Баба Марта бързала, на Габровчето мартеничка вързала

• 17 247
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на малките мъже - много здраве и само усмивки на тях и майките им   bouquet  bouquet  bouquet

Още не съм родила, утре отивам да ми направят запис на тоновете и се договорихме с д-р Анчев че ако всичко е наред до Четвъртък поне ще чакам в къщи после ще видим. Това е от мен

Весело изкарване на празниците и да нацелувате рождениците Heart Eyes

# 106
Здравейте. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШО И ГОГО. Да растат весели и щастливи и много да радват мама и тате.  newsm59 newsm38  Gift  bigdance2  ura ( не знам как се слагат картинки  Embarassed някой ако иска може да ми каже)
Качила съм картинки в албумчето, може да ни видите ( мен и бебока)

# 107
Имах предвид снимки.
 Някой да е захранвал с оризова каша. Как, кога, по колко. ?

# 108
Здравейте и от мен.Не съм писала отдавна.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШО И ГОГО. С пожелание да растат весели и щастливи, и да имат безгрижно детство. Нека бъдат гордостта на мама и тате! Весело празнуване!

# 109
ЧЕСТИТ РОЖДЕН  ДЕН  НА ГОГИ И МИШОНИ, ДА РАСТЪТ ЗДРАВИ ,УМНИ , КРАСИВИ И ИГРИВИ

t_nestorova , малкия чочко е страхотен с тази 24 каратова усмивка, ще очаровате мадамите по градинките Mr. Green

# 110
Чакаме снимки момичета, искаме подробности от празника.  Wink

# 111
  • Габрово
Благодаря и на останалите момичета за хубавите пожелания  Hug!

За съжаление от днес - в градината, няма снимки, че апарата нещо не беше наред. Същинският купон ще бъде в събота и тогава ще щракаме на воля  Wink. И след това ще ви се покажем  Mr. Green.

# 112
Имах предвид снимки.
 Някой да е захранвал с оризова каша. Как, кога, по колко. ?

Аз захраних с оризова каша - безмлечна на Милупа. Захраних малко преди да направи 6 месеца, давах я на обяд. Започнах с 1ч.л каша смесена с кърма, на другия ден 1 1/2ч.л, 2ч.л. ,3 ч.л и т.н. Ако те интересува още нещо пиши на лични.

# 113
честито на рождениците   bouquet  bouquet, аз пак късно съм видяла за което се извинявам Wink

ralid успех и стискаме палци всичко да мине добре и чакаме радостната новина Hug

# 114
Здаравейте. Минавам набързо само да се похвалим, днес бръкнах в устата на Криско , че беше налапал някаква хартия и нещо ме одраска и като погледнах а, Първото ни зъбче е тука  Laughing

# 115
Честито зъбче на Криско и лесно излизане и на останалите Hug

# 116
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Благодаря за  пожеланията- снимки ще кача по-късно!!!
Вече и Гого проходи- пусна се много пъти 1 ден преди рожденния си ден, но ако тази година февруари нямаше 29 дена, щеше да е точно на рожденния ден!
Дано всичко с Ралид да е наред!! Praynig

# 117
Благодаря ala-bala.   bouquet И така зъбче имаме, обаче как да се справя с кър Hugенето и хапането. До сега ме стискаше с венците и като му се скарам пуска, ама тази сутрин ме ухапа зверски. Давайте съвети как се справихте вие и въобще имахте ли този проблем.

# 118
Честито зъбче на Криско и лесно излизане и на останалите Hug

и да му купите нещо беличко че да са му здрави зъбките   bouquet

# 119
Честито първо зъбче на Криско!
Съвети за хапането не мога да ти дам, защото Михаела ме хапеше зверски и се отби. Рая пък нямаше зъби и пак сама се отби Sad

Общи условия

Активация на акаунт