МАЙчета 2005 (106)

• 18 692
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Ами я го виж това кедрово масло, че ако си доволна да давш по редичката... Hug
Що не вземете да изнесете дивана на първо време, едни приятели имаха така проблем с кихане, кашляне и сополи от един мокет newsm78

# 181
  • Варна
Дианче, дано ми мине по-бързо на Павчето. А за дивана напълно е възможно да прави някаква алергична реакция Любчо на нещо от състава му. Брат ми правеше такава реакция от вълнените китеници и от килимите тип персийски.
За тържество при нас нищо не се чува, ама те и нашите не са от тия дето нещо казват. Трябва да ги питаш изрично, за да получиш някаква информация.
Августа, много ви е готин ергена. Hug
За кедровото масло и аз бях чувала хубави неща навремето. Баща ми беше донесъл кедрово семе от съюза, преди години.
Аз продължавам да съм зле. Вчера както бях с 39 градуса ги водих и двамата по ясли и градини и имах чувството, че вървя в памук. Продължавам да съм с разтройство и повръщане, въпреки антибиотика. Абе пълна гадост.
Но най-лошото е че и Детелинка отново се разболява. Носа и е запушен и нощем кашли и се дави.
Тая година е направо отвратителна. Само болести и няма оправяне. Sick

# 182
Тук съм.
Дори не ми се говори.
До 11ти съм в някакъв кошмар в работата, очертава се и да спя тук.
Теа отново е болна.
С баща й отново сме скарани.
Има ли смисъл да пиша.

Диана, не ми се сърди, нали, но да не ви прави кучето някоя беля?

# 183
  • София
Деспина, то при вас няма празно  Tired Бързо оздравяване.

Мартеа, а на теб...бързо оправяне от всичко   bouquet
Разбира се, че не се сърдя. Няма да се разсърдя, ако напишеш малко повечко за вас   bouquet
Кучката от доста време не я пускаме вътре. Стои си навън и Любака няма достъп до нея. А и когато сме по двора нито има хрема, нито кашля. Започва да кашля само когато си легне, т.е. на дивана или се заиграе там (много му е удобно за писане, четене и т.н.). А той е една трошкаа...ужасна работа.

# 184
И нас ни чака осмомартенско тържество. Утре е денят! Grinning Много ми е кеф Heart Eyes Тези, на които им минаха тържествата, кажете подарихте ли цветя на госпожите? Аз съм в чуденка с колко букета да се подготвя, като не знам колко жени ще има на тържеството newsm78 Кофти ще е някоя от присъстващите да остане без цвете,ама пък не мога да отида с 20 букета и да си върна 15 примерно Laughing

Иначе с Дени всичко е ОК. От тази седмица пак е на ясла след 2 седмично прекъсване. Ходи с голям кеф, ама Михаела продължава да налага момченцата. Онзи ден го прибрахме с рана на бузата - Михаела го ударила с едно камионче. Всеки ден ги бие тая хулиганка, амаха. Ама ние сме го научили Дени Wink Wink Wink

Тази сутрин нещо превъртя и заяви, че днес не иска да ходи на градинка, защото го мързи. Даже почти се разплака, като в началото на градинския етап. Като влязохме в групата и го преоблякохме, продължаваше да не иска. Заяви,че го мързи да влиза в групата, но ще си поседи малко на пейката и ще си помисли. Ако реши, ще влезе Laughing Поумува малко, пък накрая заяви "Хайде, от мен да мине, реших да вляза" Grinning и си влезе като първия пич.

За мен....всичко е ОК, работата, колеги, семейството, детенце,мъж, роднини...пу-пу Simple Smile

Аз пак да си кажа, чета ви всеки ден, и то по няколко пъти, ама някак толкова скучен, идиличен и спокоен живот водим,че чак няма какво да ви пиша Laughing

Целувуки на всички Hug

# 185
Дианче, може би си чела за чревната непроходимост, но да кажа и аз като изпитала го на свой гръб. Получи ми се след операция. За 5 дни започнах да повръщам, не можех да ходя до тоалетна, на седмия-осмия ден коремът ми се беше подул като на бременна в шестия месец. Нямах никакъв апетит, сложех ли капка или залък в уатата си, отивах да го повръщам. На 12-я ден ме взеха в болница с диагноза червна непроходимост. Първата дума на лекаря беше, че ако до ден-два не започна да ходя до тоалетна, ще ме режат, за да "ме оправят". Оправих се с шоколадче "комфорт" - от тези със слабително действие. Трябвало да се яде по половинка, аз изядох цяло. Цяла нощ не спах от жестоки, нетърпими колики. А на сутринта успях да ида до тоалетна. До вечерта се прочистих, а до няколко дни коремът ми се събра в нормален вид, Започнах да си ям и да си пия.
А понеже Павел е малък за такова шоколадче, само ще ти кажа, че съдържанието му е: сена на прах, джинджифил, лецитин и ванилин. Вероятно някоя от тези съставки или всичките заедно имат слабително действие.
Дано да съм била полезна с нещо  Praynig

Мартеа, да се оправяте бързо!

# 186
  • София
Биренка, мерси за споделеното. И аз четох за тези признаци, а Павел няма нито един от тях! Тогава майчинският ми инстинкт не ме подлъга. После, като прочетох за симптомите и се успокоих. Естествено, че го дебна и се вглеждам в него все още, ама..с лека ръка да ми облъчват детето няма да стане. И си ака нормално детето, изобщо..презастраховат себе си, а не си дават сметка какво ще се случи, ако някоя клетка мутира от тези снимки.
А за теб не знаех, че си имала такъв проблем. Добре, че си се оправила без операция, че каакви страхотии прочетох  Sick

Сиска, ами купи повечко единични цветя, там колкото учителки мислиш, че са и по 3бр на жена. Така, ако са повече ще можеш да дадеш на всички по цветенце, а ако са по-малко- ще дадеш на всички по повече.

# 187
Мартеа Hugвсичко ще мине,явно си в някаква дупка.
Диана,нацелувай малките юнаци от нас. Heart Eyes Не съм в час с болестите и не мога да дам съвет.
За тържество и аз незнам,утре ще питам.

# 188
Уф душички, много проблеми и болести пак cry:  Hug
Ние все така...вече уж трите сме добре  Heart Eyes...аз си правих рентгенова снимка на бял дроб, понеже много ме болят ребрата отдясно- всичко е наред, но при смях, кихане, кашляне, даже движение и кърмене легнала настрани много ме боли- нещо с неясен произход и сега мажа някакво билково кремче78
подстигах се, боядиса се, изхвърлях стари гримове от сватбата Laughing и си взех някои дреболийки...ще си имаме татко на 8 вечерта  Hug
Теа да ви я похваля, че откак махнахме гипса на крачетата преди 4-5 месеца върнахме памперса  Cry...не си казва изобщо  Cry...ама поне за акането е винаги след хранене и я слагам навреме, но за пишането голям проблем...на лято ще се борим пак наново  Sad...а миналото лято всичко беше 6- даже навън си казваше за пишането, не мокрехме гащите и панталонките...а сега  newsm78 драма...
Иначе пак почнахме да я водим 2 пъти на ден на гимнастики  Peace ...не че виждам някакъв кой знае какъв напредък, ама поне да не дърпа назад...докато беше болничка и не искаше никак да ходи...все искаше да я нося...
на 3 март ходихме на центъра, купихме знаменца- Лора не пусна от ръцете си 2 знаменца през цялата разходка...патриотка като майка си  Grinning, а Теа с дядо си навъртяха голям километраж...живнахме малко  Peace
Подаръци купих на мама, свеки и бабата на моя мъж...ама май и на момиченцата ми сладки трябва да взема нещичко  Heart Eyes...и племеника ми Дани става на 2 на 8- ми- купих подаръци и за него...и така...

# 189
По кафенце  food010 kaffeetrmker_2
Ники все така реве сутрин,но иначе е добре.
Лек ден.

# 190
Добро утро!

Камиж, сигурно вече не и е интерено и затова плаче.

Пожелавам на всички болни майки и деца бързо оздравяване!
Скоро си мислех, че ми се ходи на Републиканско... Blush

# 191
Kamij, мерси, за мен мляко  Blush
Момичета, здравейте  Hug
Пожелавам ви един добър ден  Heart Eyes
Иви, ударила си го на шопинг малко, а  Wink Това е хубаво, много даже  Peace А и подновяването на главата дава директно отражение върху самочувствието  Hug За Теа-не знам, предполагам, че лятото пак ще свикне без памперс. Той и Ники след последния АБ (Клацид) почна да се напишква, по-точно да се изтърва(казва, че му се пиша, гледа ме в очите и му тече пишото), просто явно не може да го задържи детето. Но това е на периоди. Само почва, после спира, какво е това-не знам   Thinking
За ходенето-искрено се надявам, че ще свикне и ще ходи все повече-като я видях как плува  Thinking
Мартеа, на теб какво да ти кажа, душице  Hug Трудно е така, като не познаваш обстоятелствата да раздаваш мнения наляво и надясно. За работата-то малко си зависи и от нас, да ти кажа-аз започнах да отказвам вече преводи, просто не издържам физически, а и милионерка не съм станала  Wink Така че там ти си решаваш. За боледуванията на Теа-ами в София си, пробвай нещо друго-хомеопатия, нещо, чувам цял център имало там, хората оттук ходят и са доволни  Peace За отношенията със съпруга-аз вече ти казах някои неща, не искам да ти бърникам още из раната. Ти вярваш, че той е човекът за тебе - добре...въпросът е да ти е хубаво. Иначе не си заслужава този живот, нали знаеш... Peace

# 192
  • Варна
Момичета, много ми е гадно и хем не искам да ви товаря, хем се оказа че освен на вас просто нямам на кого да кажа.
Тази сутрин почина свекърва ми. Тя беше на 81 години и последните 4 прекара на легло в неадекватно състояние, но въпреки това ми е много криво, а мъжа ми е много зле и все пак отиде на работа. Днес ни чакат обичайните търчанки и урежданки.
Децата не са много наясно какво точно става, а утре ще се наложи да ги вземе с нас на гробищата, защото просто нямаме на кого да ги оставим.
А и аз не съм много наясно какво се приготвя и въобще какво се прави. Минала съм вече веднъж през това, когато почина баба, но от тогава нещата са ми като в мъгла и не помня много много какво гласих и какво правих.

# 193
Деси, моите съболезнования!
Обади се на близки и роднини, все ще има някоя баба, която да знае как се действа в такива моменти. Ти и без друго няма да можеш да се справиш с всичко сама. Трябва да се поръчат некролози, ковчег, да се пазари свещеник и така. Това мисля, че се урежда на гробищата - от там попа, а от някоя траурна агенция наоколо - всичко останало.
Сигурно "бърза помощ" вече е идвала да констатира смъртта и да издаде смъртния акт.
Ако можем, ще помагаме!

# 194
  • Mediterraneo
Деспинка, съболезнования.

Общи условия

Активация на акаунт