АвГуСтОвСкА кръв гореща, са навън и Пролетта посрещат!

• 16 608
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
ЕЛИ, Hug!

# 76
  • софия
Някой гледа ли "Горещо"  Joy?
Тоя е луд за връзване  smile3532

# 77
elli78 , миличка радвам се адски много че второто сърце тупка в теб! И съм сигурна че всичко ще е наред и ще гушкаш една  сладка руса принцеска!!!  newsm51

Кайли, честит рожден ден и от мен и честита годишнина мила   bouquet

И искам да ви благодаря за поздравленията....токова сте мили и ме карате да се чувствам адски щастлива......благодаря ви милички! Радвам се че ви има, че ви познавам!!!   bouquet  bouquet  bouquet  Hug
Супер съм щастлива и аз че успях пак да се класирам покрай фотошопките с едно първо и две втори места  Mr. Green Но утре ще пиша по подробно кои са ми трудовете  Joy

Иначе днес вечерта се върнах от "Асково"  Joy беше мноооого хубаво, но утре ще разказвам  Wink
Целувки и спокойна нощ  Heart Eyes Hug Heart Eyes

И често.....ОБИЧАМ ВИ Wink

# 78
ELI78 4ЕСТИТО МИЛА ЛЕКА БРЕМЕНОСТ И ЕДНО СЛАДКО БЕБЕНЦЕ ЗА ФИНАЛ[/color]6бадете сас сестра ми октомвриски отбор Hug.Винаги сам се вазхи6тавала колко хубава бе6е през бременоста на снимките.Дано този пат познаят пола навреме Peace.Целувки и лека Peace

# 79
  • София
абсолютно  Crazy 
Нана, добре че се е разминало!  Hug
Валка, чувствата са взаимни!  Heart Eyes
Ели, да се присъдиня ли и аз към пожеланията за красива дъщеричка или искаш още едно мъжле?  Laughing  Hug
Лека нощ!

# 80
  • В ЛЮтеницата
elli78, поздравления и от мен!

Малко започвам да ревнувам - уж си бяхте нашите августински мами, пък сега  newsm78, ама много, много се радвам за всички бременни!!!
Мда, Elwing има много добро дете, щом досега не се е примирила с мисълта, че ще се нацапа като си играе (това и е, защото знае поименно всички бактерии  Wink ). Още успява да го озапти Ивчо да седи в количката, защото така го харесва най-много - тих и седящ. Ами то и аз така я харесвам Лора, ама вместо това получавам дете катерещо се до върха на глобус-катерушка и за нищо не света не мога да я завържа да седне на едно място. А мисля, че най-трудния период с Лора ми беше на 1 г. и 6м. Децата може и да ги хваща проклетията на две години, ама аз тогава много се бях смахнала.
Ааа, да кажа и за Гого - голям флиртаджия е, чак забравя да яде, а като плаче - винаги звучи много трогателно и сърцераздирателно. За сведение - Лора реве и нервно, и ядосано, и лигаво и т.н.,

Blanc, ти защо не направиш една разходка до Люлин?
Мама Галя и вие май сте Люлинци?

N.B.!!! За живеещите в Люлин - ако не са разбрали - на 25.02/Понеделник/ от 9.00 do 19.00 часа във II, III, VI, VII, VIII, IX, X микрорайон няма да има вода, а в I-ви - 9.00 do 21.00! Пригответе кофите или се евакуирайте например в Орландовци  Laughing

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 00:06 от Pepper

# 81
Вчера писах тук и докарахте пролетта и при нас. Опасни сте,няма спор.
Ели78 честито,лека и приятна бременност.  Тя Валката малко те иzдаде като ти пожела момиченце zа р.д.,а и други освен Елфчето са те zасичали при октомврийките,ама те чакахме сама да кажеш.
Нана кофти ден мила,дано не се повтаря. Роzи24 напълно те раzбирам,но се свиква. Дани777 какво ставаше в "Горещо"?Кой е луд? Мама Галя аz си мисля,че на мен каквото ми харесва и на другите така.Щото аz много обичам да си лягам на меко,zатова и мъже под 90кг даже не ги и zабеляzвам. Валка чакам да раzкаzваш и покаzваш.

За да видите,че не сме сами и zа успокояване на нервите клик , а ако още някой се съмнява клик тук.

Лека нощ и само хубави сънища  Hug

# 82
Pepper като спомена наше село  Mr. Green, предлагам: на 25.02/Понеделник/ августинска среща; мястото - живописно и предлагащо нестандартни забавления за нашите малчугани  hahaha, времето - от 9.00 do 19.00ч.  и надявам се слънчево Mr. Green Hug Предполагам, че и Анди ще подкрепи предложението ми  Wink Hug

абсолютно  Crazy 
Нана, добре че се е разминало!  Hug
Валка, чувствата са взаимни!  Heart Eyes

/Елфче, извинявай, че пак мързелувам, ама ти си го казала преди мен / Hug

Бахи много са готини клипчето и снимките  Joy

Е, хайде, сладки сънища и от мен  Hug
Или може би добро утро  Embarassed

# 83
Здравейте Laughing
  Много ви благодаря за пожеланията Hug Heart Eyes Hug
  Ей,няма как да се скрие човек Laughing
Бахи а тя Валката тогава не знаеше,но пък дано пожеланията за мома се сбъднат Laughing е няма да откажа и още едно такова диво мъжле.
Нана много  Hug на малкото палавниче от нас.Дано няма повече такива случки.
  Айде спирам,че да ходим на гости малко разнообразие Mr. Green
  Лек ден и приятни разходки Heart Eyes

# 84
  • София
Привет!
Днес имам повод да почерпя - сестричката ми има рд - ето ви една калорична закуска, да имаме енергия да се борим с диванетата  Laughing

Пепър, мерси за инфото за водата, не знаех  Peace А за добрия Ивчо - такъв е само като не му е скучно и е сред хора. И то не винаги, дано не реши да ви покаже, че мразя да се излагам  Blush ВстHug  Peace за среща, кое е мястото?  Rolling Eyes
Бахи, страхотни снимки има Joy

# 85
Елфче, да ти е жива и здрава сестричката   bouquet
А иначе мястото е Орландовци  Joy Joy Joy  Hug

# 86
Кайли,как мина празникът? Писмото,тортата и т.н....?

Blanc празникът мина страхотно. Тортичката се изяде за нула време,дори не успях да я снимам. А вечерта беше още по-прекрасна като останахме на саме с тати. luvbed  Blush Още повече че Тони спа при баба и нямаше кой да ни прекъсва. Wink

newsm59 за сестричката на Елфчето! Да ти е жива и здрава!  bouquet

Ох,Нана добре че си реагирала бързо. Направо изтръпнах като четях.  Hug за двама ви с Калоян.

# 87
Здравейте милички  Hug
Позагубих се малко,но и аз бях изпаднала в същото състояние като Елфчето и абсолютно нищо не ме вълнуваше  Close Sad,след това пък се затопли времето и по цял ден бръмчахме,както казва Дани  Joy Joy,сега като че ли малко поизлязох от това деприсивно сътояние,но докога ли  Rolling Eyes

Ели,много се радвам за теб  Heart Eyes,лека бременност и една сладка дъщеричка този път ти пожелавам  Peace Hug
Валка,честито ти призови места  Laughing,не сме и съмнявали в теб,че си най-добрата  Peace и ние си те обичкаме  Heart Eyes Hug
Нана,вярно си изживяла голям ужас,но добре че поне на Калоян нищо му няма  Hug Peace
Елфче,да ти е жива и здрава сестричката   bouquet
Кайли,чудесна вечер сте имали Laughing,браво на вас,продължавайте все така да се обичате  Peace
Сега ставам да изчистя,че от утре пак ще бръмчим и няма да имам време  Joy Joy
Хубав ден на всички  Hug Hug Hug

# 88
Елфче честита ти рожденничка  newsm67,дано всичко при нея се оправи и да бъде много много щастлива.
Уби ме с таzи торта,ако напълнея сега,ти ще си виновна.

Радвам се,че са ви харесали снимките и клипчето.
Айде отиваме на раzходка и ние

# 89
  • Бургас
Ели 78,честита бременност.Докато четях си помислих,че нещо не съм разбрала и се върнах втори път да го чета.Много се радвам за теб.Желая ти лека бременност и едно здраво и сладко бебче на есен. stork-girl

Нана ,много  Hug на малкия сладур Калоян.Дано повече нямате подобни  случки.

Елфче, newsm59 на сестричката ти!Да ви е жива и здрава!

Бахи,много готини снимки и клипче.

Общи условия

Активация на акаунт