АвГуСтОвСкА кръв гореща, са навън и Пролетта посрещат!

• 16 624
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета Hug Честита Баба Марта !!! Желая на всички здраве.Другото ще си го купим от магазина Hug
Тия дни ни се случиха доста неща( за жалост- не всички хубави... Tired), но - всичко е добре щом свършва добре Praynig
 Дари е добре- все по-дива Crazy В петък са имали тържество  в яслата , връзвали са им мартенички, идвала е баба Марта...абе- весело е било.Творили са в групата картичка  по злучай празника Grinning-апликации с мартеничка .Като видя тези творения ми става едно такова............ Heart Eyes Правиха им и снимки  и Дари е излязла супер.Прилича не мило  и кротко детенце Flutter.Ще я псуна тия дни да я видите.
Иначе вчера свекитата  пристигнаха от Франция.ХОдихме с Дари  до гарата да ги посрещнем, че да не решат че им е домъчняло  за внучката и като разопаковат багажите да дойдат да ми погостуват Wink.та- мъжа ми замина директно да ги закара за Плевен с идеята да ги стовари там и да се върне веднага обратно към София.Чуваме се контролно ние по трасето, да го видя  накъде е , той си пътува, а аз си лентяйствам  вкъщи пред телевизора,Дари спи, пия вино.....абе- идилия.ПО едно време гледам часовника- минава 12ч, а отй вече трябваше да е тук.Звъня му и...не си вдига телефона #Crazy.Звъняла съм в продължение на 30мин. нон стоп и вече си мислих какво ли не..... Sick Имайка му ми звънна за капак да ми каже че не отговарял и аз съвсем изперках...ПО едно време ми вдигна телефона , да ми каже че ще закъснее че чакал КАТ< ама да не се притеснявам.Оказва се че се е стоварил един огромен колон от едно дърво  и се е забил в оклата му през стъклото и се е забучил  в предната седанлка- на 10 см от него.... Sick.Та- идвала пожарната да реже клона и т.н....Ей тия от общината заслужават да им се заведе едно хууууубаво дело, че да вземат да си свършат работата. ДОбре че се е разминало  смао така PraynigКакво ли не си мислех.На всичкоот отгоре , отново на дата 1 март, аз преди  години имам една зверска катастрофа с превъртания по капак с кола и т.н. и т.н....
Ох- дано тоя месец март не  е като началото му , че вече не знам на кой свят съм.Страпно много се изплаших.
Съжалявам че стана толкова дълго, но исках да споделя Embarassed
Сега съм на работа  и днес се очертава скука тук, така че- ще досаждам Mr. Green

# 211
  • гр.София
 Велмар, много се радвам,че мъжът ти е невредим! А колата докара ли я?

Как са болните ни дечица? Софи-то е в добро настроение,но пак с течащ нос.И лекарствата си пие.Много трудно й давам антибиотика,особено нощем.Но се изхитрих и вместо с мерителната лъжичка й го бутам с една специална спринцовка от детския Нурофен.
 Тя както не говори-казва само мамо и тати и нещо като льъръ-льъръ,така казва и цяло едно изречение-Хайде,де-е-е! Simple Smile Много ясно звучи,че да ми се струва.Не винаги го казва на място, но ще го броя за проговаряне.
 Първата дума на Пепи беше ябълка( ядеше ги в огромни количества),но звучеше направо на английски- ейпълка Mr. Green

Ама с к/ви глупости ви занимавам.
 Нали е слънчице-макар и само през прозорците-и ми е доста по-ведро на душата. Желая го и на вас Hug

# 212
Честита Баба Марта и от мен!
Вчера не ми остана време да пиша от разходки в хубавото време. Днес обаче баба Марта си показва лошото настроение макар и само със силен вятър. Разходката приключи много бързо,защото вятъра почти ни отвя. Сега оставих Тони да спи при баба си, а мен ме чака чистене на апартамента.
Надявам се болничките бързо да оздравяват.
velmar добре че се е разминал с клона и е жив и здрав. Предполагам какво притеснение си преживяла.

Лек ден на всички! Hug

# 213
  • София
Привет!
Велмар, трябва май да правите курбан на 1.03 Наистина - добре, че на мъжа ти нещо му няма.
Браво на Виктор за мартеничката с трудно име  Laughing и на София, че е по-добре и за изречението  Hug Heart Eyes И аз по тоя начин му давам АБ - с пипетата от Панадола. Ама хич не виждам подобрение. Все така кисел, сополив, мрънкащ нощем, кашлящ и понякога непоносим си е.  Rolling Eyes Други лекарства също приема след голям рев. За капките пък да не говорим - това е престъпление спрямо личността му.  Crossing Arms На мен пък днес ми е припадчиво и се чудя кръвното ли ми е паднало ил кръвната захар  Thinking Оплаках ви се.  Blush
Кайли, снощи пък в наше село (разбирай Люлин) имаше страшна буря, изпопада ми прането от простора Close, та и аз това си помислих - Баба Марта дойде сърдита. По женски, както би казал някой мъж.  Confused Simple Smile

# 214
  • София
Здравейте и честита баба Марта на всички!

Аз съм три дни почивка и се разхождаме много с Калоян - вчера по площадките, днес в зоологическата градина. Ама и да се похваля - Супер Митко ми подари нов телефон, за който си мечтаех от 1 година. Heart Eyes

# 215
 Велмар-добре,че е бил пак малкият Дявол.  ooooh!
 Нана-честито телефонче и със здраве да си го ползваш.

Марти е по-добре,втори ден вече няма температура,но пък си кашля.Лекарства никакви не успявам да и дам,с изключение на хомеопатичните оксилококцинум,и за гърлото коризалия и хомеожен.Сиропите пробвах да и ги слагам в сокчето,но диването ги усеща и спря да пие сок,та 3 дни ми изправи косата,че ще се обезводни.

И аз порядъчно си кашлям и носа ми тече яко.

И сега най-накрая да ви се похваля -татито ни започна нова работа от понеделник (горкият започна първата си седмица с 39 гр Т и едвам я избута с 2 антибиотика,но вече е добре)........Та да се почерпим по повода........

ААА,и си купих лятна количка..........много е готина на Макларън-ще я снимам и ще я покажа ,тия дни  Flutter

# 216
  • Sofia
Чесита баба марта на всички малки и големи!Велмар, бил е малкия дявол.  Не си и представям какво ти  е било на теб и мъжа ти. Вярно, че трябва да правите курбан на 1-ви.
Димана 3 дни е болна - няма температура, но гласът й е паднал и кашля, отказа да яде и едва диша Днес вече се пооправи малко, прояде, започна да се смее и мисля, че върви на добре. Със сиропа сме също като Елвинг - аз съм лошата, която й го излива в устата. Първия ден беше добре, защото щом видеше лъжицата и започваше да реве, съответно устата й беше отворена и гадната й майка й изливаше сиропа в гърлото. Обаче след това нахитря и вече не реве, а само стиска устата. Ей, голям дявол!
Миленка, ти къде точно живееш около Фестивална, че ние си преместихме офиса на ул. Едисон? И да му е много доходна работата на мъжа ти.

# 217
Здравейте мацки,
като ви чета как падате и се тръшкате,Алекс си е направо душица. Пада само,ако са му големи обувките или му се иzхлуzили чорапите. Още преди да проходи,се научи сам да слиzа от леглото,с краката напред и върти дупето докато се иzхлуzи на zемята. Тръшка се само zа шоколад,но се оставя лесно да бъде успокоен с гушкане. Общо вzето е доста послушен, да си го похваля сега,че след няколко месеца друга песен ще пея. Единственото лошо е,че е много обсебващ.Иска всички да се zанимават с него.Като ме види,че нещо правя,идва,хленчи и ме дърпа да ме води някъде.
Обувките от есента още му стават 22 номер.Бях му купила и ботуши по_големи,ама ги обухме 2,3 пъти колкото да паднем и това беше.

Мама Галя честита племенница.Нищо не каzваш,вzеха ли я вече? Пух мерси zа линковете. И аz съм се zапалила много zа детски песнички и филмчета,обърнах нета и компа вече ще се пръсне от свалени такива. Велмар  Hug Нана честит телефон.Какъв е? Елфче,Бланк  как са Ивчо и София? Спинки,а вие как сте? Милена честит ти именник на патерица, честито zа работата на мъжа ти и zа количката. И аz купих лятна вече и Алекс много й се кефи. Елиона бърzо оzдравяване.
И накрая пак със zакъснение

Честита баба Марта

Айде лека и хубаво да се наспите,никакво ставане преди 9ч утре.

# 218
Честити ви придобивки момичета ,с радост да си ги ползвате!
Ох много е гадно да чакаш някой да се прибере от път,изпитвах го доста често в София когато Иван  пътуваше до СЗ и обратно.
Ние днес се разходихме много ползотворно в зоопарка ,тук той е насред гората ,зелен ,чист ,с много хубави животни ,страхотен дет.кът,... голям кеф е ,това едно от любимите места ,направих снимки и ще ги кача в албума.Тук духаше ,но умерено.
Елица като цяло слуша напоследък,но днес на два пъти ми изпита търпението,единия път мажаше банан по леглото ,а другия реши да се изака пред очите ми в гащите  ooooh! ,ама как да и се скарам ,тя така ме поглежда че ме напушва смях .Голям образ расте!
Ники и той беше примерен,когато е навън и може да си изразходи енергията е направо ангелче.
Ами разказах за нас,надявам се и вие нещо да кажете,няма само аз да говоря  Crossing Arms

Опа забравих ,много  Hug за всички болнички августинчета !Да се оправяте ,че да ни стане пак весела темичката ! Heart Eyes

# 219
Тази тема за цяла пролет ли е ,че никой не пише в нея  Mr. Green
Ето днешни снимки:
Зоопарк -Ст.Загора

# 220
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bg

Наистина е голямо затишие тук. Тези дни с тъжните новини и аз нямам настроение за писане. Sad
 Днес макар и празник съм предвидила да разместим малко в кухнята и ще използвам помощта на татенцето. Тони отива на разходка с баба и дядо.
Заедно с кафенцето мисля да разгледам и снимките на мама Марго.
Слагам кафенце и за вас. 

# 221
Честит празник и от мен!!!
Честита Баба Марта!!! Да сте бели и червени, румени, засмени!!!
Аз се позагубих малко, но ви чета, когато имам възможност. На работа съм и ми е натоварен графика тези дни. Ники с майка ми ще дойдат на 9ти март и ги чакам с нетърпение. Ще поседят 2 седмици при нас и тогава ще имам повече почивни дни, за да сме заедно Grinning Дано да е хубаво време да си правим разходки.

Велмар, добре, че не е пострадал Симо, наистина си хванете курбан на тази дата.
Мама Марго, снимките са страхотни, чудесно разходка сте си направили Grinning
Болничките дано бързо се оправят Praynig

Хубав ден на всички и приятни разходки!!!

# 222
Честит ви национален празник!  bg
След дълго канене днес отидохме в гората на разходка. Беше приказно- слънчево, топло, земята е буквално застлана с цветя  Hug
Виктор по това време трябваше да спи, но го грабнахме и него в последния момент.
Определено му хареса, държа се мъжки, вървя сам през по- голяма част от времето. Накрая баща му каза крилатата фраза- "Виж го, вече се спъва и от кокичетата  Mr. Green"
Та така.
Всеки се забавлява според разбиранията си- Георги стреля по въображаеми бизони, а Виктор береше усърдно само цветовете на кокичетата Crazy
Снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215327&view=1&photo=73

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 14:52 от elia_gg

# 223
  • София
elia_gg  Laughing много хубаво сте си изкарали, снимките са супер

Марго и на вас ви е било забавно в зоопарка Heart Eyes

Днес ходихме с диването на разходка и много се уморихме Laughing 1swing на люлките, на пързалките...

Очаквам племеничето през октомври smile3521

яна вече е здрава, но ние с татито сме трагедия....просто не ми се описва 

bg не на последно място Честит Национален Празник и Честита Баба Марта Heart Eyes яна упорито "ни кам "мартеници

# 224
  • София
Привет!
Честит празник и от мен!
Честита работа на мъжа на Ммилена! Честит телефон на НанаPeace
Много хубави снимки!  Hug
Тази тема за цяла пролет ли е ,че никой не пише в нея  Mr. Green
hahaha Hug
Ивчо уж е по-добре, но продължава да реве нощем. Надявам се вече да е от зъбите.  Rolling Eyes
Бахи, да ти е все така добро детенцето!  Hug Една позната ме успокои с твърдението, че палавите като по-малки, били по-кротки като пораснат, остава на това да се надявам  Laughing
Болните мами, татковци и дечица да се оправят бързо!  Peace
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт