МАЙчета 2005 (106)

• 18 688
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Честит празник, мили мами и съпруги! Бъдете здрави!  Hug   bouquet

# 211
Чеситит празник мами!

Пък ние в крайна сметка имаме жувотни в "изобилие" в носа и гърлото. сега ги морим с агуметин. И аз си взех да пия че първо се подозирах че и аз имам, а отделно нещо олепих та вчера бях с яко подута сливица, болящо ухо и фибрилна Т. Днес след като се наспах порядъчно вече живнах.

Диана не е назад детето. Сега след като вече чува ще дръпне страшно бързо. И аз съм много бясна че в нашта ясла са на едно три и над три годишните и най-малките под две.... ама нямат стая, за да ги разделят, та ще чакаме чак до септември като ни преместят в градината.

Мартеа намисли как да релаксираш емоционално, защото така всичко се затлачва още повече и семейно и служебно.  Heart Eyes .

Деспина съболезнования.

# 212

Весели усмивки на лицето, топли чувства в сърцето и неизчерпаемо пролетно настроение в душата!

Деспинка, ужасно съжалявам!Приеми искренните ми съболезнования!

# 213
Честит 8ми март!

# 214
Честит 8 март!Да сте много обичани и уважавани жени!  bouquet

# 215
Честит празник мили МАЙЧЕТА!!! Нека винаги усмивка да грее на  лицата ви и любов да изпълва сърцата ви!

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 14:56 от valia77

# 216
честит празник и от мен  bouquet

Иви честит ви рожденик  bouquet

# 217
Мами помагайте с бърз отговор - тия замръзените пици как се приготвят? На опаковката не става много ясно да я размразя и да пека 10 минути или замръзена да я бухна? направос ме е срам с въпроса, обаче иначе ще се размине празничното "сготвено" от мъжо  Laughing

# 218
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МАЙЧЕТА! БЪДЕТЕ ВИНАГИ ЖЕЛАНИ, ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ! Hug

Иви, да ти е живо и здраво племенничето Grinning

Тиа, то вече сигурно е късно, ама аз така или иначе не мога да ти помогна. Никога не съм приготвяла от замръзените пици, имам си майстор-пицар у дома и ми ги приготвя пресни и топли Wink Пиши дали си се справила Grinning А животните ще ги уморите Peace

Аз сега се прибирам от работа, бях цял ден. Та празничната ни вечеря бяха...сандвичи. Сега ще ходим насам-натам по гости, докато не заспя права.

# 219
Тия щом пише така..приготвяй.Дано бързо убиете животните.
Аз излизам по женски.Приятна вечер на всички!

# 220
Despina, моите съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose

Честит празник, мили майчета! Свидетел съм, че всяка една от вас е страхотна майка и жена и ви желая да сте все така!    bouquet

Мартеа, съжалявам, че си така притеснена - напрегната работа, Теа често боледува, неразбирателства с любимия... Мисля, че може би трябва да си направите един романтичен уикенд (или ден) само с него, ако можете да оставите Теа на някого. Добре би ви се отразило да се поглезите малко двамата, само двамата... Да правите неща, които обичате, но за които никога не остава време в ежедневието (като скрабъл, например - ние много обичаме, но няма време за това и играем на генерал (зарчета) за по 10-15 мин., когато и двамата спят следобед).  Hug И не се нагърбвай с повече, отколкото можеш да носиш.

Диаче, дано подейства това кедрово масло. Тиа, изтребете ги до крак гадинките! Сиска, супер, че нещата при вас са идилични, дай боже всекиму! Иви, ще се справите с пампата лятоска, не се тревожи, малко ли преживя Теа, голямо геройче ни е тя!!!

бъдете здрави всички и хубав празник!  Heart Eyes

# 221
Добрютру!
Сготвихме ги успешно пиците. Размразени в микровелето и после във фурната. Не станаха лоши никак.

Мами някой да е срещал книжка за Барбароните из книжарниците? Успях да намеря само една постната с картинките в нета  Cry , а ми се ще да "запозная" Калоян с тези същества.

Калоян току що обясни на баба и дядо, че днес ще отиде да им занесе халва и да им иска прошка  Heart Eyes.

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 10:00 от Tia

# 222
Здравейте и от мене!
Аз изкарах тежка-купонджийска нощ,по женски, изкарахме много добре.
Сега се приготвяме с Ники ,че сме на чрд -детски.
Тиа, каква марка са пиците?

# 223
Тиа, що не му свалиш филмчетата? Ние имаме две серии, Нас много ги обича.

# 224
Хм Камий ами... стандартните замръзени... или биват на видове  newsm78, ще погледна следващия път като пазаруваме.

Биренка преведени ли са?

Общи условия

Активация на акаунт