Po4inalo bebe v novia rodilen dom Deva Maria v Burgas?

• 9 606
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Моите най-искренни съболезнования към родителите Cry

# 16
АКО ЗА НЯКОЙ СПАСЯВАНЕТО НА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ И БЛАГОДАРНОСТИТЕ ЗА ХОРАТА КОЙТО СА ГО ДАРИЛИ С ВЪЗДУХ СА ХВАЛБИ,ТО ТОГАВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСРАМИТЕ ОТ СЕБЕ СИ!!ДА СПРЕТЕ ДА СЕ НАРИЧАТЕ ХОРА И ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ В УСТАТА НА ДОБРОТО!И КАК МОЖЕ НЯКОЙ ДА НАПРАВИ ТЕМА ЗА СМЪРТ!!ПРОСТО СЪМ ПОТРЕСЕНА И УЖАСЕНА ОТ НЯКОИ ИНДИВИДИ.ЛИЧНО АЗ ЩЕ НАПРАВЯ ТЕМА ЗА СПАСЕНИТЕ ЖИВОТИ В МБАЛ"ДЕВА МАРИЯ" И ЩАСТЛИВОТО ИЗРАСТВАНЕ НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ. baby_neutral

# 17
 Shocked Shocked Shocked
Ne vikai mila.Mojem da 4etem i s malki bukvi. :xarms:Podforuma ne go pozvoliava.

Da po4iva v mir malkata dy6ica.

pp-Tyk ne e miasto za reklama  Confused

# 18
  • на дъното
Тази тема нямали кой да я заключи?
Радвай се,че не си една от нас,да има такъв подфорум и ще има.Направи си темата и не бъркай ти пък в раните на другите Peace
Цитат
И КАК МОЖЕ НЯКОЙ ДА НАПРАВИ ТЕМА ЗА СМЪРТ
Да може и трябва да има.

# 19
Казвам се Гери Николова и съм на 34г.На11.11.2009г родих дъщеря ми в МБАЛ,,Дева Мария,, при екипа на д-р Георгиев.Благодарение на неговият професионализъм всичко мина успешно,а аз се възтанових изключително бързо от операцията.
Поради несъвместимост в кръвните групи на мен и мъжа ми детето беше с високи стойности на кръвен билерубин.Още на същият ден беше поставено на фототрапия.На 48-ят час стойностите се увеличиха и се наложи обменно кръвопреливане,което проведе д-р Згурова.През следващите дни детето беше подложено на неколкократна фототерапия.През цялото време цялото неонатологично отделение се грижиха неуморно за дъщеря ми .Благодарни сме на всички,но най вече на изключително компетентното отношение на д-р Згурова,която извърши обменното кръвопреливане.Получавахме постоянно информация за състоянието на детето ни и постоянно внимание и разбиране от абсолютно целия персонал.Благодарение на неуморните грижи на екипа на неонтология ,,Дева Мария,, детето се въстанови успешно.Мога да говоря с часове за цялото внимание и разбиране,което буквално на всяка минута получавахме денонощно,но само ще кажа,че не ми се тръгваше от там колкото и пресилено да ви звучи.
Искаме да изразим огромната си благодарност към всички,които  се погижиха за нас това да бъде успешен старт,но най-вече на д-р Геогиев и д-р Згурова.Най-горещо от цялото си сърце бих препоръчала на всички бъдещи майки да се доверят на екипа от специалисти,които работят там и да родят своите деца в МБАЛ ,,Дева Мария,, и ги уверявам,че всичко което ще получат там е на най-високо ниво.С признателност за грижите,които положиха за нашето дете!
сем.Янкови

# 20
Първо: съболезнования на родителите !
Незнам точно какъв е случаят с починалото бебе, не съм чела подробности ,но понякога наистина лекарите израждащи нямат вина. Както беше и моят случай. При  мен вината пада изцяло на проследяващият бременността .
Случаят с Гергана Николова е наистина много тежък и аз се радвам на успешната манипулация и ,че в момента тя е щастлива майка .При следваща бременност се страхувам точно от това , защото има риск  и при мен.

# 21
  • Бургас
Моите съболезнования на почернените родители!
Нека малкото ангелче почива в мир Flowers Rose Flowers Rose

Хора осъзнайте се какво изведнъж скочихте да правите реклама на болницата. То бива PR, ама имате си тема за тази цел. ТАЗИ ТЕМА Е ЗА РОДИТЕЛИ ПРЕЖИВЕЛИ ЗАГУБА. Не е уместно точно на нас да ни хвалите "бургаските специалисти" Тук не е мястото...Нямам нищо против тази болница, но имам против хората , които работят там. Не винаги само апаратурата е критерий за кадърен специалист , трябват и знания.

И КАК МОЖЕ НЯКОЙ ДА НАПРАВИ ТЕМА ЗА СМЪРТ!!:

Това е изключително груба намеса. Искренно се надявам НИКОГА ДА НЕ РАЗБЕРЕШ И УСЕТИШ НУЖДАТА ОТ ТЕМАТА ЗА СМЪРТ.

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 22:25 от nani-banani

# 22
МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТОSad
Наистина мисля,че в темата трябва да изразим подкрепа и съчувствие към родителите на бебенцето,а не да правим реклама на болницата NaughtyАз лично съм възмутена от коментара на psyhology ,че майката имала много инфекции и какво ли още не?!![/u](Виждам,че вече е изтрила въпросният комантар)Още повече ,че тя явно е психоложката на Дева Мария и във техния форум призовава да не се коментира случая,за да не нараним родителите??????Аз мисля ,че точно тя прави това,а не майките които съпреживяват болката на семейството!Мисля ,че момичето би било наранено само от нейните коментари!

# 23
Ама вие май наистина си навивате всяка подробност на пръста. Напълно съм за тази тема да се изтрие, защото е безмислена и ще бъде безкраен спор. От всичко това най-много ще я заболи майката, която е преживяла ада, другите неща се повтарят и потретват в други теми.
Всеки божи ден съм благодарна, че имам две деца и мъж до себе си - мечтаела съм го цял живот и винаги съм гледала позитивно на нещата, въпреки несгодите, оптимист съм и се усмихвам, макар и когато тъжа.
Един апел към всички претърпели загуба на дете,родител, близък.... - гледайте напред и се усмихвайте, защото в противен случай ще изгубите  бъдещето си, лутайки се във въпроси, със сълзи и умраза! Болката не умира, ако вие не позволите, а живота е толкова кратък.

# 24
Цитат
АКО ЗА НЯКОЙ СПАСЯВАНЕТО НА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ И БЛАГОДАРНОСТИТЕ ЗА ХОРАТА КОЙТО СА ГО ДАРИЛИ С ВЪЗДУХ СА ХВАЛБИ,ТО ТОГАВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСРАМИТЕ ОТ СЕБЕ СИ!!ДА СПРЕТЕ ДА СЕ НАРИЧАТЕ ХОРА И ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ В УСТАТА НА ДОБРОТО!И КАК МОЖЕ НЯКОЙ ДА НАПРАВИ ТЕМА ЗА СМЪРТ!!ПРОСТО СЪМ ПОТРЕСЕНА И УЖАСЕНА ОТ НЯКОИ ИНДИВИДИ.ЛИЧНО АЗ ЩЕ НАПРАВЯ ТЕМА ЗА СПАСЕНИТЕ ЖИВОТИ В МБАЛ"ДЕВА МАРИЯ" И ЩАСТЛИВОТО ИЗРАСТВАНЕ НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ.

#Crazy #Crazy Shocked Shocked
Е нямам думи просто

# 25
Моите най-искренни съболезнования на семейството.
 Flowers Rose Flowers Rose за малкото ангелче.

Един апел към всички претърпели загуба на дете,родител, близък.... - гледайте напред и се усмихвайте, защото в противен случай ще изгубите  бъдещето си, лутайки се във въпроси, със сълзи и умраза! Болката не умира, ако вие не позволите, а живота е толкова кратък.
Дано НИКОГА, НИКОГА да не ти се налага да разбереш колко е трудно, почти невъзможно да гледаш напред и да се усмихваш.

Много моля всички да използват темата за болница Дева Мария, за да правят реклама и да си хвалят лекарите там. Тук не е място за това.
И аз да помоля модератор да заключи темата.

# 26
За индианците, които не четат:
Форум за разговори и дискусии на родители, които са загубили дете. Място, в което ще намерите подкрепа и утеха след преживян аборт или изгубено завинаги дете. Кътче, в което може да споделите тревогите си и да преодолеете страховете си. Това е форумът на Родители, преживели загуба.
Заради това на първо място не ми е известно кое недоразумение, пишещо на маймуница пуска тема тип клюка тук.
Второ:  IOVINA-MARAQ, хайде ако обичаш не ми крещи! Става ли? След като даже и аз на 500 км от Бургас отнесох кавгата ти заради твоето щастие. Щастливите хора не крещях. Не е зле и някъде около пламенните си пледоарии да се поинтересуваш къде ти е граматиката.

# 27
Хайде защитниците на тази просволута болница да си направят тема в "Здравен справочник" прочетете внимателно заглавието на този форум, пораздвижете сивото вещество в това което е на раменете ви и се сетете че тук сте излишни и дано не ви застига нашата съдба,че да ви видим тогава дали няма да търсите утеха и подкрепа от хора, преживели същия ужас!!!!!!!!!

# 28
Значи в този форум не си изяснявате каква е истината, поне да опитате чрез обмяна на инфо и дискусия, а автоматично приемате каквато и да е добра приказка ЗА лекар за недопустима тук. Само ПРОТИВ е "разрешено". Кой всъщност определя това - така и не видях това да е тема, пусната с цел скръб, т.е. от майката, роднина или друг човек, който е запознат със случая и скърби и иска да получи съчувствие. Аз, като човек, случайно минаващ (една позната ми пусна линка и ми стана интересно да прочета нещо за новата ни болница, в която аз за добро или зло нямаше как да раждам, защото по мое време още не съществуваше, но пък лекарите си бяха същите в старата си болница Wink, така че нищо кой знае колко ново всъщност за тях няма да чуя, но за самата болница, апаратура, едно друго дет се вика да науча нещо) видях, прочетох и останах само с впечатление, че се това е тема - съобщение и въпрос за подробности около случая. Всеки има право на инфо, включително и ако истината е, че лекарите нямат вина, да се сподели тук. Не видях реклама, а хора, опониращи на тези, които първо очернят лекарите, дори без да знаят каква е истината. Нормално е да има мнения и от двете страни, но така и не разбрах всъщност какво е станало и на кой да повярвам. Няма никакъв линк в темата от статия, въобще нещо публикувано. Пак повтарям - видях само омраза към лекарите по принцип и хора, които злобно тръбят: "Не хвалете лекарите тук!" А това, емоционалното, с огромните букви, също не е красиво, разбира се, но явно е спонтанен изблик и поне не е изпълнено със злоба и омраза.

# 29
Тази тема не е за тук, дали че се очерня поредния некадърник, дали ще се хвали някой наистина добър специалист това не е подходящо тук, написах в предния си пост къде се пишат такива теми, НЕ и тук! И в крайна сметка щом не сте с нашата съдба, нямате място тук, освен ако не е за подкрепа!
Заключете най-после темата

Общи условия

Активация на акаунт