Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява филмът Jodhaa Akbar?
Какво е тажин?
Какво означава името „Загора“ на арабски?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява филмът Jodhaa Akbar?
Филмът Jodhaa Akbar е исторически епос, който разказва за любовта между император Акбар и принцеса Jodha Bai от кралското семейство на Amer. Въпреки различния им произход и вяра, те споделят дълбока връзка, която се противопоставя на обществените норми на 16-ти век. Филмът е известен със своите грандиозни костюми, визуални ефекти и изобилие от злато, което го отличава от типичните боливудски продукции.
-
Какво е тажин?
-
Какво означава името „Загора“ на арабски?
-
Защо българите са толкова нерелигиозни?
-
Какви са мненията за алжирската музика и алжирския език?

...личи си кой не е живял със студент /чужденец. Аз като живяла такава имам представа какво е.А наши познати хем таткото навремето учеше а и детенце имаха ,вечно пари им пращаха родителите на жена му.Сега той е завършил ,специалист е и ела ги виж.Така че има разлика от причина и причина човек да е без пари-важна е посоката ,и ориентацията на човека. 
.....то ако не е едно ,друго ще е причината.Ама сега ела ги виж колко са горди с него. Не го драматизирай толкова ,ще се изгладят тези неща...а ти се жени де.Аз ако чаках нашите да ми дават зелена светлина ....нямаше да имам това ,което имам сега!
Това , което най-много ме плаши при някои български мъже е пълната им незаинтересованост от финансовото и психическо състояние на собствените им деца.
. Не беше ходил при родителите си от 5 години, а като най-сетне ги посети , им каза че иска да се жени за българка но пропуснал да спомене че съм с дете!
След известно време, баща му взел да му предлага поредната подходяща жена, и тогава онзи му казал, абе Баба аз се ожених преди 3 месеца 
а и от година и половина молитва не пропускам което не се случи и в Йордания. Та така избегнах евентуална предубеденност относно морала си
а пък ткакто съм бременна , съм най - любимата снаха !

ама то е било писано да се запознаем,нищо случайно няма,значи говорим си без да се познаваме
беше казал, че не било нещо сериозно. Явно и той е болен от грип.. 

После лабораторията
Не направили един анализ защото не им стигнало кръв А за да го получим отново се чака 1 едмица
От понеделник сме в болница за по пълни анализи за мен и него за една седмица а утре пак ще хващаме пътя че ще ни правят изследване на кръвта дали съвпада
Скача ,бяга играе трудно е да го стои 5 мин на едно място