АвГуСтОвСкА кръв гореща, са навън и Пролетта посрещат!

• 16 593
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря ви за пожеланията!  Hug
Вст, стана ми интересно - знам, че живеете там, но с това описание живописно и предлагащо нестандартни забавления за нашите малчугани не го разпознах  Laughing Всъщност май и не съм ходила там никога.  Blush
Кайли, браво на вас! Хайде пък и вие една сестричка направете на Тони  Wink
Сега да ви се оплача за една случка с Ивчо - вече е с уста тип афро-американец  Sad Разби си я като падна на асфалта, нослето също. Изтече доста кръвчица, порева порядъчно и спа почти 4ч след това.  Rolling Eyes Сега е добре, яде си спокойно. Само дето от надутата устна не можем да видим дали си има всички зъби и дали са цели  Rolling Eyes Дано всичко е наред!  Praynig
До скоро.  Hug

# 91
  • Бургас
Елфче ,много неприятна случка и при вас.Много  Hug за Ивчо и дано сте се разминали само с това.Нека всички зъбчета са си на местата.

# 92
  • София
Eлфче  Hug за теб и Ивчо. Снощи като говорих с една приятелка по телефона, тя ми каза: "200 неща ще обезопасиш вкъщи, на 201-то ще налети детето. Никога не можеш да го опазиш на 100 процента". Права е разбира се.

Днес го откарахме по разходки и при майка и татко. Ходихме с мама и Калоян на пазар, та детето се сдоби с нови обувки, че старите му умаляха бързо. Пак купих на Капчица...ами това е - гледах, мерих - нищо друго не ми хареса на никоя фирма. Хем са грозни, хем са скъпи. Да не говорим за тоталното разминаване на номерата при различните фирми. На Капчица Калоян носи 25-ти номер, на Колев и Колев - 24-ти, а на Чипо - 27. Това поне регистрирах при днешното мерене.

# 93
Здравейте,момичета! МЕн нещо ме мързи да пиша... Crazy На работа съм и  случая... Вчера ходихме с Дари  в Южния парк HugИзкарахме си страхотно.И по магазинит побродихме-търсим си обувки- та, Нана, включваш ми се точно по темата Grinning.Докарали ли са нови модели на Капчица в магазинчето ви в Дружба?Аз гледах на КОлев и дори за малко да взема едни на Дари, ама  се въздържах- да огледам и другите фирми какво предлагат Thinking
ей, ама големи премеждия сте имали ти и Елфчето.Очите ни трябва да са на1000 #Crazy #Crazy #Crazy.Всичко е добре, щом свършва добре-нали е малкото зло !:hug:  Hug за вас и моите молюби момченца Hug Hug

# 94
  • София
Велмар има нови модели, даже пролетно-лятните са докарали - по изрязани, но затворени и сандалки има. При това са на далеч по-прилични цени от Колев и Колев, които лично аз изобщо не харесвам. Та вземи мини в нашия вилает за по кафе и пазар Wink

# 95
  • Някъде там...
Ели 78, честита бременност миличка! Айде една сестричка за Насето този път    bouquet

Елфче   Hug, добре че бързо забравят нашите палавници  Grinning

Искам да попитам Дани777 и Адрианска ли им беше закъсняло с по една седмица този месец??? Сори за тъпия въпрос, ама ....

# 96
  • София
Елфче ,много неприятна случка и при вас.Много  Hug за Ивчо и дано сте се разминали само с това.Нека всички зъбчета са си на местата.
На местата са си и май са с нужната дължина  Simple Smile
И отока му спадна, само е червено, но ще мине. Направо не ми се мисли колко такива и по-страшни неща ни чакат  Sad
Мимс, май им беше подранило, а не закъсняло, ако помня правилно  Thinking
Ние обувки не сме търсили още.
Лека нощ!
Гушкам ви всичките!  Hug Heart Eyes
П.П. За среща тези дни нещо се помайвате  newsm78

# 97
  • Някъде там...

Да сега проверих подранило им е  Thinking

# 98
  • софия
Добро утро!
Аз снощи бях на рожден ден и се прибрах в 2ч.,а Найа е будна от 7ч.  Mr. Green!Как,ще изкарам днес  ooooh!.....
Мимс,дойде ми със  седмица по-рано  bowuu.
Айде,лек ден на всички и без повече контузии  Heart Eyes!

# 99
  • у дома
elli78, много се радвам, лека и безпроблемна бременност  Hug   bouquet  щото съм си любопитна, да питам: планувано ли беше или случайно  Mr. Green

Joy hahaha Joy

ние вчера ходихме в зоологическата градина и ния се забавлява много  Mr. Green

за орландовци, то е ясно, там сме  Mr. Green само дето гого ни бяга по тъч линията, та ще видим как и кога ще стане  Crossing Arms
а Andy освен мухи за срещи, друго почти не пише  Twisted Evil иначе, съм "за"8-мо мартенско парти, ама честно казано предпочитам да е следобед, независимо дали е само за мами или мами с деца  Mr. Green

# 100
  • София
Привет! Hug
ЧРД на Тотели!  bouquet
Не знам какво му стана на моето дете, но един от малкото му хубави навици е минало - вече не спи до 10ч, ставаме преди 8ч  Tired

Ех, що не можеше да си изкарвам парите с помнене на такива "важни" работи  Thinking Laughing Hug

# 101
  • гр.София

Не знам какво му стана на моето дете, но един от малкото му хубави навици е минало - вече не спи до 10ч, ставаме преди 8ч  Tired

Ужас, и при нас същото Sick А преди спеше до 9.15.Успявах да си изпия поне кафето,че без него не съм човек.
 Ще трябва да си лягам вечер рано.
 Добро утро на всички Hug

# 102
Здравейте!
Ели, честита бременност. Пожелавам ти да е лека и едно здраво и сладко бебенце да гушнеш на края   bouquet  Hug! Честно казано, малко ви завиждам на бременните  Embarassed.
Elwing, Нана, прегръдки за дечицата ви  Hug.
Мимс, не бях аз, май беше Vst_80, аз засега пия хапчета и ми е като швейцарски часовник  Laughing.
Бахи, много се смях на клипчето  hahaha.
Валка, честито и от мен, вече си много добра  Heart Eyes.
Ние в събота бяхме до зоологическата, ама Сашко не е никак впечатлен от животните, за разлика от кака си. Само търчеше нагоре-надолу и се заглеждаше по хората. Единствено на тигъра обърна внимание и то, защото той явно се беше разгонили и ревеше доста гръмогласно.
Дани, айде да отскочиме до парка, искаш ли?
Приятен ден на всички!  Heart Eyes

# 103
Ели, честита бременност и от мен!!!
Много ме радват новините за бебета  Hug
Като чета какви дяволии правят вашите юначета- и ние в отбора- преди 2 дни се прасна главата в леглото и сега е с бушонирано синьо око  smile3517
Страшна маймуна  ooooh!
Вчера бяхме по гости, и на РД на братовчеда и нашето диване пощръкля newsm45 #Onfire smile3540 motor
Както казва баща му- срам ме е да отида някъде с него. Много бесен, брях  Crazy

# 104
  • София
Добро утро!

Понеделнишки моят прекрасен син продължава с потрошаването на покъщнината Mr. Green Татко му сега ми се обади, че го изпуснал от поглед за 1 минута и Калоян треснал в пода електрическата кана. Е, на него нищо му няма де, но от каната нищо не ставало #Crazy

Дано го изведе татко му навън да поритат, да си изтощи малко батериите това дете, че до края на деня в нас ще е все едно е вилнял тасманийски дявол Wink

Общи условия

Активация на акаунт