Кой ли рита в ЮЛСКОТО тумбаче - малко лъвче или сладко раче

• 14 977
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Абсолютно е до дрехи! Днес си сложих една туника с ластик под гърдите, надолу разкроена и до 10.30 целият етаж знаеше, че съм бременна hahaha Изглеждам поне в 6-ти месец. А с пуловер и дънки го докарвам на закръглена небременна девойка Crazy
Деси, благодяра ти, че ми се радваш Hug Дано все така да сме Grinning

# 181
Pearl, взе ми думите от устата! Тъкмо мислех да задам същия въпрос на тити  Joy.

Тити, и аз съм същата - малко да хапна и се чувствам, като слон. Явно сега коремът ми побира по-малко храна newsm78?!

Хей, времето е страхотно - хайде да се организираме за през седмицата да се мотаеме по парковете. Може да си обявим един ден, примерно, в седмицата в определен час, на определено място и който е свободен да ходи там. Така ще избегнем тромавата организация и вечното - аз мога, аз пък не.

И като съм започнала с предложенията   Blush - мисля, че е добра идея да си номерираме темите, т.е. след всяко ново заглавие да се слага поредния номер на темата!

# 182
Pearl, аз също не виждам нито снимки, нито клипче.......пусни ги пак
Иначе ноите килца са някъде +4/5, не съм сигурна колко точно са, щото незнам колко тежах преди да забременея. Мисля, че не са нито много нито малко, но така ми тежи и ми пречи корема......какво ли ме чака занапред  newsm78
Иначе времето е невероятно, в петък си взех почивка и се разходих......беше супер.....Така ми се иска вече да съм излезнала в майчинство........
За количките, не мога да кажа че съм се спряла на нещо, защото от братовчед ми има една количка, ще я прегледам и ако става, ще я вземем, а легълцата-много ми хареса идеята на снимката дето май Веси-то я беше пуснала и още довечера ще отида да проверя в магазина за размери, цветове и цена...

# 183
Абсолютно е до дрехи! Днес си сложих една туника с ластик под гърдите, надолу разкроена и до 10.30 целият етаж знаеше, че съм бременна hahaha Изглеждам поне в 6-ти месец. А с пуловер и дънки го докарвам на закръглена небременна девойка Crazy
Деси, благодяра ти, че ми се радваш Hug Дано все така да сме Grinning

Точно и аз така - облякох туниката и клина и изведнъж сякаш станах в 6-7 месец. А с гащи за бременни и пуловерче с висока талия, което ми е не прилепнало, а по-свободно - не ми личи. Дже и на пълна не го докарвам. И околните така реагираха  Shocked

пуснете си Часът на мама, тези, които чакате момченца...И Мадлен Алгафари нещо ще се изказва.

# 184
моля да ме извините ,че се включвам, в разговора ,но къде ви казаха бе хора какво чакате момче или момиче моя доки още не иска да ми каже  newsm78

# 185
  • София
На мен ми каза д-р Марков на ФМ

# 186
аз съм си записала час преди един месец за 29 и вече нямам търпение и пак е тайна от докито защото не ми дава да отида на 3д не било полезно ,а и аз все още не го усещам и нали се сещаш ,че съм като в депресия

# 187
  • Sofia
аз съм си записала час преди един месец за 29 и вече нямам търпение и пак е тайна от докито защото не ми дава да отида на 3д не било полезно ,а и аз все още не го усещам и нали се сещаш ,че съм като в депресия

Shocked Shocked Shocked
Как така не е полезно бре Rolling Eyes
Какви са сега тия простотии, много ясно, че ще отидеш #Cussing out

# 188
е каза.че който си разбира от професията не му е нужна по добра техника и  не си заслужава парите ,но за мен те нямат значение важното е да се успокоя и всичко с бебето  да е наред

# 189
  • София
Лелееее тия доктори направо ме разбиват #Crazyя не го слушай този...вредно било,това пък откъде го измисли Shocked

# 190
  • София
ДеЩоВиди, аз съм на аватара, ама малко по-младичка отколкото съм сега, снимката е правена преди 2-3 години.
И сега в тези "тлъсти плитки" почват да се появяват бели косъмчета #Crazy Въобще не знам как ще се поддръжа тази коса като станат повечко и сигурно ще се наложи да я намаля Sad

Руми, аз също съм все още с контракции, но вече спаднаха драстично, имам максимум по 5 на ден, а в някои дни никакви. На мен най-много ми помага почивка в легнало положение, докторът ми каза, че 90% от лечението е "в хоризонтално положение" Аз също си мислех, че ще издивея като не мога да съм така активна, както съм свикнала, първите две седмици бях в голяма депресия, но вече свикнах и измислих хиляди неща за правене:)

Ralka, честита Мома:) Сложих ти розовите гащи и вече момичетата се изравниха с момчетата newsm18 newsm18 newsm18

# 191
  • Варна
Мнго хубави бременни коремчета Simple Smile, момичета. И моят попорасна, сякаш изведнъж. Само един пуловер и едни джинси ми стават. Моят мъж ще си дойде евентуално до седмица Joy, за съвсем малко Cry и ще го накарам да снима и ще ви покажа какъв слон съм. Като ми се дояде нещо, от което няма смисъл вземам ябълка, после неиздържам и изяждам 1/2 кутия бисквити Blush. Днес ми беше ден за теглене+8 кг, за 1 седмица 1 кг, ако я карам така #Crazy.
Гледах това за момчетата с Мадлен. Има книга Как се възпитават момчета, май не е от нея, изглежда интересно, една такава синя е, ако някой се интересува.
Нашия татко сега е в Италия, та ме пита какво да купел за бебето. На мен обаче ми се струва рано,  комбинираните колички там били 350 евро +, като тук.
А да ви кажа, че май и на мен ми потече онова нещо от гърдите, а сутиена, който си взех преди седмица вече ми е малък, а уж беше с перспектива  newsm78.

# 192

Май и не само до дрехи, защото на мен вчера 2 приятелки ми казаха 2 различни неща. Едната - че най-после ми личало, а другата че съм супер отслабнала Shocked

# 193
Katche, много си ми позната, ама мнооого. Преди беше показвала снимка, ако не се лъжа и си мислех, че се заблуждавам, обаче сега с аватара ти, позната си ми пък  newsm78

# 194
Май и не само до дрехи, защото на мен вчера 2 приятелки ми казаха 2 различни неща. Едната - че най-после ми личало, а другата че съм супер отслабнала Shocked
Хей Майра, грижи се за себе си  Mr. Green. Как така ще слабееш??  Joy
И аз съм забелязала, че по слабичките ми приятелки казват, че доста ми личи и "маааалко " съм качила (явно не им е удобно да си признаят). А другите по-едричките ми дружки, са на мнение, не съм си все така слаба и елегантна като преди  hahaha hahaha.
Големи са скици. Аз нали си имам огледало в къщи. А и като не ми стават дрехите, няма какво да се чудя, дебела ли съм или не.
Днес си купих малко блузки, спортни и ежедневни и едно по-широчко якенце. И сега съм много весела и щастлива.
Сетих се, че така навремето в обедната почивка ходих на "шопинг терапия". Имах една колежка, която адски ме нервираше, обяснявах и по 100 пъти едно и също, я тя не вдява и не вдява милата. И така всяка обедна почивка ходих да си лекувам нервите по магазините.

Общи условия

Активация на акаунт