АвГуСтОвСкА кръв гореща, са навън и Пролетта посрещат!

• 16 605
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте мацки,
мъжо тръгна на работа,а аz почнах да спя и все не оставаше време zа форума.Но много ми липсвахте и ще се zапиша сега тука,че дано и ние скоро да посрещаме пролет  Praynig
Блу,Бебон   bouquet  bouquet
Честит рожден ден и годишнина на Каили. Да продължаваме да й ги честитим следващите 70 години.

Албена честито на приятелката ти и лека бременност на сестра ти. Валка и на теб мила честито,скъса се да побеждаваш. Само така. А косата ти иzобщо не е къса.Преди година и аz постригах моята,постриганото беше 1 метър. Аz съм 1.66 смятай докъде е стигала и докъде съм я постригала. Ади много се иzкефих Сашко как говори на снимката.Невероятен сладур и много бърбори бе,пу пу. Блу честита годишнина и на теб. Мимс  Hug Hug zа теб и Вики,по_малко да се удря. Роzи24 лека бременност и на твоята сестричка. Ти да не живееш в чужбина?
Елфче не можах да повярвам,че точно ти се правиш на истерична майка.Винаги си ми иzглеждала спокойна и уравновесена. Аz няма да успокоявам никого,понеже съм неопитна майка.Само искам да прераzкажа някои пасажи от книгата на Додсън, която много ми промени мисленето. Той твърди,че всички родители иzпадат в истерии и това си е съвсем нормално.Също така,че това сега нищо не е,в сравнение с това,което ни чака преz бебешкия пубертет_2 годишните. Тогава се почва истинското тръшкане и думи от сорта на мраzя те и т.н. Според него даже е много полеzно zа децата да имат такива отрицателни емоции и родителите не могат да го предотвратят, което в никакъв случай не ги прави лоши родители. Даже трябвало да оставяме децата си да се тръшкат и да си иzкарат всичко отрицателно,дори да се тръшне в средата на центъра и да вика майка ми е мръсница. По_важно е да отгледаме щастливо дете,отколкото какво щели да кажат хората. Единственото,което можем да направим в такива случай е да кажем,че детето е право във всичко,но че въпреки това не може да стане на неговото. Така че паzете си нервите zа след половин година.
И след таzи лекция какво друго да направя,освен да кажа на всички

Лека и мека

# 61
Добро утро на всички.
Време е за ставане, чаша кафе и навън с дребосъчетата.
Тази сутрин кафето е от мен

Бахи - хубав и съдържателен пост, ама последното пожелания хич никак не ми хареса. Всъщност меката част  Joy

# 62
  • софия
Добро утро  Hug!
Днес,ще се бръмчи  1stroller  car003 1swing family  Nature Sunny!

# 63
Май всички сте навън. Ние направихме набързо една обиколка, после пак.
Rozи24, честито и на твоята сестричка, лека и безпроблемна бременност й желая Hug
Блан, ние ще чакаме към средата на м.Октомври Peace
Аз не съм уцелила Валката само в една категория, но за картичката се радвам, че победи защото нейната наистина беше най-хубава Hug
КАЙЛИ, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА  bouquet МНОГО ЛЮБОВ И МНОГО РАЗБИРАТЕЛСТВО ВИ ПОЖЕЛАВАМ  bouquet
Ставам да се правя на домакия, че следобяд ще дойдат на гости сестра ми, а съм поканила и племеничките на мъжа й. Та довечера ще съм какичка от детски клуб. Някой ако си търси бавачка, където пет деца, там и повече.
Хубав ден на всички Hug

# 64
Благодаря моми4ета много сте мили Hug.Дано вси4ко е наред и октомври да стана леля вапреки,4е няма да сам в БГ Cry.Бахи живея в 4ужбина б Испания,но не пи6а 4есто тук Embarassed пове4ето маи4ета ме познават тук изкарах наи-хубавите моменти на бременноста си Hug.Вси4ки си ви оби4ам осбедно тук дале4е от родината и споделях радости  и неволи.Моми4етата са страхотни имах 4еста да се запозная лятото с Валката.Ели78,Мама Иги,Ели ум и др.Ами това е целувки на вси4ки Hug

# 65
  • София
Привет!
Май всички днес са го ударили на бръмчене  Laughing , много е пусто тук. Нахвърлихме се на хубавото време като невидели  Simple Smile
  Елвинг, под Лола -Лора ли разбираш ?Как е височайшата й майка?
Именно  Peace , Вст позна  Hug Тя сама така се нарича  Laughing А майка й е Ок и не е толкова изтрещяла като мен  Joy
Днес пък случайно видяхме Гого  Hug Спеше си сладко-сладко в количката.
Бахи, видът ми значи заблуждава  Blush Бях наистина такава, но преди мнооого време...  Rolling Eyes А колкото до бебешкия пубертет - не ми се мисли  ooooh! Освен да го заключа вкъщи докато му мине, да не се излагаме  Mr. Green

# 66
Здравейте мами Laughing
   ЧРД Кайли и честита годишнина!    (с малко закъснение Embarassed)
                  Още много години все така радости да има!

Вал честита победа мила!Чакам разказче от ваканцията Laughing
 albena_vlady,ROZI24 лека бременност на сестричките Peace
  Елфче и аз изпадам в такива нервни кризи,но добре,че бързо ми минава Mr. Green
 Вчера го заведохме в Била да му купим сок и някои други неща,а той реши на касата,че иска всичко да бутне и като взе да се тръшка да реве ooooh! всички нас гледаха,голям срам Embarassed
  Сега да драсна и някой ред за нас Laughing След прекрасните ви  пожелания за рождения ми ден  ,наистина получих и прекрасен подарък. Наско ще става батко Laughing
 Беше ми много притеснено,но вчера се поуспокоих поне мъничко като видях сърчицето. Надявам се всичко да е наред и октомври да гушкам още едно бебче Praynig
  За сега спирам,но после пак Heart Eyes

# 67
  • София
Ели78Hug Hug Hug Много се радвам! Честито! Лека и красива бременност!!!    bouquet Heart Eyes
Имах известни подозрения, защото те мернах да разгледеждаш Очакващи, докато търсех една моя позната там   Blush
 Hug Hug Hug

# 68
Eli, 4estito. Jivi zdravi i leka bremennost! mnogo se radvam!   Bravo za smelostta!

# 69
Ихааа,Честита бременност на Ели78.Пожелавам ти само прекрасни моменти и едно чудесно и здравичко октомврийче.

# 70
Страхотна новина Ели! Hug Пожелавам ти една прекрасна бременност и живот и здраве октомври сладко бебче.
Много хубави новини тези дни за бебчета.
Днес времето беше прекрасно и го използвахме за разходка.Утре ако мога ще пиша повече.
 Hug за всички!

# 71
Тази темичка ще ми стане любима  Heart Eyes

Ели, мила, много се радвам за вас  Hug Честито и от мен! Желая ти от сърце лека, безпроблемна и красива бременност  Hug Hug Hug

# 72
  • гр.София
 Страхотно, Ели! Лека бременност и здраво сладко бебче   bouquet
.
 Само в тази тема-три бъдещи октомврийчета!

Кайли,как мина празникът? Писмото,тортата и т.н....?

Днес София не спа следобед и аз съм на ръба на нервна криза.Потушавам я с биричка. cheers

# 73
  • София
Ели честито! Живо и здраво октомврийче на финала Hug

За мен хубаво започналият ден завършва направо погромно. Всичко ми трепери - ръце, крака. Преди малко Калоян обърна скрина с телевизора върху себе си. В последната секунда успях с едната ръка да го изблъскам на ламината далеч, а с другото да променя летежа на телевизора та се стовари настрана, а не върху детето. Просто не знам какво да пиша. Сама съм, Митко е нощна. Оставих детето да му направя млякото и точно бях направила 2 крачки в коридора като го чух да пищи. Добре че не бях отишла до кухнята. Не знам, не знам какво щеше да стане......Чекмеджетата летяха към детето, телевизорът и той към главата му. Телевизорът се пукна отстрани, работи, сигурно защото падна настрана, а не напред на кинескопа.
Утре като дойде Митко ще мисля как да разместя и къде да сложа телевизора - сигурно върху бюрото.
Ръката ми се поду, ама здраве да е. Само Калоян да ми е жив и здрав и ако може по-малко палав.  Praynig

# 74
Лека и безпроблемна бременост Ели и  една  красива  4470 през октомври
Леле Нана,какво си приживяла ,добре че всичко се е разминало благополучно .
Пожелавам на всички лека и спокойна вечер и приятно изкарване на почивния ден утре

Общи условия

Активация на акаунт