Къде в Бургас (8) ...

• 65 880
  • 590
  •   1
Отговори
# 480
 Гал, не питаш мен ма да ти кажа какво знам. FlutterМажат ти лицето с някаква киселина, една минута много щипело и боляло, след това с някакъв крем, от който болката изчезвала.След няколко дена кожата започва да се бели и на нейно място-нова.И така няколко процедури.Моята позната си го прави за да и се изглади кожата на лицето, защото има грапавинки. Simple Smile

# 481
 За цената-60 лв. на процедура.При лекар-дерматолог.Каза ми и името, но го забравих, жена беше, ще я питам.

# 482
  • Бургас
Да,ама виж Наоми вика ,че не боляло  Rolling Eyes И твоята позната как е сега ,оправи ли и се лицето ? Аз искам да си изравня тена на лицето ,само ме е страх да не стане по-лошо.

# 483
Как е, не беше много изненадана от ефекта, т.е. не е кой знае каква промяната.Но тя има още процедури.
 А иначе с две думи изгарят ти с химикали горния слой на епидермиса за да падне и на негово място да се изгради нов от нови клетки.Но разлика дали ще има гаранция-Франция, нали знаеш.
 Но нека и Наоми каже нещо като потърпевш. Laughing

# 484
  • Paris
Джи на нас ни е ясна процедурата на теория, но искаме да  чуем инфо от 1л. Peace ед.ч

# 485
Джи на нас ни е ясна процедурата на теория, но искаме да  чуем инфо от 1л. Peace ед.ч
Е аз какво ти преча.
 Момичето, за което говоря е всеки ден при мен и ме информира за всичко което се случва с нея, затова пиша, ако не знаех подробностите въобще нямаше да се включа.Виждала съм я един час след намазване с почервеняло лице, после с люспите и след като паднат.И ми обяснява всичко подробно, щото и мен ме вълнува.

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 15:17 от Ji

# 486
Цитат на: bissera
...
Много ти благодаря за инфото! Peace
Ако някой има впечатления, да препоръча също!!!

# 487
  • Бургас
Ми освен на есен с песен и люспи - да се обновим .

Доколкото знам се прави с различен процент киселини,може би на Наоми като по-млада кожа да е било с плодови ,те са по-слаби доколко знам и затова да не е боляло  Rolling EyesАз си правих един път с на Ейвън някакви ,щипеше ми ,но ефект почти не видях ,останаха ми пак петната.

# 488
  • Paris
Е аз какво ти преча.

Бързо палиш!!

# 489
Ми освен на есен с песен и люспи - да се обновим .
То тогава ни е и сезона. Wink

# 490
Е аз какво ти преча.

Бързо палиш!!
  Много. Wink

# 491
Аз не бих се подложила на подобна процедура преди 35г. Много сериозно ми се струва за по-млад човек.
Веднъж годишно си правя нещо подобно в домашни условия със стрит аспирин и розова вода.  Аспиринът съдържа  н'нам к'ва си киселина и се получава подобен ефект. Кожата ми се зачервява много, отгоре пляскам дебел слой крем и на сутринта "грея".

# 492
krasito,огромни благодарности   bouquet още утре сутрин ще намина.

# 493
  • Бургас
Катка ,дай подробности - аз си падам експериментатор ,ама това не го знам.Само аспирин с кисело мляко знам.Разтваряш го в розовата вода ли, и остава ли си вътре на парченца или се разтваря изцяло и само се мажеш?

# 494
Fresh Gale, значиии...аз имах неравен тен, петна разни и тя ми каза да ми направи един пилинг да видим как ще ми се отрази. По принцип си ходя на 2 седмици на почистване и ми беше подготвено лицето, сложи ми някаква киселина, малко ми щипеше, но в никакъв случай не ме е боляло, седях малко така, после ми прави още някакви неща и си тръгнах просто зачервена, все едно от солариум излизам. Купих си крем с 15 фактор(аз си взех на Roc), кожата не се вижда да се лющи, тя се излющва, но това не се вижда с просто око. По принцип ми каза, че могат да излязат разни пъпчици, което е нормално, но при мен нямаше такова нещо. След 2-3 седмици повторих, малко повече ми щипеше, предполагам защото е по чувствителна кожата вече. Исках и трети път, но тя ми отказа Mr. Green Нямала съм нужда Rolling Eyes Цялата философия ми струваше 30 лв. Смея да твърдя, че козметичката ми е много добра, сега завършва и дерматология, така че и се доверявам напълно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт