Що не вземете да изнесете дивана на първо време, едни приятели имаха така проблем с кихане, кашляне и сополи от един мокет

Бързо оздравяване.

Много ми е кеф
Тези, на които им минаха тържествата, кажете подарихте ли цветя на госпожите? Аз съм в чуденка с колко букета да се подготвя, като не знам колко жени ще има на тържеството
Кофти ще е някоя от присъстващите да остане без цвете,ама пък не мога да отида с 20 букета и да си върна 15 примерно

и си влезе като първия пич.

...аз си правих рентгенова снимка на бял дроб, понеже много ме болят ребрата отдясно- всичко е наред, но при смях, кихане, кашляне, даже движение и кърмене легнала настрани много ме боли- нещо с неясен произход и сега мажа някакво билково кремче78
...не си казва изобщо
...ама поне за акането е винаги след хранене и я слагам навреме, но за пишането голям проблем...на лято ще се борим пак наново
...а миналото лято всичко беше 6- даже навън си казваше за пишането, не мокрехме гащите и панталонките...а сега
драма...
...не че виждам някакъв кой знае какъв напредък, ама поне да не дърпа назад...докато беше болничка и не искаше никак да ходи...все искаше да я нося...
, а Теа с дядо си навъртяха голям километраж...живнахме малко 
...и племеника ми Дани става на 2 на 8- ми- купих подаръци и за него...и така...

Това е хубаво, много даже
А и подновяването на главата дава директно отражение върху самочувствието
За Теа-не знам, предполагам, че лятото пак ще свикне без памперс. Той и Ники след последния АБ (Клацид) почна да се напишква, по-точно да се изтърва(казва, че му се пиша, гледа ме в очите и му тече пишото), просто явно не може да го задържи детето. Но това е на периоди. Само почва, после спира, какво е това-не знам 

Трудно е така, като не познаваш обстоятелствата да раздаваш мнения наляво и надясно. За работата-то малко си зависи и от нас, да ти кажа-аз започнах да отказвам вече преводи, просто не издържам физически, а и милионерка не съм станала
Така че там ти си решаваш. За боледуванията на Теа-ами в София си, пробвай нещо друго-хомеопатия, нещо, чувам цял център имало там, хората оттук ходят и са доволни
За отношенията със съпруга-аз вече ти казах някои неща, не искам да ти бърникам още из раната. Ти вярваш, че той е човекът за тебе - добре...въпросът е да ти е хубаво. Иначе не си заслужава този живот, нали знаеш...