МАЙчета 2005 (106)

• 18 682
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Не, но тъкмо ще поупражнява френски  Wink Наско вече пита "Ке ске пас?" и "Ке ско се" - не знам така ли се пише, де, но се сещаш  Laughing

# 226
Добро утро! По кафенце  food010 kaffeetrmker_2 Coffee
Приятен ден!  Nature Sunny  Nature Sun With Face

# 227
Здравейте муцки!
Аз приспах Радо и трябва да оправям къщата,защото бомба е меко казано паднала удома,но реших първо да ви навестя! Heart Eyes
Вчера ходихме в Еленския Балкан на РД на свекър ми.Добре изкарахме,на връщане бях шофьор и в тази чест Радо не спря да реве в кошницата(зъбките яко го притесняват милия),та се наложи тати да го държи в ръце и като пристигнахме Владо се беше схванал Joy hahahaДа види лесно ли е! Blush
Валя,благодаря за личния поздрав на 8 март,да ти се връщат пожеланията стократно.За съжаление бях си забравила телефона в свекърите и едва вчера вечерта си прочетох смс-са.Още веднъж благодаря, мила!  bouquet
И сега малко искрено и лично-да ви се оплача,че много се измарям физически и вечер заспивам като талпа ,щом помириша леглото,а мъжа вече недоволства относно.....кекса! Rolling EyesИ трябва да се стегна,че.....Вие кога я вършите тая работа?Тази вечер да взема да му спретна нещо по-така,ама какво да е то? newsm78Бати ужаса,фантазията ми има почивен ден явно!
Приятен ден от мен,пък ако довечера усетите земетресение....ще знаете къде е епицентъра bowuu

# 228
  • Bristol
Дидка, не знам дали си гледала третата серия на Шрек, когато им се родиха тризнаци. Момента, който впечатли  и мъж ми беше, тъкмо са приспали бебетата, Шрек поглежда палаво към Фиона и казва, а сега какво ще правим  Twisted Evil Следващият кадър е двамата в леглото... сладко похъркващи  Laughing

# 229
Привет и от мен.

При нас нищо ново.
Днес с Теа извървяхме половината път до градината пеша.
Времето беше приятно, но леко хладно.

В събота вечерта си имахме първия гост на Теа с преспиване - дойдоха едни приятели с детенце (всъщност беше само таткото с дъщеричката, майката не беше в София), стана късно и им предложих да спят у нас. Но понеже нямаше много варианти за комбинации, аз спах с децата на горния етаж, а татковциге се гушкаха на долния Mr. Green Та приспивах две деца наведнъж и се видях в чудо, майките на двама, не ви е лесно. То другото момиченце е много кротичко, но моето диване буквално не го остави да заспи. Вечерта си играха разкошно, но, след като предишната вечер успяха да заспят в 12, на сутринта станаха в 6:45, Теа беше кисела и се държа ужасно към гостенчето - това да не пипа, онова да не пипа... на нас пък ни дойдоха и други гости, легнахме си в 3, така че едвам гледах вчера....такива работи, после я водихме в Борисовата, едвам си тръгнахме и така... друго си е да е топличко времето.

Иначе аз в събота бях до 8 ч. на работа, но пък успях да си я свърша, така че в неделя не ми се наложи да си включвам компютъра дори - то като повод за празник стана, не се беше случвало повече от месец...

Друго какво - предадох повечето от гадните проекти. Остава ми още едно нещо и после се надявам на 2-3 дни отпуск.

Малко съм притеснена, защото майка ми има някакъв проблем с виене на свят и равновесието. Мислехме си, че е за очила, днес беше на очен лекар, но се оказа, че проблемът не е в това. В сряда е на невролог и ми е свито отвърте... Дано не е нещо сериозно Praynig

# 230
Кекс? Какво беше това Wink

# 231
Здрасти!

Да драсна 2-3 реда...Бях нощна и спах само час и половина. Сега се чувствам като във филм, всичко ми е на бавен кадър и все едно гледам отстрани какво се случва Crazy

Ние сме добре, дребен е добре. Кекса се оправи напоследък, иначе до скоро мерака ми нещо се беше изпарил. Откакто започнах работа ужасно много неща в живота ми се промениха, и това беше едно от тях. И при почти всички (без едно само) промяната е към по-добро. Grinning

Отивам да простря, да се помотая още малко до 16, а после ще си прибера дребосъка и ще пощуреем малко в детската градинка пред блока. Hug

# 232
Така и така реших да попиша малко, та да се похваля и да благодаря. Августа, огрооомно благодаря!  bouquet

Преди около месец, когато обривите на Дени бяха в един от пиковете си, Августа ми изпрати  истинска розова вода. Започнах по няколко пъти дневно да минавам всички обриви с памуче, напоено във водата и след това мажа с д-р Тайс и още след 2-3 дни започна да се забелязва промяна. След 4-5 дни най-после личицето на Дени беше чисто, отдавна не го бях виждала такова. Сега вече няма почти никакви обриви. Личат си местата (обривите винаги се появяват на едни и същи места), но почти няма пъпки и много рядко го засърбява. Понякога каторазчеше някое от местата, обрива веднага започва да се активизира, но минава до 1-2 дни. Много съм щастлива да му гледам кожичката чиста най-сетне. Ето ви снимка да видите как изглеждаше единият от обривите в един от лошите моменти  http://images22.snimka.bg/004728334.jpg Страхотна реклама направих, ама наистина съм много благодарна и щастлива Simple Smile

# 233
За кекса, правим,обикновенно вечер или сутрн като заведа Ники на градина!Ама с времето.....
Радвам се ,че на  Дени нищо му няма вече.

# 234
Сиска, много, искрено и с цялото си сърце се радвам  newsm68 newsm44 newsm68
Моята роля в случая не беше толкова важна  Embarassed Истинската заслуга е на розовата вода...която за съжаление не се намира по магазините в този си вид. Но когато е истинска, лекува страшно много неща, аз съм жив свидетел на това  Peace
Много се радвам и се надявам, че проблемът ще се разреши, Дени е толкова красиво дете  Hug
Момичета, честит празник на патерици! Вие сте прекрасни майки и жени, целувки много от мен на всички   bouquet
За кекса...какво беше това наистина  Rolling Eyes

# 235
Аре стига пък вие, де! Какво беше това, какво беше... аааа...  Naughty
Редовно чукваме яйцата за кекса  Wink

До "често-викащите-майки" ми е питането - вашите дребосъци крещят ли с пълно гърло по-често, отколкото е необходимо? Наско така се е научил да вика, чееее...не говори, не пита, а крещи. От мен се е научил, ама сега как да го отуча?  Embarassed А като се раззяпа в някое заведение и направо умирам от срам. Не дава и никой да го закачи. Писка, вряска, дърпа се. Като някое диваче е.

Иначе мисля, че добре се адаптира в "групата". Всеки ден като попитам как е бил, госпожите казват, че се закачал с децата и че бил буйничък. И аз се притеснявам, че щом ми го казват, значи нещо се държи ненормално. Пък същевременно твърдят, че ги слушал, като му кажат нещо. И от какво всъщност се оплакват, не мога да разбера. Или се застраховат, ако някое по-голямо дете го ступа някой ден, не знам?! Щом ги слуша, добре. Какво да направя, че ходи и се закача. Казвам му да не се бие и да не дърпа играчките, защото децата няма да искат да си играят с него. А той пак си се закача. Не знам, дано не си го взема набит някой ден  Rolling Eyes

# 236
Биренка,момченацата са палави, много важно,щом слуша.За крещенето,незнам Ники вика рядко,но от време на време крещи.

# 237
Добро утро!
Присъединявам се с чаша кафе Grinning

Сиска, все така на хубави неща да ви върви, вие заслужавате! Пу- пу
Аз също съм фен на розовата вода, макар да ползвам това, което се предлага по магазините. Ползвам я за освежаване на лицето. Августа, ако знаеш коя е "най-истинска" от купешките- сподели.
За кексуването- зимно време толкова се отегчавам от живота си, че съм постоянно уморена. Мъжът ми през зимата гледа тъжно Embarassed. В края на март обикновено се "събуждам" Mr. Green.
Биренка, аз понавиквам мойто диване, но тя не крещи. Иначе и тя не дава никой да я пипне и се държи като ощипана, ако я заговори някой.
Тиа, не съм срещала книжка за Барбароните, но имаме диск с доста филмчета. Качеството и звука не са много добри, пък и е на френски. Сестра ми каза, че само това е намерила в нета.
Последните изцепки на Ава:
Онзи ден и държа ръката, защото "акото мого тудно" и в един момент тя взима лицето ми в ръчичките си и ми казва "имаш много хубави очи"  Joy
Обаче върха беше, когато понечи да ме целуне с отворена уста Shocked. Не издадох, че съм шокирана и обясних, че така се целуват само големите. бла, бла...
Малко се притеснявам от момента в който ще поиска да цуне така и татка си Mr. Green, щот нали се сещате как ще се шокира и кой ще е виновен Whistling

# 238
  • Варна
Биренка и моите крещят. Аз също мисля, че има връзка с това, че аз крещя. Embarassed
Иво е кротък на яслата или поне така казват.
При нас нещата малко по малко си идват на нещата. След два-три напрегнати дни и разправии надявам се пак да влезем в ритъм.
Гледам пишете за кекса. Правим го веднъж седмично в събота или неделя, колкото да не е без хич. През седмицата все не успяваме. Embarassed

# 239
Дребен не крещи. Понякога като го хванат лудите, започва да се надвиква,ама е рядкост, не му е навик.

Ренка, не се притеснявай за Насето. Той си е оправен. Моя Дени се води от по-кротките деца в градинката, ама понякога се дърпа и бие с дечицата в групата. Той всъщност откакто тръгна на градина, започна да се брани, защото започна да се сблъсква с агресията в другите деца. Не е някакъв побойник, ама се защитава. Егати, всеки ден се оплаква че Михаела пак го е била - е, как да не го посъветвам следващия път като му посегне да не стои като статуя, амаха Crossing Arms Но всичко е врамките на нормалното.

Катка, тия дребосъци попиват всичко Laughing И моя кавалер ми прави комплименти - като се приготвя за работа, ме хваща за ръчичка, кара ме да се завъртя да ме огледа и възклицава "Мали, страшна мацка си!" Laughing Laughing Laughing Crazy Ама още не ми налита на целувки Wink

Деспина, време е да се успокоят нещата при вас! Дано да е за дълго Hug

Общи условия

Активация на акаунт