - вече не спи до 10ч, ставаме преди 8ч  Tired

Ужас, и при нас същото Sick А преди спеше до 9.15.Успявах да си изпия поне кафето,че без него не съм човек.
 Ще трябва да си лягам вечер рано.
 Добро утро на всички Hug

И при нас е така.Буди се към 6.30-6.45.....понякога е още тъмно навън и посрещаме изгрева.И това е ,а преди спяхме до 8-8.20ч
Направо съм размазана тия дни.Снощи си легнах веднага след нея към 22.30,ама така никакво личнооооооооооо време не ми остава.

# 109
Ох и ние сме така ,вчера стана в 5:30ч!  Shocked

# 110
Няма опасност да се включа към ноемврийките. Аз съм със спирала. Wink Смятам да почакам няколко години преди да помисля за второ.Макар и на мен да ми липсва усещането за бебче в корема. Wink
Утре се прибираме в Пловдив. Всеки момент чакаме сестра ми да се прибере от странство и да видим подаръците. Ще се видим на бързо с нея,но после ще я чакам на гости да се порадва на Тони. Не го е виждала 6 месеца и направо няма да го познае.

Лека вечер на всички. Hug

# 111
Аз да си призная, малко ме е шубе от налагането на Пресиан. Всеки ден става все по-настоятелен и неотстъпват, брееййй Shocked. Това период ли е? ooooh!

На вълна съм детски песнички, ама не тези от форума ( наизустих ги). Издирвам на Врабчета The best, сега ги поръчвам онлайн. Днес взех един диск 40 Златни песнички от цял свят. 

Оффф, за какво споменавам всичко това....имам някакъв спомен за едно музикално италианско предаване, всяка събота сутрин. С една диригентка с къса коса и доста въодушевена. Децата пееха стаОтно. Дали няма някой др. клип или нещо в нета?

П.П. Стах ме е, бе хора- цицини, разбити носове, глави......

# 112
Запис...

# 113
  • гр.София
 Кари-и-им!Добре ли си?

И мен ме е страх-много пада това дете,аз ли съм толкова разсеяна?! А по улицата все по-често се пуска от ръката ми и търчи напред.Казвам й Чао! и сменям посоката,тя ме поглежда и си продължава сама-въобще не ме следва.

За среща в Люлин-ще се транспортирам,ако трябва един ден по-рано.А и времето се оправя.

Как ви казват децата? Луд на шарено се радва ,но много ми е кеф,че София ми каза направо мамО! ( а не-мамА). Може късно да проговори,но ще е правилно Grinning

# 114
  • Бургас
Бланкче и на мен Ирен ми казва " мамо".Направо се разтапям,като иска нещо да ми каже или нещо да направя и започва "мамо,мамо".

# 115
Еххх, скатахте се за Орландовската среща  Crossing Arms

blanc, Лори ми казва "маме" или "мами", -о и -а не използвала до сега /или поне аз не помня Embarassed/.

А за падането - и ние се шашкахме, татито даже говори с лекарката, та жената и тя се притесни. Кара Лори да ходи, да тича, разпитва ме разни работи, но каза, че всичко е наред. Просто си ми е по-спънато детенцето  hahaha И ние поне 2-3 пъти в седмицата си ходим с подута уста   Sad . А в последно време се връщаме и като коминочистачи от разходките  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 22:34 от vst_80

# 116
Привет  Laughing
Карим,само със запис ли ще минеш  Rolling Eyes,кажи как са нещата при теб  Heart Eyes
Ира вие докъде стигнахте с жилището?Ние може би след 20 дни ще се местим  Grinning
Нана,много големи обувки носи Калоян  Laughing,на Даяна все още и стават 20-21 номер  Wink
Бланк,на мен Даяна от доста време ми вика ма-ма,но МАМО все още не съм я чула да казва  Grinning
Ох ще ставам да си лягам,че днес от много обикаляне съм скапана,а утре смятам да се разхождаме още повече-все пак ще е 20 градуса  ooooh!
Приятни сънища от мен  Hug

# 117
И тази тема сте изписали, колко сте активни.

Ели, лека бременост и здраво бебче ти пожелавам от сърце.
Другото което изчетох го забравих докато се наканя да пиша  Embarassed

Бахи - смях се по нощите със сълзи на клипчето и снимките. Пресъздават правдиво част от моето ежедневие.
Пепър - Люлинка съм видна аз, разкри ме  Laughing

Ние тези дни купонясваме безспир /е, аз и поработвам по малко/. В неделя бяхме на сватба и днес баткото в детската разказвал, че бил на сватбата на мама и на тате  Joy
Обаче Митко обра точките на всички сватбари - с влизането в ресторанта се затича /не преувеличавам/ към дансинга и като взе да прави едни чупки - цирк невероятен.
У дома всички ставаме в 7 сутрин /дори и нежелаещите да станат не могат да издържат на шума който вдига Митето в стремежа си да ни събере в кухнята/. И започва едно тропане с каквото му попадне по каквото се сети, ей така просто за убиване на времето докато аз заведа баткото на детска и разходя кучето. Като се върна обикновено го заварвам да виси на детския стол и тъжно да гледа към масата мляскайки с уста. След закуската се маскира на ключодържател, така че излизам без да се мотая. До 13 сме навън и после хапване и два часа сън. След ставане веднага се хваща пак за входната врата. До 19 часа търчи навън без умора, вечеря, мие се и в 21 е в леглото. /две седмици го тренирам да издържа до 21 часа и успях/
Това дълго писание го написах с идеята да уточня какво правя аз будна в 2 през нощта - ГОТВЯ!

# 118
Добро утро Hug ДНес моят мъж има РД( няма да казвам на колко става Blush)
Затова  днес аз слагам  кафето , и дано доброто настроение ни съпътства през целия ден Hug

# 119
  • София
Велмар да ти е жив и здрав Симо! Много да се обичате и да се разбирате и по-малко нерви Wink

Мисс74 с Митко се майтапим, че Калоян прилича на вуйчо си Joy Брат ми е 2 метра и носи 47 номер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт