Баба Марта бързала, на Габровчето мартеничка вързала

• 17 243
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
Браво на Гого smile3501.

# 121
Браво на Гого, честити крачета, да са му мн здравички и пъргави. Grinning
Здаравейте. Минавам набързо само да се похвалим, днес бръкнах в устата на Криско , че беше налапал някаква хартия и нещо ме одраска и като погледнах а, Първото ни зъбче е тука  Laughing
  Относно хапането има мн статии, но аз това на което наблягах е да не се карам на Васко, а да му говоря нежно , че мама я боли , да не стиска с зъбки, дори и да ме заболи, не си позволявам да извикам, защото има два вариянта или да се стресне и да не желае повече да го кърмя или да си помисли ,че си играем и нарочно да го прави. действа говоренето, малки са но усещат по интонацията, че трябва да са по-нежни. Успех  и търпение . Peace

# 122
Чесити крачета на Гого, много да бяга с тях и много да са здрави - и на мама и на мама че да го гони Hug

Днес времето малко по кофти и гледайте какво сатва с темата чудо чудо  Laughing Laughing Laughing Party

# 123
Честито първо зъбче на Кристиян. Моето зверче има две зъбчета, и се кърмим все още. За сега не ме е "захапвал", но се опитва да се "чеше" с гърдата ми ( не знам как да го опиша по друг начин ). И аз съм съгласна с написаното от kallii - за интонацията и начина по който говориш на детенцето. Успех.
Браво за проходилия Гого. Бързи крачета му желая.

Честито зъбче на Криско и лесно излизане и на останалите Hug

и да му купите нещо беличко че да са му здрави зъбките    bouquet
?!? Това някакво суеверие ли е? Обясни повече ако обичаш.

# 124
Честито зъбче на Криско! Peace

Честити крачета на Гого! Peace

Ралид, чакаме хубави новини! Heart Eyes

# 125
Честито на Гого за кръчетата а на Криско честито за зъбчето bouquet

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 14:14 от buba76_

# 126
Когато на детето му прокара първото зъбче  му се купува нещо бяло (дрешка играчка каквото ви дойде на ума) за да са му здрави зъбките на детето - това е суеверието

# 127
Когато на детето му прокара първото зъбче  му се купува нещо бяло (дрешка играчка каквото ви дойде на ума) за да са му здрави зъбките на детето - това е суеверието

Благодаря ти   bouquet
Е, ние малко сме закъсняли...

# 128
Я колко хубави новини  bouquet
 Честити крачета на малкия Гошко   Stuck Out Tongue Closed Eyes
 Честито първо зъбче на Кристиянчо newsm68 newsm44

# 129

Това суеверие съм го спазила без да знам. Mr. Green Първото зъбче на Рая проби на 3.03, а на 7.03 й купих една бяла дрешка - ето, че не е било напразно Wink

# 130
Мацки, имайте едно наум като събирате децата в закрити помещения, че Деница барна новия вирус с повръщането и разстройството, и сега майка и жална... Cry  #Crazy Cry #Crazy

# 131
kато се започнат тези вируси край нямат, дано побързо оздравява Деница , че детето не му е лесно.
дени давай снимки от тържеството, искаме да видим рожденника Hug

# 132
Момичета, имам един малко тъп въпрос:
Тази свещ, която виждам по снимките за рожден ден откъде сте я купили и какъв е номера- че сама си  изгасва и няма нужда да я духват или какво. Простете невежеството ми.

# 133
Мацки, имайте едно наум като събирате децата в закрити помещения, че Деница барна новия вирус с повръщането и разстройството, и сега майка и жална... Cry  #Crazy Cry #Crazy

ох недейте че страшна работа този вирус и с висока температура бил ужас ужас дано ни прескача че инъче  #Crazy #Crazy #Crazy

# 134
ralid, ти докога ще ни изненадваш с появата си тук все така preggo? Заболяха ни палците от fingerscrossed  да чакаме вести от теб, а ти си четеееш форума.Я, бързо  към родилното Laughing

Общи условия

Активация на акаунт