Po4inalo bebe v novia rodilen dom Deva Maria v Burgas?

• 9 599
  • 31
  •   1
Отговори
Niakoi ot vas da e 4ul za slu4ai s po4inalo bebe v bolnica Deva Maria vburgaskiq kvartal Vetren? I podrobnosti???

# 1
  • Бургас
Може ли линк? А аз се сещам защо е публикувано! Това е конкуренция! Няма начин, такива неща се случват. Ако някой ми каже, че това в друга болница не се е случвало няма да му повярвам. Много съжалявам за близките и за бебето  Praynig

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 15:02 от psychology

# 2
Това е гадно " и какво ли още не". Много гадно ще се почувства майката, на която е починало бебето, ако след време го прочете. Да почива в мир бебчо, съжалявам за това , което се е случило  Cry .

# 3
  • Бургас
Това е гадно " и какво ли още не". Много гадно ще се почувства майката, на която е починало бебето, ако след време го прочете. Да почива в мир бебчо, съжалявам за това , което се е случило  Cry .

Написах така, защото не искам да цитирам нещо, което не е вярно. Както вече казах аз не съм лекар

# 4
  • Бургас
Niakoi ot vas da e 4ul za slu4ai s po4inalo bebe v bolnica Deva Maria vburgaskiq kvartal Vetren? I podrobnosti???

Скъпа sofi_1980,
Ние сме сериозна болница и се занимаваме с тежки и много тежки случаи. Това е нормално, когато болницта не си селектира само леки случаи. Важното е в случая, че нашите лекари направиха всичко възможно от себе си разполагат с най-добрата апаратура в Бургаска област и въпреки това... Ние не можем да променим съдбата!
   Нашите съболезнования на майката и близките, ще очакваме родителите родят следващото си бебе живо и здраво. 

# 5
  • на дъното
Съжалявам много за родителите,моите съболезнования.
Цитат
Ние не можем да променим съдбата!
Това със съдбата е най баналното което се чува в такъв случай,нарича се "Късмет"

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 16:39 от silviayo

# 6
Моите съболезнования към родителите  Cry
Започна се поредицата от грешки от нашите "лекари професионалисти".

# 7
Моите съболезнования към родителите  Cry

Що за глупости ! Не четеш ли, че бременнтата жена е била с инфекции ?! Човек не трябва да играе със съдбата си или да разчита на късмета си, но в края на краищата сам си решава. Аз ако знаех, че по време на бременността ми има голям риск за бебето, не бих стигнала до края, дори и най-добрия лекарски екип да е до мен.
Не е грешка на лекарите! Дано някой ден тази жена реши да сподели с нас за случилото се и съм сигурна, че ще се увериш, че не е имало никаква лекарска грешка!!!

Нищо лично!
Поздрав

# 8
Много съжалявам за родителите,които са загубили своето бебче за съжаление се случват такива  неща.
Аз ще ви разкажа за моят случай и за МБАЛ "Дева Мария" за да се убедят всички бъдещи майки на,  които им предстои да раждат, че тази болница е най- добрата  в която работят най-добрите и всеотдаини лекари.
И така аз родих на 19.12.2009 в МБАЛ "Дева Мария" в осмия месец едно недоносено бебенце с много проблеми, което беще на ръба на оцеляването не мога да ви опиша всички проблеми които имаше бебето, защото не съм лекар, но мога да ви кажа, че благодарение на добрата апаратура която има тази болница на лекарите които работят там и дават всичко от себе си утрешния ден ще бъде най-щастливия за нас защото ще приберем своето момченце у дома след 25 дни престои в болницата, в която направиха чудото  нашето бебе да е сред нас.
Мога да изкажа искрените си благодарности на целия екип от лекари, които се бориха, страдаха , молеха и накрая се радват заедно с нас на големия успех.
Изказвам своите благодарности и на собственика на болницата, който е оборудвал тази болница с най-добрата апаратура и е привлякал най- добрите специалисти да работят там.
И за да не стана много досадна в заключение искам още веднъж да ви кажа скъпи бъдещи майки не се колебаите да изберете МБАЛ "Дева Мария" може да сте сигурни че там ще дадат всичко от себе си за да се чувствате комфортно както вие така и вашето бебче.
Искам да пожелая на всички лекари от тази болница да бъдат здрави да продължават да работят със същия дух и ентусиазъм.

# 9
  • на дъното
 ooooh!Аман от хвалби.Да са ви живи и здрави децата,но не е тука мястото за реклама има си тема специално за болницата.
Предлагам темата да се заключи. Peace

# 10
  • Бургас
Тъй де, стига позитивизъм. Който е доволен да си затваря устата. Трябва да плюем и да черним.
Ех, дойде сърце на място. Сега вече може да спим спокойно. Бях се притиснила вече, че няма да има вече кой да плюя. Дам .... В София и Варна няма такива случай.

# 11
Истината е, че има още едно почернено семейство и една майка, която винаги ще страда за детето си и ще се пита какво щеше да бъде ако то беше оцеляло! Явно е, че има лекарска грешка, но може би тя е по-скоро на наблюдаващият АГ. Не мисля, че е ваша работа да коментирате случай с който не сте запознати и особено от хора, които не са писали никога в този подфорум!  Naughty

ooooh!Аман от хвалби.Да са ви живи и здрави децата,но не е тука мястото за реклама има си тема специално за болницата.
Предлагам темата да се заключи. Peace

Peace

Моите съболезнования към родителите!

# 12
 Здравейте от мен и малката Марая,първото бебе на болницата!Хората които следят темите за МБАЛ"Дева Мария" знаят за нашата борба на живот и смърт.Знаят,че моята дъщеря е жива благодарение на хората който обвинявате!Тук вече нестава въпрос за това колко бебета са се родили живи,здрави или недоносени.Тук става въпрос колко майки няма да могат да усетят радоста от това да видиш как ръсте детето ти.Защото това е българина който мачка всичко прекрасно за да стане гнусно.Той иска интрига,клюка и е изпълнен с спортна злоба за надмощие над конкуренцията.Винаги знае как на черното да каже бяло и най-важното да убеди човека до себе си в това.Защо просто не се спрем с това мизерно отношение и над трагедията да сведем глава.
Никой не е застрахован от злото.Аз умирах и се раждах,нагаждайки се с здравословното състояние на дъщеря си.Никой не ми даваше гаранция дали тя ще уживее,но това е кръговрата на живота.Не обвинявах никой друг освен себе си.Давах живота си за неиния.Да тя уцеля,но много други ПО СВЕТА няма да имат този ШАНС.
Мойте съболезнования на родителите и главите високо вдигнати нагоре-ЖИВОТА Е ТОВА!
Мило дете почивай в мир  Praynig
Благодаря на всички хора който се опитват да оправим тази шибана държава.
Още веднаж благодаря и на целия екип на МБАЛ"Дева Мария",на Семир Абумелих и на мн.мн.мн. други хора,че ги има защото заради тях аз съм майка на едно страхотно дете-здраво!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ   bouquet

# 13
Абе защо не си хвалите докторите на определените за това места ooooh!,напишете им именета в белите списъци,тук не е място за хвалби.....................,защото всички ние тук сме пострадали от много "кадърни"лекари

Съжалявам,че още една майка е почернена и то за пореден път в бургаска болница Cry

# 14
Мога само да изкажа моите съболезнования на родителите...

Общи условия

Активация на акаунт