Къде в Бургас (8) ...

• 66 207
  • 590
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
пан сервиз е единия - на сан стефано 2

# 241
eitalina, каква марка е прахосмукачката?
тъй като, доколкото знам, всеки сервиз е оторизиран да поддържа уредите в гаранция на определена марка. И май е по-добре при него да отидеш, нищо че не е в гаранционен срок или нямаш карта  Wink

.... е как един човек претендира за култура за хранене, без да има култура за писане...

Самсунг е! Мисля, че си права - не се сетих за това и ти благодаря  newsm51, но не би ми била излишна и друга информация в случай, че там не стане! Ще попитам момичето(собственичката на прахосмукачката) дали не си пази документите и гаранцията - там ще е написан адреса на оторизирания сервиз! Благодаря още веднъж! newsm10

# 242
и аз имам сумати гаранции в къщи на Самсунг, че и прахосмукачка

ако не намериш - драсни ще ти пиша довечера, адреси и телефони  Wink

# 243
и аз имам сумати гаранции в къщи на Самсунг, че и прахосмукачка

ако не намериш - драсни ще ти пиша довечера, адреси и телефони  Wink

Благодаря ти Heart Eyes! Няма да е довечера, но утре непременно ще драсна ако тя не си пази гаранцията! Grinning

пан сервиз е единия - на сан стефано 2

Благодаря и на теб  bouquet !

# 244
:
И аз имам ?-че .... къде продават на едро или има склад за фибички /от най-обикновените/, фуркети .... и неща от този род  Praynig Предварително   bouquet

Можеш да провериш в складове или магазини за един лев.Там се предлагат някакви китайски.Аз взимам директно от вносител, обаче с частни лица не работят, затова и да ти кажа фирмата няма да ти е от полза.В какви количества и какво ти трябва?

# 245
  • Бургас
Здравейте, момичета! За първи път пиша, затова ще ме извините, ако сте обсъждали вече детските обувки и по-специално къде в Бургас могат да се намерят хубави детски обувки. Аз се сещам само за Колев и Колев и Geox. Иска ми се нещо по-различно.
Благодаря ви предварително.

# 246
  • България
А някой да знае къде продават в Бс сутиени за кърмачки и бикини за бременни? Thinking

В Братя Миладинови  - магазин 13-ти февруари ( май така беше) Много хубави сутиени за кърмачки по 4 лв. Иначе като бях бременна съм си купувала от подлеза на операта за 20 лв.

# 247
А някой да знае къде продават в Бс сутиени за кърмачки и бикини за бременни? Thinking

В Братя Миладинови  - магазин 13-ти февруари ( май така беше) Много хубави сутиени за кърмачки по 4 лв. Иначе като бях бременна съм си купувала от подлеза на операта за 20 лв.
Не се сещам кой ще е този магазин Thinking Някаква улица поне, ако може.... А тоя под подлеза не знаех, че има бельо за бременни и кърмачки. Вече съм си купила три неща от там и пак съм блялаааа ooooh!
Благодаря и на останалите !  bouquet
А фибички от обикновените няма ли на магазина на Вела -там до Ултрата. Май съм виждала Wink

# 248

Не се сещам кой ще е този магазин Thinking Някаква улица поне, ако може....

Това е по улицата зад новия свободен университет. Улицата мисля беше Вардар...  newsm78 По тази улица е един от клоновете на ДСК. Магазина се пада малко по-встрани на отсрещния тротоар.  От всичко което съм си купила от там съм доволна като качество, а целите са много земни  Peace

# 249
  • България
Отсреща има една пицария , но как  се казваше ... newsm78

# 250
Това улицата където беше "Кахуна" ли е? newsm78
Да не би за нея да говориш Reny27?

# 251
  • По света и У нас
Ji - благодаря за идеите за фибичките   bouquet ... Аз за магазините за един лев се сетих, не съм точно търсила там, но защо ли ми се струва, че по-скоро съвсем обикновени няма да намеря  Thinking ... но пак ще проверя .... Иначе като количество, ще питам майката, която се е наела да ги преработи за Великденския благотворителен базар в Бургас .... Ако не е много голямо като количество: дали ще можем да поръчаме чрез теб  Praynig /примерно когато зареждаш Praynig/

Здравейте, момичета! За първи път пиша, затова ще ме извините, ако сте обсъждали вече детските обувки и по-специално къде в Бургас могат да се намерят хубави детски обувки. Аз се сещам само за Колев и Колев и Geox. Иска ми се нещо по-различно.
Благодаря ви предварително.

Може да провериш освен тези двата и в Полиема на Богориди /или както някои го знаят като магазина на Чико, впрочем предлагат и обувки Чико/, Хиполенда /имат на Бенетон и Фишър Прайс/, в магазин Синди /срещу Механото/, евентуално в магазин Бамболино /зад Окръжна болница/, в Търговски комплекс Кирил и Методий /срещу църквата Кирил и Методий/ - на първия етаж като влезеш в дясно - предлагат Примиджи, магазин Йори на Оборище до Пенсионерския магазин /предлагат на Richter - Австрия http://www.richter.nn-bg.com/, както и в уличката зад Безистена - имаше едно малко магазинче за детски обувки където се намираше приличен избор от тези на Бенетон /единствено не знам дали магазинчето все още съществува  newsm78/ ... сигурно има и други, но поне за тези към момента се сещам  Grinning
Обувките на Чико, както и на Richter са от ценовата гама на Geox  Peace
Успех  Hug

# 252
  • Бургас
...
Това е по улицата зад новия свободен университет. Улицата мисля беше Вардар...  newsm78 По тази улица е един от клоновете на ДСК. Магазина се пада малко по-встрани на отсрещния тротоар.  От всичко което съм си купила от там съм доволна като качество, а целите са много земни  Peace
Срещу "Премиер" ли се пада някъде newsm78

# 253
  • Бургас
Lucyl30, благодаря ти. Hug Скоро наистина не съм обикаляла по всичките тези магазини, но когато съм ходила, не е имало голям избор. Може би аз съм претенциозна Mr. Green Ще ги обиколя пак, макар да ми се иска да отида някъде, където наистина има избор.

Момичета, знаете ли вече, че в Бургас ще има moll? Иееее... Ще бъде отстрани на Метро, до Киров Бош. Откриването на едната част ще е на 11 май, а на другата през есента.

# 254
Цитат
Момичета, знаете ли вече, че в Бургас ще има moll? Иееее... Ще бъде отстрани на Метро, до Киров Бош. Откриването на едната част ще е на 11 май, а на другата през есента.
А пък аз разбрах, че Мол ще става мястото срещу Трията, където се очаква строежа да започне. Щяло да има и подземен паркинг и заведения за хранене. А бе Мол като другите, какво се обяснявам и аз Mr. Green. Ама май нещо се води дело с тая земя там... Аз така бях разбрала преди известно време...ама май нет..

Общи условия

Активация на акаунт