МАЙчета 2005 (106)

• 18 691
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Деспина, моите съболезнования.
Отиди в някоя погребална агенция, те по принцип поемат цялата организация. Ако имаш нужда от друга информация, пиши ми на лични, за съжаление скоро минах през това Confused

# 196
Деси,съжалявам!Искрени съболезнования!
Не можеш ли някоя комшийка или позната да гледа децата за два часа,да не ги вземаш на гробищата?Ако бях във Варна с удоволствие бих ти помогнала!Още веднъж съжалявам за загубата ви! Cry

# 197
Деси, съболезнования Sad Sad Ще помагаме както можем от разстояние Sad

# 198
  • Варна
Благодаря ви момичета.
За децата се обадих на майка и тя ще дойде утре от Русе да стои при тях. Честно казано виждат ми се малки за ходене на гробища.
Вече идва личната и написа смъртния акт, така че ще ходим на гробищата да се уговаряме и ще търсим траурна агенция.
Аз я облякох и нагласих, доколкото мога и сега остава да се приготви нещо за раздаване. Пратих мъжа ми да купува, каквото се сетих.
На баба ми правих и маса после, но сега честно казано не знам. Някакви риби помня и някакъв боб и кисело зеле или нещо подобно. Пак беше по време на пости.

# 199
Деси, моите съболезнования  Sad
Каквото друго имам да ти кажа, го пратих на лични -да не напсихарваме момичетата излишно  Hug

# 200
Деспинка, съжалявам!

# 201
Despina, моите съболезнования Cry!!!
Взела си най-правилното решение да не водиш децата на гробищата...

# 202
  • София
Деспина моите съболезнования!
С нищо не мога да ти бъда полезна, хем за няколко години си отидоха няколко човека до мен...просто всичко ми е като в сън.
Обърнете се към погребална агенция, те ще кажат и свършат всичко.
Децата нямат място на гробищата, добре е, че си намерила начин.

# 203
Деси, приеми и моите съболезнования  Sad
Честно казано наистина е най- добре, че децата няма да са на гробищата...аз обаче като почина дядо ми заведох Теа на гробищата- просто всички бяхме там, а и тя бе първото му внуче и единственото, което той видя, а и ми беше страшно близък...тя и сега си го познава по снимките, въпреки че тогава беше съвсем мъничка  Cry...а иначе ми казваха че и аз не е хубаво да ходя като кърмачка  newsm78

# 204
Мила Деспина мойте съболезнования!
Много добре ,че майкати ще ги гледа.

# 205

ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ, МИЛИЧКИ Бъдете живи и здрави! Вашите Майки, Баби...изобщо всички ЖЕНИ!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! И весело посрещане! Hug

# 206
Добро утро, момичета  Hug
Честит Празник отново от мен!Заповядайте по кафенце:

И да почерпя за здравето на моят племеник Дани, който днес става на 2 годинки:

# 207
            Честит празник момичета! Да сте много обичани !

# 208

Честит празник!  bouquet

Изпратих Ава при баба и. В последно време още от сутринта прави всичко възможно да  ми вгорчи деня. А на мен ми е много тъпо днес и аз не знам защо.

Деспинка, кураж Hug Съжалявам за загубата ви.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт