Баба Марта бързала, на Габровчето мартеничка вързала

• 17 237
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
ralid, ти докога ще ни изненадваш с появата си тук все така preggo? Заболяха ни палците от fingerscrossed  да чакаме вести от теб, а ти си четеееш форума.Я, бързо  към родилното Laughing

Laughing Това все едно аз съм го писала.

# 136
Момичета, имам един малко тъп въпрос:
Тази свещ, която виждам по снимките за рожден ден откъде сте я купили и какъв е номера- че сама си  изгасва и няма нужда да я духват или какво. Простете невежеството ми.
Нашата свещ я купихме от сладкарницата , където си купихме и тортата Simple Smile, т.е. от МИна Елит. Предполагам , че я има ипо др места Wink  Свеща просто си догара сама, като бенгалски огън

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 12:44 от kallii

# 137
Kallii, благодаря за инфото  Hug и аз така си мислих.

# 138
ralid, ти докога ще ни изненадваш с появата си тук все така preggo? Заболяха ни палците от fingerscrossed  да чакаме вести от теб, а ти си четеееш форума.Я, бързо  към родилното Laughing

Mr. Green стискам се още  Mr. Green
ходих пак на тонове днес, всичко е наред и Анчев ме остави за Събота да чакам вкъщи. а колко ми е писнало вече аз си знам искам да ми се маха от главата вече ама на явно хубаво се грижа за момата и не и се излиза Twisted Evil

# 139
Хубавите неща стават бавно Laughing Laughing Още малко остана, щъркелът може да дойде още в събота Hug Heart Eyes

# 140
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин

Mr. Green стискам се още  Mr. Green
ходих пак на тонове днес, всичко е наред и Анчев ме остави за Събота да чакам вкъщи. а колко ми е писнало вече аз си знам искам да ми се маха от главата вече ама на явно хубаво се грижа за момата и не и се излиза Twisted Evil

Рали, вярно, че искаш да се отървеш, че тежи и т.н., ама после с двете е лудница. Незнам от собствен опит, но такива са ми наблюденията. Стискаме палци и сме с теб   bouquet

# 141
Момичета, днес моето малко слънчице прави 1 годинка!
Черпя виртуално:

# 142
PEPANP да ти е жива и здрава, да е много усмихната и от късмет да не се отърва  newsm51

newsm59 Весело изкарване на празника newsm59

deni_k  знам че после няма да ми е лесно #Crazy но то така или инъче ще дойде по - добре по бързо да идва и да заминава.

# 143
  • У дома... някъде
PEPANP,да ти е живо и здраво детенцето и да ви дарява с много щастие и усмивки!

Дени,честито ти проходило човеченце! Heart EyesДа има бързи крачета HugКъде са снимките да ги разгледам?
a witch бързо да оздравява принцеската и си я гушкай сега много! Praynig Hug
Честито зъбче на Криско!
Ралид стискаме големи палци и много лесно да се роди бебчето! Heart Eyes

# 144
PEPANP,честита рожденичка!  bouquet
Да е жива и здрава и много щастлива!
Ralid,леко раждане!
Лудницата наистина ще е пълна,но пък като ги видиш как се радват една на друга и ти става много хубаво.

# 145
Честита първа годинка на малката мишка Рая, здраве и безгрижно детство и желая!

valeria81, къде се губиш  Mr. Green

# 146
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честит рожден ден на Рая!!
Да слуша кака, мама и тати и да е здрава и усмихната!!

Снимки ще кача довечера, че когато съм сама с детето не мога да съм на компютъра.  Crazy

# 147
Честита първа годинка на Рая, много щастливи усмивки и пожелаваме с Криси, а на мама и тате, само радостни мигове с нея  bigdance2  party023  Gift
ralid  леко и бързо раждане, то чакането изнервя много, ам после е такава радост   bouquet

# 148
Честита първа годинка на Рая !!!  bouquet
Да расте усмихната и щастлива малката мишчица! Hug Hug Hug

# 149
Честит рожден ден на малката Рая, да расте здрава, умна и добра

Дени, Гого иска ли много да си играете, търси ли те за боричкане, иска ли книжки да му показват? Питам, защото Васко все за боричкане ме търси, а от книжките не се впечатлява, ама ич, чак се чудя как да го заинтригувам. Да кажат др мами, как привлякоха вниманието на техните чочковци към книжките. Моя само от техниките се трогва ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт