АвГуСтОвСкА кръв гореща, са навън и Пролетта посрещат!

• 16 623
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Привет!Честит празник и от мен!
 Една позната ме успокои с твърдението, че палавите като по-малки, били по-кротки като пораснат, остава на това да се надявам  Laughing
Болните мами, татковци и дечица да се оправят бързо!  Peace
 Heart Eyes
Надявай се  Joy,Ники вече е почти на 11 ама промяна няма   hahaha
Честит празник и от мен!

# 226
  • София
Марго, уби ми надеждата  Mr. Green
Ама наистина все едно бомба е паднала тук  newsm78

# 227
Здравейте,момичета Hug Наиситна  тази тема   ще ни стигне за дълго време, ама с това хубаво време навън е разбираемо.Ние вчера  бяхме свободни  и тримата(т.е.- аз, Дари и таткото Grinning) и се възползвахме пълноценно от рова.Симо ходи да си сменя стъклото на колата, а после ходихме в зоопарка и в Южния парк.Изкарахме си страхотно Peace и се прибрахме мнооооого  уморени.Отвикнала съм от разходки и много  бързо се уморих, за разлика от ДАри.Абе, да ви питам, какви коилчки копувате и закога newsm78.Дари не съм я слагала в количката от есента и вече съм забравила а това съоръжение...Тя и преди не се задържаше особено в нея, и аз предпочитам да не рискувам да бутам и излишна количка и да гоня Дари Crazy Вчера в парка се видяхме със старите дружки от квартала и това много ме зареди.И гаджето си срещнахме Wink, ама Дари нещо му се надуваше, а той пък тичаше да я прегръща и целува  Joy
след малко  ще кажа снимчци
А сега ви желая хубав ден и добро настроение  bouquet

# 228
  • София
Добро утро и от мен вече на работното място.

И ние три дена си починахме добре. С Митко и Калоян обикаляхме площадки и паркове и до зоологическата стигнахме.
Велмар и Калоян е без количка от есента. Не иска и да чуе да седне в нея. Ходи си. Та мисля да я пера и да я прибирам или направо за продажба, че повече няма да ми трябва.

# 229
Здравейте!
Велмар, радвам се, че мъж ти се е отървал невредим. Сигурно и той се е изплашил  Rolling Eyes.
Миленка, честита работа на мъжа ти  Peace.
Съвсем нормално е тези дни да няма никой във форума, съдейки по себе си. С това хубаво време и с цялото семейство в къщи, изобщо не се и сещам за компютъра. Ние този път само до зоогическата градина не стигнахме, доста се разхождахме  Grinning. Честно казано, даже ме е яд, че свършиха почивните дни.
А, кой ще се заеме с организацията за 8-ми март? Така като гледам нямаме много време, а където и да сме ще трябва да си запазиме места  Peace.
Бързо оздравяване на всички и приятна работа на работещите  Heart Eyes.

# 230
  • София
Привет!
Честит рожден ден на Нетиbouquet

# 231
Момичета,  моля ви за малко помощ.Нужни са ми идеи за подарък.Става дума за майка ми.След седмица има РД и то юбилей-става на 50.Чудим се какво да й подарим.Имам една идея в главата вече, но  искам да се допитам и до вас за предложения Hug

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 12:19 от velmar

# 232
  • София
Велмар, и моята майка става на 50г, но след 1м  Laughing И аз нямам идеи за подарък обаче  Thinking

# 233
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от нас с Миташки

всички да се румени и засмени и пращящи от здраве.......

Хубаво време ни даде тези дни баба Марта, само дето при нас много духаше, та не излизахме много по разходки и Миташки порядъчно побърка баба си и дядо си - извинихме го със зъбите, че иначе.....как ще го пращаме за по-дълго време-
Аз съответно получих укори, че освен няколкото думи - нищо друго не знае, пък какво голямо момче е станал. Сега трябва да наложа контрол върху лелята, че вярно освен къде му е нослето и как прави рибата ( и на двете го научих аз) друго не показва ( изклчвам това с годините и колко ще порасне - тези номера са стари).

Вашите деца как са? Вече си мисля, че го занемарихме и каква лоша майка съм ( ама вечер като се прибера той е толкова кисел, че освен да се катери друго не иска  ooooh!

Велмар и Елфче, - зависи какво харесва - може някоя картина или пък нещо такова, хубава кожена чанта или бижу - да остане за спомен. Друг вариант са - излизате и й купуваш нещо което тя си хареса.
Ако искаш да дадеш повечко пари - я прати например в Турция на едноседмична почивка - тези в Кушадъсъ не са скъпи.  newsm78 ми друго не се сещам.     

айде доскоро

# 234
И мойта майка става на 50г. май месец. Аз ще и подаря последното гобленче, което избродирах. Тя просто искаше да й го избродирам и на нея, така че, съм сигурна, че ще й хареса. Ще го сложа в рамка, а може и да го осветя, защото е като иконка. Иначе идеята за екскурзия не е лоша, ама не върви да отиде сама  Peace.

# 235
  • гр.Добрич
Здравейте на всички. Не съм се включвала, но и няма кой знае какво за писане.
Ивчо е добре. Поотшумяха проблемите с коремчето май, сега ни остава да поддържаме добри стойности на захарта, което засега е почти невъзможно. Станал е доста агресивен. Вашите деца как са, дали е свързано с болестта и многото емоции напоследък? Sad

Как са всички болнички днес?

Pouh, още като четох преди няколко странички твоя пост щях да се включвам, после забравих и т.н. Ивчо също почти нищо не казва - само мама, тати, баба и куче е все баба и всичко е кака. Сега заради боцкането ползваме много памук и за него си има думичка и на боклука вика ку. Като бяхме в клинката за диабета имаше психоложка, която работеше с децата и тя каза, че вече трябвало да казва "дай" и "на". Той обаче само ръмжи и се сърди. Иначе всичко разбира.

# 236
Спинки, радвам се че се разписа Hug.Дано Ивчо и занапред  върви  смао към подобрение Praynig
За агресията- може и да е комплексно, но със сигурност  им е общ период в тази възраст.Дари и тя се опитва така да ми се "радва" Twisted Evil
За думичките- колото и тривиално да звучи- не се притеснявайте.Наистина всяко дете си е индивидуално.Аз записвах репертоара на Дари и  се оказа че има актив от около 40 думички.Обаче онзи ден чух една нейна приятелка (малко по-голяма от Дари), която вече беше готова да разказва приказки #Crazy
За подаръка за РД на майка ми- мисля си за   малка почивка( ще съгласувам с баща ми ,з а да видим кога и как  може да си освободят някой и друг ден).Може и само  уикенд да е, но - мисля  че ще й хареса.Сега се чудя между Трявна и Арбанаси newsm78.И понеже съм ходила преди 100 години там, почти нямам адекватни спомени.МОля за мнения ,съвети и препоръки  Praynig

# 237
  • София
Ауууууууу,девойки,съвсем се излагате :naughty:4 дена си стоим на 12та страница,как може така Crossing Arms Twisted Evil
Пепър,я вземи се появи да пораздвижиш малко темата Laughing
Шегата настрана,понеже обещах да докладвам след очния лекар,та влизам да си спазя обещанието - вчера водих джувката при д-р Топов(Пух Heart Eyes).Страшно съм доволна от лекаря и прегледа. Изключително щатен и компетентен преглед проведе. Първо да поясня защо ми е толкова важен този преглед-аз съм 5 диоптъра късогледа и ми е по наследство,подсилено естествено от четене на нощна лампа,но все пак наследствено,затова държа Ина да я наблюдавам от малка,за да мога да реагирам навреме. Прегледа се състоя по следния начин:първо я прегледа с една лампичка и каза,че няма диоптър,на за точни резултати й разшири зениците.3 пъти през 5 мин й капа капки,които НЕ са атропин, и половин час след последното накапване направи детайлния преглед.Провери я за диоптър и астигматизъм пак с нещо подобно на лампичка и една линийка,на която бяха наредени различни лупи,хубавото е,че нито й е бъркал в очите,нито по някакъв начин изпитва болка или дискомфорт,става от разстояние и за 2 минути.После й прегледа очните дъна(натова малко поплака,защото се залепи за лицето й). Резултатът от прегледа при нас е,че няма астигматизъм и кривогледство,но при нормални 1-2 диоптъра далекогледство на тази възраст,тя ги няма,което означава,че е предразположена към късогледство,което не ме изненада. На 3-4 годинки,когато започне да разпознава и казва кой премет какъв е ще ходим пак. Дано не съм досадила,но поне спомогнах за изписването на прословутата 12та страница Joy

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 11:17 от bubcheto15

# 238
  • гр.София
 Привет!
 Вчера беше такова лято,че макар и не съвсем оздравели-излязохме навън със София.
 Много са ви млади майките,пу,пу!

Предложение за пицария за мамешка сбирка.На ул.Веслец,до Дондуков е, има "Дон Домат" на 3 етажа-много рядко няма места.А е супер централно мястото (зависи майки от кои краища на София ще се сбираме) . Наблизо пък е и новата пицария на Лео от Биг Брадър. Но там е по-луксозно, а и мястото не е голямо,вечер ще е пълно.

Пух, разбира се,че си лоша майка-Миташки вече трябваше стихотворения да рецитира,ехе-е-е Wink

Към ходилите в зоопарка-животните не са ли все още прибрани вътре? И на мен ми се ходи,но чакам пролетта.

И София е агресивна. Ръмжи,хапе и удря с ръка-нищо от това не е виждала друг да го прави.Ако й взимам нещо от ръката-пищи с пълно гърло.
 Навън определено е малко по-послушна.

# 239
  • София
Blanc -  и аз гласувам също за тази пицария - просторно е, няма да миришем на цигарен дим, само дето няма пържени картофи  Cry, ама найсе ще отслабваме  Wink обаче имат хубави салати  Blush
Дали може да се правят там резервации???

ааа, от вчера дадох указания на лелята - да учат  Naughty пък да видим....Според мъжът ми - нека да играе - все пак сега му се е паднало, пък после цял живот това ще прави.....

Бубче и ние много харесахме д-р Топов.

приятен ден

Общи условия

Активация на акаунт