Кой ли рита в ЮЛСКОТО тумбаче - малко лъвче или сладко раче

• 14 969
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Nip, имаше много хубаво филмче наскоро за многоплодните бремености, там обясняваха точно за близнаците къде са и как се хранят. Твоите еднояйчни ли са? Понеже доколкото помня от това зависи.

Ето виж:
Двуяйчните близнаци са по-често срещани от еднояйчните. Това се случва, когато две яйцеклетки биват оплодени от два сперматозоида. Всеки един от близнаците има своя плацента и свой амниотичен сак. Близнаците могат да са две момичета, две момчета, или момче и момиче.

Еднояйчните близнаци се появяват, когато една оплодена яйцеклетка се раздели на два фетуса. Близнаците споделят обща плацента, но са с отделни амниотични сакове. Те ще бъдат задължително от един пол и ще си приличат много, тъй като носят един и същ генетичен код.

# 136
Не, разнояйчни са, защото са ин-витро. Обаче аз уж чета и постоянно срещам противоречиви мнения за близнаците и затова питам, че съм малко невежа Blush по отношение на бременност с близнаци. Нали ми е за първи път. Laughing
Упс, прочетох инфото, благодаря ти,nova_badeshta_mama ! Hug
А някой знае ли къде се намира в София магазин "Палавници"?

# 137
  • Sofia

А някой знае ли къде се намира в София магазин "Палавници"?

Еми да, чичко Гугъл Mr. Green
Ето какво ми даде: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=215173.msg6350701
В последното мнение пише. Grinning

# 138
Valeto   Hug съжалявам много , дано скоро да имаш повод за радост !
Здравейте мамчета ! Hug Как сте ? Растете ли ?
Аз доста бачкам напоследък, /Шада е забелязала/  и не можах да изчета всичко написано , но ви попрочетох отгоре отгоре  Blush
Пърл , момиче , я да пуснеш пак линковете с клипчетата ! А ма ха , виж ти колко била чевръста , който видял видял , така ли ?  Hug Моля те , искам и аз да ги видя  Grinning
Оня ден в  Пловдив  ходих до Вис виталис , но не си харесах количка . За сметка на това си харесах кошара , като тази Весито дето я е пуснала , люлка,  само че синичка . Мисля живот и здраве да си я купим към края на седмия месец за да може да се отмирише от миризмата на нова мебел .
Днес в сайта на Mag England  си харесах количка - Mag England  Принцес ,
http://mallofbg.com/bg/productview.php?id=55&groupid=28&parent=22
Естествено , в нашия " развит " град , магазина в който я продават беше затворен днес и не можах да я видя на живо . Във форумите прочетох почти само положителни отзиви , но ако някоя от нашите мами я е ползвала , моля да ми даде  съвет . Притеснява ме дали ще е достатъчно маневрена . Също дайте акъл по следния въпрос , аз живея в къща и мисля като захладее , а тогава бебо живот и здраве ще е на около 3 месеца да си ползвам зимния кош и да си оставям количката в двора , а ако детето ако спи , да го качвам направо с коша , дали ще ми е удобно ?
Аз иначе раста с часове , и на корем и на дупе  Laughing Вече съм + 8 , а след днешното угояване може и + 9 да съм , но мисля че не ми личат много още . Утре пак съм на работа и май се очертава и следващия месец да е така че искам да пусна едната от продавачките ни да си ползва отпуска .
Бебчо си ме ритка по всяко време на денонощието , но рядко се случва да се събуждам от него . Обаче с тия киселини в чудо съм се видяла . Пробвах с орехи , някой тук ми каза , ама не се получава , дайте съвет моля !
Лека седмица на всички и да сте здрави ! Hug

# 139
Данибон, тази количка е супер.

Аз да ви се отчета сега с бременен корем! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=218472&photo=7 Grinning

# 140
Аз да ви се отчета сега с бременен корем! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=218472&photo=7 Grinning

Ти на това корем ли му викаш  hahaha Много си фина още, не важиш  baby_neutral Много е симпатичен   bouquet

# 141
  • София
Фина си е, ама поне си личи, че коремът е бременен. Аз като туря повечко дрешки и си минавам просто за дебела..  Joy

Момичета, много ви се радвам, че си говорите за легълца и колички. Сигурно е адски вълнуващо избирането и търсенето. Ние още нищо не сме предприели. Чакам мъжката половина да поеме някаква инициатива по въпроса, ама нъц. Не знам кога според него е времето да се купуват тез неща. Предполагам изчаква да мине сватбата. То май и сега без друго нямаме време...
Желая ви успешна седмица, че не знам колко редовно ще се включвам.  Hug

# 142
Ето това е мой бременен корем: щрак - както се забелязва расте бързо топката! Аз съм +3 кг вече, но се чувствам като слон.

Вчера ходихме на разходка, ей така, намерихме в нета едно село Борика и отидохме да го разгледаме. Както си се разхождахме бавничко, приятно, ми причерня, и сърцебиене като бонус получих. След това около час ме болеше тила и ми беше замаяно, и разходката стана с колата, а не с краката, за да може да седя. Накрая се оправих и нищо ми нямаше. После вечерта излизахме и тъкмо влязохме в заведението пак ми причерня  Sad Като съм с мъжа ми не ме е страх, но ако съм навън сама и ми стане така ще е кофти тръпка. Днес цял ден се разхождахме и, слава Богу, се чувствам добре и такива проблеми нямам. Предполагам силното слънце и рязката смяна в температурите нещо ми е повлияла. А и днес се събудих със сополив нос. Абе, направо книгата за оплаквания дайте.  Simple Smile

А за бебето... удря ме със сила отвътре и това хем ме радва, хем на моменти ми причинява дискомфорт. Особено когато ме събужда сутрин и не мога да се наспя, или когато е решило да се намести така както не ми е удобно и не мога да седя/лежа нормално. Тъкмо започнах да свиквам с движенията и те станаха по-смели и даже понякога си мисля, че нарочно ми удря такива тупаници и не знам с какво съм му сгрешила  Naughty И аз съм била такава футболистка, явно сега ми се връща.

Лека нощ, деца Simple Smile

# 143
  • София
И моят корем щръкна има-няма за последните десетина дни...Не знам защо така изведнъж, но вече определено си личи, че съм бременна, а не просто надебеляла hahaha Затрила съм си програмата за обработка на снимки, затова не качвам нищо, не знам как да ги намаля.
Тази вечер установих, че любимата ми пижама вече ми стиска малко, въпреки, че е на ластиче отгоре Sad Ще трябва вече да си купуваме нощници Sick

# 144
Незнам защо така силно ви ритат толкова рано.Аз си усещам бебока от две седмици и повече ,но не ме е будил. Събуждам се нощем и немога изобщо да заспя но със сигурност не е защото рита,то може ли да рита вече.Аз все си мисля че само се обръща,не са ли му слабички крачетата.В 21 г.с съм и от ден на ден го усещам все повече,много ми е готино като се движи.Лека нощ и от мен Simple Smile

# 145
Добро утро,дами!

Пожелавам ви слънчев и успешен ден!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз днес съм си в къщи.Реших ,ей така ,да си почина!Мързи ме ,бе!Много ме мързи!Вчера имам чувдството ,че цял ден съм спала Embarassed!

Имам чувството ,че коремът ми расте с часове!И бебока такива салта прави,но предимно вечер,като легна!

# 146
Добро утро и от мен!И като сме почнали пак да си мерим коремите на да видите моя!Извинявам се ,че съм доста разголена EmbarassedАма мъжа ми като ме видя ми вика "леле душко ,че той корема ти върви 6мин преди теб"дай да те снимам!Верно ,че е леко нахранен,но положението си е същото!
парола 1111 последната снимка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=208043&photo=8

# 147
Добро утро и от мен момичета!

Моя малък мъж сигурно ще го правим каратист или футболист.Доста подритва ,а щом и таткото го усеща вече...

За креватче съм решила за сега да си взема от сгъваемите с регулиращи нива.Най- практично ми се вижда имайки предвид, че сме на квартира и самостоятелна стая трудно ще обособим, въпреки че място има, а и сме от доста пътуващите.

Данибон, и аз съм ги харесала тези колички ,въпреки че, ако бабите и дядовците се напъват да взимат, ще ги обруля с някоя по-скъпичка. Но тези Маг Енгланд ми допадат и като цена, и като външен вид, а и аз хубави коментари изчетох за тях по форумите.

А аз съм само с +2кг и всеки ден се тегля с надеждата да съм метнала нещичко отгоре ..., а ям като за световно . Май на нас жените угодия няма .А корема ми личи ,само като си закопчея палтото или сложа по прилепнала рокля  Laughing

# 148
  • София
alisa_13, честито  stork-girl !  Смених ти биберона с розов Simple Smile
jollity, аз съм на ФМ при Мазнейкова в четвъртък, 12:15. Сигурно ще се засечем там Simple Smile
nip, ето линк към филма на National Geographic за близнаци, тризнаци... http://www.mininova.org/tor/570275
Много е интересен:) Щом близначетата не са еднояйчни, всяко трябва да си има отделна плацента.
Слагам линка и на първа страничка, че си имаме много мами с близнаци:)

И аз имам чувство, че коремът ми вече расте за часове! Направо почва да ме плаши ! Моят мъж миналата седмица замина в събота сутринта и се прибра в неделя следобяд. Каза, че коремът ми порастнал доста докато го нямало #Crazy

# 149
  • София
Аз също нямам снимка,и уж съм качила само 3 килца...ма корема ми е по-голям от вашите newsm78и да ви кажа от доста време ми личи,че съм бременна Joy

Общи условия

Активация на акаунт