Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява филмът Jodhaa Akbar?
Какво е тажин?
Какво означава името „Загора“ на арабски?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява филмът Jodhaa Akbar?
Филмът Jodhaa Akbar е исторически епос, който разказва за любовта между император Акбар и принцеса Jodha Bai от кралското семейство на Amer. Въпреки различния им произход и вяра, те споделят дълбока връзка, която се противопоставя на обществените норми на 16-ти век. Филмът е известен със своите грандиозни костюми, визуални ефекти и изобилие от злато, което го отличава от типичните боливудски продукции.
-
Какво е тажин?
-
Какво означава името „Загора“ на арабски?
-
Защо българите са толкова нерелигиозни?
-
Какви са мненията за алжирската музика и алжирския език?

.. пускайте се и вие по нощници и пижами, кво друго ви остава

...
...кога ще дойде мъжо поне да ми помага с нея 
,взели та намазали стола на учителката с лепило-
-горката жена-на друдгия ден и пратих извинителна бележка,а той си понесе наказания в у-ще и вкъщи...баща му се закани,че ако тръгне в такава посока-няма да му мине номера...и така,не че ние не сме правили бели,баща ми ми казва ,а вие какво ?да не бяхте по-послушни...Ох-Блазе на тия от вас дето имат момичета-Деси,Лили и другите-това е божи дар-добре ,че Бог ми дари Рабаб,та и аз да имам малко спокойствие...Алхамдулилла-тъкмо ще поддържам фигурата си в непрекъсната кондиция-хайде да се захващам... 

как ми се иска да имам кола и да забегне негде с малката кайсиика...
...олее,не съм расистка моми4ета,не си мислете така.но 2 гд що нерви съм изкъртила с тез дубитаци на работа
....
)